Как да избереш перфектното червило?

Как да избереш перфектното червило?
Мода

Как да избереш перфектното червило?

Изпитваш ли затруднение при избора на червило? Ако започваш да търсиш перфектния цвят с огромно вдъхновение, а после се чувстваш изгубена в море от стотици нюанси и не знаеш точно кой ще те направи неотразима, ние сме тук за да ти помогнем.
За да бъде ясно: можете да носите абсолютно всеки нюанс на червилото, към който гравитираш. Но като се има предвид това, броят на опциите в червилото може да бъде плашещ. Така че, ако търсите нов ежедневен, изпитан и истински нюанс, който ще допълни прекрасния ви тон на кожата, не търсете повече. Напред гримьорите обясняват как точно да изберете червило въз основа на тена на кожата ви.

Как да избереш перфектното червило?

Най-стилните зодии, от които да взимате съвети за модата

Парфюм: ароматите на есента

infomax-logo-50-15-HW Ралица Паскалева и Теодор Салпаров показаха бебето си

Как да избереш перфектното червило?

Студени полутонове

перфектно червило
как да избереш перфектното червило

Как да разпознаете студените нюанси: Имате студен тон, ако кожата ви е розова, червена или синкава.

Можете да кажете, че подтонът ви е хладен, ако вените на китката ви изглеждат сини, ако сребърните бижута допълват кожата ви или ако кожата ви е склонна да изгаря на слънце, преди да придобиете тен.

Най-добрите червила за хладни полутонове имат сини или лилави нюанси (да не се бъркат с истинско синьо или лилаво червило, въпреки че това би било също толкова зашеметяващо). Например, когато избирате червени устни, насочете се повече към наситено синкаво-червени (мислете черешово червено) спрямо такива, които са по-оранжеви. За голи устни можете да подсилите естествения оттенък на устните си с розово, розово голо или да изберете тъмнобежово за по-фин вид. Когато се съмнявате, оцветеният балсам може да се приспособи към цвета на устните ви и да подхожда на различни визии (освен това ще хидратира).

Топли полутонове

перфектно червило
как да избереш перфектното червило

Как да разпознаете топлите полутонове: Имате топъл тон, ако имате жълт, златист или маслинен оттенък на кожата си.

Можете да кажете, че подтонът ви е топъл, ако вените на китката ви изглеждат зелени (срещу сини), ако златните бижута допълват кожата ви или ако сте склонни лесно да почернявате. Най-добрите червила за топли нюанси са цветовете на устните в топли нюанси. Помислете за смели оранжеви, керемиденочервени и теракотени кафяви. Ще се снимате голи? Добро правило е да съответствате на цвета на кожата си с нюанса на вашето червило. Например, ако кожата ви е светла, изберете по-бледо нюд, ако кожата ви е по-дълбока, изберете по-наситено нюд. Най-добрите нюанси на червилото: огненочервени и портокали изпъкват красиво върху топли нюанси. Ако се чувствате смели, медните и златните са най-добрият ви залог.

Неутрални полутонове

перфектно червило
как да избереш перфектното червило

Как да разпознаете неутралните нюанси: Вие сте с неутрален тон, ако имате смесица от розово и жълто в основата на кожата си. Тези с неутрални нюанси изглеждат добре както в сребърни, така и в златни бижута. За щастие на този подтон, широк спектър от цветове се допълват. Опитайте розови нюанси за светла кожа, лилави нюанси за средна кожа и цветове на горски плодове за дълбока кожа. Изберете червило с неутрални полутонове и ще бъдете неустоими.

Определи точното червило според цвета на очите ти

перфектно червило
как да избереш перфектното червило

Друг начин за намиране на най-подходящото червило за теб, е според цвета на очите ти. Ако методът за определяне на подтона на кожата ти се струва сложен, може да погледнеш следващите ни съвети.

Кафяви очи – светлочервено, кафяво, светлорозово червило.
Сини очи – яркочервени и алени цветове.
Зелени очи – керемидени и розови цветове.
Сиви очи – Nude цветове.

Идеалното червило според цвета на косата ти

перфектно червило
как да избереш перфектното червило

Черна коса – почти всички цветове пасват идеално. За предпочитане е червило в по-наситени тонове.
Кафява коса – всички земни и топли тонове: червило в бежови, кафеникави нюанси и такива преминаващи през червената гама.
Руса коса – всички нюанси на розовото. Вечна класика.
Червена коса – червило в оранжеви и червеникави нюанси.

Много жени погрешно смятат, че не могат да носят червено червило. Тайната при избора на идеалното червено червило отново се крие в подтона на кожата. Дамите със светла кожа трябва да се насочат към червило в светлочервено. Дамите с нормална кожа трябва да се насочат към класическото червено, а тези с тъмна кожа към тъмночервените червила. Да, точно толкова просто е!

Tagged , ,
на горе