Как да си осигурите безпаметна нощ: Трикове за съблазняване на мъжа

Трикове за съблазняване на мъжа
Любов и партньорство

Как да си осигурите безпаметна нощ: Трикове за съблазняване на мъжа

„Мъжете искат само едно нещо – винаги и навсякъде“ – този стереотип е твърдо в главите на много жени, въпреки че не отговаря на реалността.

Всъщност мъжката възбудимост е много по-фина, почти като тази на жените.

Ето и някои изпитани трикове, ако държите да прекарате повече бурни нощи.

Спонтанна оферта

Понякога мъжът се вълнува от творчески пориви. Например, ако жената му се обади и каже, че не може да спре да мисли за него и го иска точно сега. В този случай повечето мъже реагират подобаващо – разстоянията се преодоляват, бизнес срещите се ограничават много по-бързо и делата се отлагат заради подобно приключение.

Таен договор

Тук вече всичко е планирано и специално. Можете да го нагласите така: жената обещава, че вечер ще го чака изненада – хубава храна, романтична обстановка и други такива неща. Разбира се, не бива да разкривате всички тайни, но няма да навреди да намекнете за предстоящата развратност. Очакването на подобни удоволствия вълнува и помага на мъжа да се настрои правилно.

Сертификат за интимни услуги

Методът, макар и комичен, е много ефективен и следователно ще внесе доста разнообразие. Разпечатайте сертификат на принтера, в който са изброени любимите му начини за забавление, броят на услугите, посочете и цена за всичко това.  Ще видите, че той ще използва сертификата и няма да пропусне нито една оферта.

Несериозни снимки и съобщения

Сладките снимки или несериозни разговори карат мъжа да се чувства като тийнейджър. Подобаваща снимка ще му „заседне“ в главата през целия работен ден, ще го накара да мисли за вас и да иска определени неща. Повишете уменията си за писане на специални SMS: мъжете са страхотни при визуализирането на текст, казват специалистите.

Целувки и прегръдки

Нека бъдат горещи, силни, тръпчиви. Много двойки не придават значение на такива „малки неща“, а би трябвало. Те умеят да създават интимна атмосфера, не по-лоша от откровените интимни ласки.

И накрая, би трябвало да кажем, че описаните по-горе методи не само „канят“ партньора към интимност, но създават отлична атмосфера, която сближава и кара партньорите да продължават да изпитват силна страст един към друг, без значение от колко време са заедно.

Tagged , , ,
на горе