как да прелъстите мъжа
Любов и партньорство

Как да прелъстите един мъж, според неговия тип личност

Нима е толкова трудно в съблазняването на един мъж? Едва ли. Но това важи само в случаите, когато го искате за една нощ. А за цял живот? Тогава ще изисква малко повече усилия.

Ако крайната ви цел е дълга и щастлива връзка с мъжа, който харесвате, трябва да действате по-фино.

Ясно е, че най-лесният начин е да играете на струната на мъжките инстинкти и да събудите примитивните му желания. Но резултатът ще бъде същият – кратък.

Първото нещо, което трябва да разберете и запомните, е, че мъжът и жената са много различни. Не само по половите белези, но и по много други неща – те гледат на света по различен начин.

Желанията, решенията и действията на мъжете обикновено са много прости. Те не обичат интригите с много ходове и задкулисните игри. Жените, от друга страна, обмислят добре всичко, анализират и обичат да действат преднамерено.

Защо не всеки успява?

Постоянно се тръби: мъжът е ловец. Улавянето и завладяването е неговият стил на живот. Но жените продължават да го улесняват, предавайки се сами в лапите му.

Например, нека да вземем една жена, облечена в разголена рокля и към всичко това, като една пикантна добавка – вамп грим. Мислите, че това възбужда мъжа?

Човек не може да не обърне внимание на такава жена. Но ще минат само няколко дни и дамата ще се оплаче: „Защо всички мъже ме търсят само за леглото? Аз съм умна, самодостатъчна. А всички гледат само външната обвивка и дори не се опитват да видят истинското ми „аз“. „

Сега помислете за това: всяка провокация, игра, съблазняване създава енергийно поле около вас. И привлича определен тип мъже. Какво ще кажете, не звучи ли логично?

По гореописания начин не се стига до познанието на душата, а единствено се провокира страст, без примес на чувства.

Достойните мъже са привлечени от други неща, от наистина женствени качества като нежност, мекота, чистота, доброта, чистосърдечност, грижа и така нататък.

А ролята на жена-провокатор е насочена само и единствено към повишаване на самочувствието на мъжете. Има много мъже, които искат да ги виждат с такива жени, защото за тях това е своеобразна реклама. Те подаряват цветя, подаръци, канят дамата в ресторанти, но това е всичко.

Истинската ни сила, мили дами, е скрита вътре в нас и тя няма да се прояви, ако използваме манипулативни методи и открито провокираме мъжете.

„Използвайте правилно инструмента, даден ви от природата. В края на краищата, ако трябва да скубете веждите си, ще използвате пинсети, а не клещи, нали така“, провокират ни открито психолозите.

Същото е и с мъжете: за да съблазниш този, когото харесваш, ти трябва подходящият инструмент.

Прелъсти го според типа личност

Тип 1

Той е атлетичен, обсебен от здравословното хранене и спортните зали, обожава да тренира. Момичето на мечтите му е „напомпана мажоретка“, която споделя интересите му.

Лесно е да се доближите до него: оставете го да се чувства силен. „О, имаш стоманени мускули“, „Толкова лесно ме вдигаш, как така успяваш? Колко си силен! “ – трябва да го ласкаете точно по този начин.

Той отделя много време на физическата си подготовка и подсъзнателно се надява, че ще оцените и одобрите.

А комплиментите ще го разтопят, подхранвайки мъжката му гордост. Опитайте се да бъдете интересен събеседник: ако може да обсъди с вас както вчерашната спортна среща, така и новите упражнения за напомпване на мускули, вие сте перфектната жена в неговите очи.

Искате ли по-интимен контакт? Кажете, че и вие искате да се присъедините към тренировките му във фитнес залата, и го помолете да ви бъде треньор. Той няма да откаже.

Важно: Съществува риск семейството винаги да е на второ място за такъв тип. Игри, състезания и съотборници отдавна са издигнати на пиедестала.

Децата също е малко вероятно да променят нещо. Да, той ще ги тренира усърдно, ще играе и ще се отнася към тях като към младши отбор.

Има опасност вечер да седите сами на дивана и ще си мислите: „Защо се впуснах изобщо в това приключение?“ Въпреки че, ако не сте безразлични към спорта и активния начин на живот, всичко може да се окаже подходящо точно като за вас.

Тип 2

Той се смята за силен, смел и очаква същото отношение от вас. Застъпва се за патриархалната система и е искрено объркан, ако жената започне да скандализира, търсейки правата си и поемайки отговорности.

Той вярва, че дамата на сърцето му трябва да му доставя удоволствие – физическо, естетическо и морално.

В една връзка е важно да не прекрачвате границата: за него трябва да сте женствена и съблазнителна, а за другите – напълно незабележима. Той няма да прости твърде къса пола или разголено деколте.

Важно: Ако искате да изградите връзка с такъв мъж, научете го да слуша. Той може да не оценява високото ви IQ, но способността да оказвате морална подкрепа, да слушате и да се грижите за него винаги ще бъде търсена и оценена.

Вашият мъж винаги трябва да се чувства в центъра на вниманието – най-вероятно майка му го е възпитала по този начин.

Но не е нужно да бъдете неин заместител: да, чудесно е, ако знаете как да готвите и да чистите, но днес има много модерни домакински уреди, които също могат да се справят успешно с тези функции.

Във вас такъв тип мъж търси жена, която ухае не на горещи сладкиши, а на скъп парфюм. Жена, с която не само ще спи в леглото. Ако изберете ролята на втора майка, играта е загубена.

Тип 3

Той може да не носи очила като Хари Потър и папионка, но ще го разпознаете по начина, по който общува с жените.

Той е срамежлив и несигурен. Вътре в него живее малко момче, с което никой не е искал да бъде приятел в детската градина. Именно този страх блокира развитието на взаимоотношенията.

Вашата задача е да станете жена, за която той винаги ще бъде единствен.

Жена, която слуша лекциите си по сложни теореми, смее се на шегите му и цени не само мускулите, но и мозъка му. Дори предимно второто.

Но, помнете, за да прелъстите този мъж, вие самата е нужно да имате висок коефициент на интелигентност, минимум над средния. В противен случай този господин няма да се заинтересува от вас. Не забравяйте да хвалите ума му по-често.

Бъдете търпеливи, връзката ще се развива постепенно. Най-вероятно отначало ще бъдете „просто приятели“, а чак след това ще станете пълноценна двойка. Не плашете господина от самото начало, защото само ще проточите нещата и жадуваното „после“ може да се проточи във времето.

Важно:  Във връзката ви трябва да има сигурност. В противен случай той ще ви смята само за приятел и нищо повече от това.

Ако искате да изградите връзка, трябва да се задълбочите в теми, които го интересуват. Четене, самопознание, научна фантастика, бизнес, компютърни игри! Не допускайте често срещаната грешка да му се подигравате за манията му да работи и твори. Не акцентирайте върху провалите му. Тези мъже са много уязвими и рискувате да се върнете в приятелската зона, от която сте се измъкнали с такава трудност. Бъдете мили и нежни с този мъж, внимателни и любвеобилни. И търпеливи.

Тип 4

Колко пъти майка ви е предупреждавала: не бъди приятел с такова лошо момче, той ще ти разбие сърцето.

Трябва да привлечете вниманието към себе си, но го правете спокойно. Не закачайте транспарант „Аз съм твоя“ на гърдите си, а действайте фино.

Смейте се на шегите му, подкрепете интересни за него теми за разговор, усмихвайте се сладко. Ако му допаднете, той бързо ще се възползва от инициативата. И връзката ви лесно ще се превърне в щастлива.

Важно: Не мислете, че можете напълно да превъзпитате „лошото момче“ – то винаги ще си остане такова. В крайна сметка затова го обичате.

Веднага може да разберете дали той се интересува от връзката ви. Ако забрави да се обади, флиртува с вашите приятелки (а понякога и със сервитьорките) пред очите ви – много скоро той ще си намери нов обект за завладяване.

Затова помислете първо за самочувствието си и не влизайте в токсична връзка.

Още няколко полезни съвета

Нормалните мъже не обичат жени, които изглеждат лесни. По-скоро са полезни за мимолетни приключения, но не и за дългосрочна връзка.

Никой мъж не иска да има сериозна връзка с жена, по чието лице има тон грим, с ултра къса мини пола и блуза, която не оставя място за въображението.

Но една отворена, нежна, доброжелателна жена просто не може да не докосне мъжкото сърце.

Всички мъже търсят следния набор от качества у жената:

Чувство за хумор, позитивно отношение към живота.

Добър външен вид (всеки си има свой вкус, но като цяло жената трябва да е добре поддържана).

Пестеливост (все още никой не се е отказал от скромни жени).

Способност на дамата да използва интелекта си.

Нежност и грижа – мъжът трябва да види, че жената се интересува от него. Че е готова да изслушва, да го подкрепя в трудни моменти.  

Tagged , , , , , , , , ,
на горе