Какъв е девиза на всяка зодия?
Астрология

Какъв е девиза на всяка зодия?

 

 

В живота всеки човек има девиз, който го описва. Той характеризира всеки, който вярва в него. Девизът определя човека и го прави различен. Всяка зодия се ръководи от това мото и го следва.

 

Зодия Овен има девиз – „Аз съм“. Анализирано това означава, че представителите на тази зодия вярват в себе си и се поставят на първо място.

Зодия Телец с девиз – „Аз притежавам“. Те искат да имат всичко, да обсебват и влияят на другите, правейки ги зависими от тях.

Зодия Близнаци – „Аз знам“. Тази зодия е изключително задълбочена и притежава голям интелект. Те обичат да изследват и оттам знаят много неща.

Зодия Рак – „Аз се съмнявам“ – мнителни и недоверчиви, подлагат всичко и всеки на проверка. Не могат да ги подведат и да ги заблудят.

Зодия Лъв – „Аз искам“. Лъвовете винаги държат да притежават всичко, те не се задоволяват с малко. Постигат целите си, имат много успехи.

Зодия Дева – „Аз анализирам“. Тези представители не се спират пред нищо, когато искат да разберат всичко, което ги интересува, поставят го под лупа.

Зодия Везни – „Аз се колебая“ – това означава, че те не се впускат в нещо без да го преценят и претеглят плюсовете и минусите.

Зодия Скорпион – „Аз желая“, това казват скорпионите и го постигат. Готови са на всичко, за да спечелят, това което желаят.

Зодия Стрелец – „Аз виждам“. Стрелците имат набито око, прецизни са и забелязват и малките неща. Любопитството им е водещата черта.

Зодия Козирог – „Аз действам“, много трудолюбиви и дейни. Те не се отказват, не мрънкат и не спират да опитват непознати неща.

Зодия Водолей – „Аз мога“, не само могат, но и са инициатори на различни начинания. Не се спират пред трудностите.

Зодия Риби – „Аз се надявам“. Това е показателно за романтичните и недоверчивите риби. Те са творци и правят иновативни неща, надявайки се да се харесат на другите. Те се придържат към сентенцията „До като дишам – надявам се“.

 

Това са девизите, мотото на зодиите. Дали те вярват на това и дали важи за тях, можете да проверите и вие. Опитайте да разпознаете някого каква зодия е според начина на действие и мислене. Може да успеете!

Tagged , ,
на горе