Какво прави една жена добра в леглото – мнението на мъжете

какво прави една жена добра в леглото
Любов и партньорство

Какво прави една жена добра в леглото – мнението на мъжете

Какво означава една жена да е добра в леглото? Както при повечето неща в областта на привличането и удоволствието, отговорът варира за всеки мъж поотделно.

По принцип, попитани за обратното – какво прави един мъж добър в леглото, дамите пък винаги започват с това колко е важно умението да се докосва жената, да се проявява нежност, да се усъвършенства любовната игра и, разбира се, не на последно място жените поставят способността на мъжа да се сдържа, докато дамата е готова за кулминация.

Разбира се, всичко по-горе е важно. Но психолозите насочват вниманието ни и към нещо друго – например, че ако двама мъже докоснат една жена по един и същи начин, целунат я и погалят по един и същ начин, тогава тя пак ще реагира по различен начин на всеки от тях. Причината за това е, че интимността е индивидуална с всеки партньор.

Как човек се отнася към него, на какво ниво е физическото привличане между двамата, всичко това играе роля. Особено за двойки в сериозна връзка.

Въпреки това има моменти, в които можете да почувствате привлечени от някого, с когото току-що сте срещнали. Това би могло да се дължи на чист животински магнетизъм. А понякога всичко се свежда до настроението.

Що се отнася обаче до мъжете, при тях нещата стоят малко по-различно.

Коя жена за мъжете е добра в леглото?

Тази, която се люби с удоволствие

Всеки, който обича това, което прави, обикновено го бива! Такива са жените, които постоянно търсят нови и различни начини да изненадат партньора си, както и как да бъдат по-добри като цяло в интимността. Те четат книги, гледат филми за възрастни, за да научат някаква нова техника  – казано накратко, искат да бъдат най-добрите и да се гордеят със своите умения.

Активните жени, които активно се стремят да постигнат кулминация

Добра жена в леглото за мъжете е тази, която те успяват да „взривят“ в леглото.  Жена, която е изследвала собственото си тяло и знае как да се доведе до кулминация, може да помогне много на всеки мъж.

Тя ще управлява компетентно тялото си. Такава жена е готова да изпълни своята част от акта, така че заедно с партньора да достигнат до връхната точка.

Мъжкото тяло е инструмент в ръцете на жената и добрата жена в леглото знае как да го използва, за да постигне желаните резултати. Едно е сигурно – мъжете не обичат пасивните жени, които лежат по гръб и очакват чудо.

Много жени погрешно вярват, че причината, поради която мъжът е спрял да им се обажда, е, че е „получил това, което е искал“.

В много случаи обаче е точно обратното. Интимните отношения са били скучни. Никой не иска това. Проактивната жена поема нещата в свои ръце и се опитва да направи всичко по най-добрия начин.

Мълчаливите не са предпочитани

Единственото изключение е ако мълчите, за да не ви чуят други хора. В по-голямата си част интимните отношения без никакви стенания, учестен дишане и страстни стенания не се предпочитат от силния пол.

 Мъжете обичат да се чувстват добре дошли

Жена, която говори за интимност през деня, е божи дар. Това може да бъде смс, имейл или друго съобщение.

Факт е, че по този начин жената казва на мъжа си, че мисли за него по специален начин и че той е желан от нея. Влюбеният мъж ще се постарае значително, за да продължи да получава подобни признания от своята жена.

Мъжете харесват изненадите

Жена, която знае от време на време как да въведе в интимния живот някои нови и неочаквани неща, лесно ще се открои от останалите. Новите неща могат да варират в широки граници и не винаги се отнасят до специални техники. Например, един женствен тоалет или възбуждащо бельо може да свърши не по-малко добра работа.

Практиката ви прави по-добри

Независимо дали сте жена или мъж, единственият начин да станете добри или велики във всичко е да имате желание да бъдете такива. Всичко започва с желанието и, разбира се, след това трябва да се положат усилия. В дългосрочната връзка всеки получава възможност да усъвършенства уменията си според конкретния си партньор.

С течение на времето може би вече знаете какво означава всяко дишане или движение на тялото му. Това безпогрешно може да ви насочи към следващата стъпка. И нещата започват да се получават от само себе си. И не забравяйте – комуникацията извън спалнята е също толкова важна, колкото и това, което правите вътре в спалнята.

Закон за взаимността

Интимният живот става скучен, когато двойките мързелуват. Следва да сте водени от необходимостта да доставите на партньора си удоволствие, както и да го стимулирате и насърчавате той да прави същото. Това е от съществено значение за укрепване на връзката. Защото за всеки е много трудно да се раздели с „страхотен интимен партньор“.

Дори да знаете, че той не е подходящ за вас по много други причини. Това е още едно доказателство за огромната роля на интимния живот за щастието на една връзка.

Tagged , ,
на горе