Как да имате успешна връзка, когато всички са против вас
Любов и партньорство

Как да имате успешна връзка, когато всички са против вас

Вероятно на мнозина от вас се е случвало, когато започвате връзка, нещата да не са така, както сте си представяли. Обикновено жените си мечтаят за добри отношения, освен с партньора си, и с неговите родители, приятели и близки. В някои случаи обаче това не се случва точно така. Причините могат да бъдат много, но резултатите са само два. Или успявате да се приспособите към ситуацията и да имате здрава връзка, дори и да не бъдете одобрявани от хората около вашия любим, или връзката ви бързо приключва. Нито една жена не би искала да чувства постоянното неодобрение от семейството на мъжа си, но понякога така и не успява да се разбере с близките му, каквито и усилия да полага. Как обаче да имате успешна връзка при такива обстоятелства?

Приемете реалността такава, каквато е.

Не можете да накарате някой да ви харесва насила. Първата стъпка е да приемете, че има обстоятелства, които не можете да промените, колкото и да ви се иска. От съществено значение е да бъдете реалисти по този въпрос, защото заблудите няма да ви доведат доникъде. Преценете добре ситуацията и струва ли си всичко, за което се борите. Ако отговорът е „да“, помислете дали имате физически, емоционални и дори финансови, за да оцелеете до края и дали партньорът ви е плътно до вас в това. Отговорете си и на въпроса готови ли сте най-накрая да се опълчите на всички, които се опитват да ви разделят, независимо от цената, която трябва да платите.

Не слушайте , които не знаят вашата история.

Никога не приемайте съвети от ваши познати, които не знаят наистина какво се случва в живота ви и не познават цялата картина. Важно е да погледнете нещата отстрани и да чуете мнението на някой друг, но също така е необходимо да търсите мъдрост само от този, който действително е имал опит от първа ръка по тези въпроси и няма да ви подведе.

Не забравяйте да изберете вашите битки. Не всички битки трябва да се водят, за да получите това, което наистина искате. С други думи, трябва да пестите физическата и емоционалната си енергия и внимателно да прецените всяко предизвикателство, пред което сте изправени. Не може да разрешите всички проблеми накуп, затова се фокусирайте върху най-съществените.

Напомнете си защо правите това.

Става въпрос за борба за любовта и връзката ви. Светът може да е срещу вас, но е важно дълбоко в себе си да знаете защо сте готови да се борите с всичко, което е на пътя ви, само за да успеете. Когато ви е най-трудно и искате да се откажете, замислете се кое е по-непосилно за вас – сегашната ситуация или да се разделите с човека до вас.

Винаги черпете силата един от друг.

Бъдете силни и се подкрепяйте. Това, разбира се, не означава, че нямате право да плачете и да се чувствате слаби. Вие сте само човек и опитът да се борите за връзката си може да бъде, както емоционално, така и физически изтощителен. Редувайте се да бъдете силни и оставете половинката си да почувства, че никога не е сам в това пътуване. Утешете се от факта, че в края на деня някой е там, за да ви държи за ръка и да ви обича независимо от всичко. Все пак не мислете, че на него му е по-лесно, тъй като е разкъсан между вас и семейството си.

Не посягайте към алкохола или наркотиците.

Не се опитвайте да намерите временно бягство от проблема си, защото това само ще влоши нещата. Най-лошите етапи на една връзка могат да накарат някои хора лесно да се поддадат на изкушенията и след това да съжаляват за тях. Това няма да спаси връзката ви и дори и временно да се почувствате по-добре, последствията завинаги ще ви преследват.

Позволете на любовта ви бъде вашето убежище и ваш източник на надежда.

Любовта е най -мощното нещо в света и много хора са намерили надежда и убежище в този чист и истински дом. С любов сте непобедими и можете да оцелеете във всичко, което животът ви поднесе.

Научете как да се доверите на другите, без да сте уязвими.

Внимавайте какви хора оставяте в живота си. Доверяването на погрешните може да унищожи цялата ви упорита работа. Същото е, когато се опитвате да се борите за връзката си. Доверете се първо на себе си, преди да се доверите на другите.

Напомнете си, че заслужавате да бъдете щастливи.

Заслужавате всички хубави неща в живота и това включва да сте щастливи с човека, когото обичате. Напомняйте си за това всеки ден и не позволявайте на никого да ви казва друго.Това е вашият шанс да намерите истинско щастие и истинска любов. Може да не е лесно, но в крайна сметка винаги си заслужава.

Не позволявайте на съмненията да ви тровят мислите.

Съмнението, като обратното на надеждата, трови мислите и може да доведе до по-сериозни проблеми. Това е като да разрушите връзката си отвътре. Спрете да се наранявате един друг, като заформяте нездравословни и често ненужни спорове. Вашият партньор тук не е враг. Борете се за човека, когото обичате, а не срещу него. Пак ви напомняме, на него също не му е лесно. Не забравяйте целия смисъл на всичко, което правите.

Не се чувствайте зле, че понякога сте егоисти.

Добре е понякога да бъдете егоист. В този контекст това означава, че първо трябва да обичате и да се грижите за себе си и партньора си. Не позволявайте да сте в ситуация, в която просто гледате как други хора унищожават най-красивото нещо, което се е случило в живота ви. Борете се за любовта си, защото всеки заслужава щастие, включително и вие.

Tagged , , , , , ,
на горе