Топ идеи как да носим лента за коса

Топ идеи как да носим лента за коса
Мода

Топ идеи как да носим лента за коса

Чудили ли сте се как да носите лента за коса? Да, лентите за глава вероятно са били основен аксесоар през дните на началното училище. И може би след като сте остарели, сте ги изхвърлили всички или сте ги прибрали в чекмедже, за да не ги видите никога повече. Ние обаче сме тук, за да ви кажем, че лентите за глава официално отново влязоха в чата. Чуйте ни: Има толкова много шикозни стилове, от които да избирате – подплатени, украсени, с възли, широки, сатенени, набраздени, кльощави и т.н. – и те работят с толкова много типове коса.

Независимо дали търсите нещо богато украсено или неусложнено, лентите за глава са толкова лесен начин да изглеждате модерно и стилно.

Лентите за глава оглавяват класацията на поляризиращите аксесоари за коса. Те могат или да ви накарат да се почувствате напълно събрани, или да събудят спомени от началното училище, които наистина бихте предпочели да забравите. Но завръщането на лентата за глава е напълно в разгара си, благодарение на харесванията на знаменитости и почти всяко шоу на всяка седмица на модата. Не сте сигурни как да носите лента за глава, без да изглеждате като 5-годишно дете? Ние сме тук, за да помогнем.

Искате да излезете с него? Поканете го

7 идеи как да съчетаем кожения панталон

Защо да си купим елегантна риза с волани? (СНИМКИ)

Как да изглеждате стилно всеки ден

Панталон на райе – модният хит на пролетта

Топ идеи как да носим лента за коса

Обем с лента 

лента за коса
Топ идеи как да носим лента за коса снимка: pinterest

Лента за коса е един от най-лесните начини за хармонизиране на визията и не можете да сбъркате с неутрален нюанс. Аксесоарът може дори да добави малко обем за тези с фина коса. Просто плъзнете лентата за глава на линията на косата и я натиснете назад. Шик без усилие!

Закрепете върху средна част

За изтънчен и елегантен стил опитайте да носите лента за коса върху средната част. Независимо дали изберете максималистичен или минималистичен дизайн, косата ви ще изглежда безспорно излъскана.

Съчетайте с къдрици или разпуснати вълни

лента за коса
Топ идеи как да носим лента за коса снимка: pinterest

Къдриците или разхлабените вълни рамкират лицето ви перфектно с поставена лента за коса. Запазете своята част или приберете косата си назад — без значение какъв начин оформяте, ще изглежда толкова сладко.

Дайте им ретро стил

лента за коса
Топ идеи как да носим лента за коса снимка: pinterest

Излъчете модни вибрации от 60-те и 70-те години с плоска, широка лента за глава, поставена близо до линията на косата ви. За да постигнете най-добре този външен вид, изчеткайте цялата си коса назад, плъзнете лентата за глава на мястото й, след това внимателно разресвайте малки части от косата точно зад лентата, докато стигнете до темето си. Незабавен обем.

За да създадете ретро визия с лента за коса, трябва да изберете монотонно парче според цвета на дрехите ви. Можете да съберете косата си отзад и да центрирате лентата за коса над опашката, която искате да направите. В противен случай, може да тупирате косата си или бретона и да го сложите там, където трябва да остане с помощта на лентата. Минималистичните и прости комбинации са особено подходящи за този вид външен вид.

Бохемски ленти за коса

лента за коса
Топ идеи как да носим лента за коса снимка: pinterest

Както бохото, така и хипи стила е главният източник, заради който произхожда традицията на носенето на лента за коса. Ако искате да съчетаете вашата лента с вибрациите на някой от тези стилове, по-добре да я носите по начина, по който косата е оставена свободно да пада. Позицията на лентата трябва да бъде в центъра на челото върху косата. Що се отнася до дрехите, опциите като дълги поли, рокли, ризи, блузи и дънки ще са от голяма полза. Всеки размер на лентата ще бъде подходящ, включително и двата с тесни и широки възможности.

Ако искате да изглеждате модерно и стилно може да изпробвате тези варианти. Лентите за коси в днешно време са много нашумяли, и заради факта, че са модерни, и заради това, че има огромно разнообразие от тях. За всяка визия може да изберете различен модел, подходящ за вашето лице.

Tagged , ,
на горе