Топ начини как да организирате всекидневната си

Топ начини как да организирате всекидневната си
Идеи за дома

Топ начини как да организирате всекидневната си

Стремежът към организиране на всекидневната може да изглежда като безкрайна мисия, но поддържането на вашата всекидневна организирана е жизненоважно за постигане на вашето мечтано пространство.

В крайна сметка не всяко пространство трябва да изглежда като минималистично или пуристично убежище. Това, което искаме да направим, е да направим нещата по-лесни за намиране – и достатъчно красиви, за да се възхищаваме всеки ден на всекидневната.

Помолихме експертите по дизайн да споделят най-добрите съвети за организиране на всекидневната, които са научили през годините – всичко това за вашите идеи за хол.

Искате да излезете с него? Поканете го

За качествен ремонт на вашето жилище потърсете нашите партньори от Диас Билд!

 

15 идеи как да направите кухнята си по-светла

5 начина да направите спалнята си по-луксозна

Топ начини как да организирате всекидневната си

1. Разчистете видимите повърхности

всекидневната
Топ начини как да организирате всекидневната си снимка: pinterest

Организирането на всекидневната може да създаде илюзията за пространство, така че е особено важно да разчистите повърхностите в малка всекидневна – но бъдете реалисти, преди да тръгнете. Никога няма да е напълно възможно да живеем без различни малки и полезни неща, които трябва да бъдат прибрани някъде.

Вместо това създайте малки зони за съхранение в хола, които са едновременно практични и добавят стил към вашето пространство, от по-просторни елементи като свободностоящи шкафове, до странични маси и рафтове в хола, които могат да бъдат добре притиснати в ниша или ъгъл.

2. Преобразувайте пространството под стълбите – ако имате всекидневна с отворен план

всекидневната
Топ начини как да организирате всекидневната си снимка: pinterest

Вградените мебели за всекидневната ще накарат всяко кътче да работи възможно най-трудно и ще ви дадат възможност да бъдете изобретателни, когато става въпрос за намиране на допълнително пространство, което да побере рафтове и чекмеджета.

През последните няколко години наблюдаваме значителен ръст на собствениците на жилища, които преобразуват своята подстълбищна зона – в хол с отворен план – което се дължи в не малка степен на нарастващото напрежение, на което са подложени домовете ни по отношение на пространството.

В момента фокусът изглежда е върху използването на идеи за под стълбите като място за съхранение или работно пространство за цялото семейство – въпреки че също се трансформира в по-многофункционална зона, особено сега, когато повече от нас решават да ремонтират, вместо да се преместят .

3.План за многофункционална всекидневна

всекидневната
Топ начини как да организирате всекидневната си снимка: pinterest

През последните няколко години онези от нас, които имахме късмета да имаме специална стая, в която да се затворим, с благодарност разпознаха спокойствието, което предоставят. Въпреки това, сега работата от дома вероятно ще бъде норма за много от нас, ние мислим как най-добре да включим идеите за домашен офис в нашите всекидневни. Но как да добавим красота към това, което в крайна сметка е функционално жилищно пространство? Може да се направи.

За да организирате всекидневната – такава, която служи и като кабинет – и за да изглежда тя наистина спокойна, органайзерите за съхранение или всекидневна, които се сливат с фона, са от съществено значение за запазване на спокойния вид. Отново обърнете внимание на вградените рафтове и бюро в тази подбрана схема. Това е фино до степен да бъде невидимо, което позволява на декоративните елементи на хола да заемат централно място.

4.Направете място за ценни предмети

всекидневната
Топ начини как да организирате всекидневната си снимка: pinterest

Малцина от нас са доволни от идеята да се отърват от любимите си книги, така че освен ако къщата не е много голяма, организирането на рафтове с книги в непрекъснато разширяваща се домашна библиотека е предизвикателството. След изчерпване на пространството на рафтовете в хола – включително двойно подреждане, ако е необходимо – огледайте се, за да видите дали има някакво „мъртво“ пространство, което може да се използва по-добре.

Много по-стари имоти имат естествени плитки вдлъбнатини и ниши – във всекидневната или фамилната стая – което ги прави подходящи за книги или предмети на изкуството.Това незабавно кара дома да се чувства топъл и обитаван.

Можете също така да разгледате боксовете в радиаторите и изграждането на идеи за рафтове в хола около това – има ефект на привличане на погледа към книгите, а не към дограмата.

Когато разчистите и организирате всекидневната по начин, по който ви харесва веднага ще забележите уюта, който създава.

Tagged ,
на горе