Как да привлечем любовта с помощта на Фън Шуй

Как да привлечем любовта с помощта на Фън Шуй
Психология Любов и партньорство

Как да привлечем любовта с помощта на Фън Шуй

 

В миналото хората са търсили помощ от вещици и шамани, за да привлекат любим човек. Сега вече не е нужно да слагаме прах от опашка на змия и паяшки крака в супата на избрания, а можем да използваме далеч по -естетични и приятни техники. Например  Фън Шуй.

 

Символи, които работят

Вода

Разбира се, в ежедневието никога не би ни хрумнало да свързваме например кавгите ни с любимия човек с аквариума, стоящ в къщата вдясно от входната врата. Глупаво, нали? Но повечето експерти по фън шуй биха придали критично значение на такова „малко нещо“! В края на краищата факт е, че според ученията не можете да поставяте водни символи вдясно от входа на къщата (отдясно, когато стоите на прага, обърнати навън). Това може да се превърне в стимул за развитието на любовни интереси извън брака. Вместо това символите на водата трябва да бъдат поставени вляво от вратата. Тези указания се прилагат независимо дали символите са вътре или извън дома. Семействата с басейни трябва да бъдат особено внимателни за местоположението им. Басейнът не бива да е вдясно от входната врата (гледайки през вратата),

 

Цветя

Също така бъдете много внимателни с цветята в спалнята. Цветята в спалнята означават, че в живота ви ще има много жени съперници. Не се съгласявайте да окачвате снимки на цветя или така наречените художествени изображения на голи жени в спалнята. Ако съпругът ви настоява за това, закачете тези снимки в кабинета или друга част на къщата, но не и в спалнята си. Има само едно изключение. Това са божурите – живи или на картина. Картината с божури се смята за много силен любовен талисман във Фън Шуй. Ако сте самотно момиче и искате да се омъжите, на входа на спалнята трябва да поставите картина с божури (и, ако е възможно, живи божури). Ако вече сте женени, божурите в спалнята ще направят съпруга ви по -любящ, но има опасност той да погледне настрани. Ето защо идеалният вариант е картина с божури в хола.

 

Огледала

Още по -малко желателно от наличието на цветя е наличието на огледала (или всякакви отразяващи повърхности), които отразяват брачното легло. Огледалата, обърнати към леглото, водят до това, че трети страни създават проблеми между съпрузите. Ако огледалото във вашата спалня не отразява леглото, това не е проблем. Трябва да се кажат няколко думи за огледалните тавани – така обичаният от много съвременни двойки декор може да създаде много проблеми за брака и сериозните любовни отношения.

 

Ако наблизо няма любим човек …

Вашата мечта да срещнете любов може да се материализира в картина, изобразяваща влюбена двойка или символ на такава, и да бъде поставена на входа на апартамента или стая, за предпочитане на стената срещу вратата, така че веднага да привлече погледа ви.

 

Символите за сдвояване, които украсяват дома ви, допринасят за привличането на брачни партньори. Те символизират естествената комбинация от два принципа – мъжки и женски. Най -ярките сдвоени символи на Фън Шуй са чифт мандаринови патици, чифт риби или чифт следи, символизиращи следите на Буда. Можете обаче да поставите всякакви символи, които символизират любовта – лебеди, гълъби, фигури на мъж и жена и други изображения. Основното нещо е да имате двама и непременно да са разнополови!

Кристалите са един от най -добрите символи на Майката Земя. Ако кристалът бъде поставен в югозападния ъгъл на спалнята, той ще донесе щастие в романтична връзка. Преди да поставите или окачите кристала, той трябва да се почисти, като се потопи в морска солена вода за седем дни. Ако искате мъж да говори за чувствата си, кристалът трябва да бъде подчертан.

Но не забравяйте, че освен фън шуй, във вашата „любовна отвара“ трябва да бъдат включени и други съставки, като вярата в себе си и в успеха на вашите планове!

 

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе