Какво може и не бива да се прави при намаляващата луна от 24 август до 6 септември

Какво може и не бива да се прави при намаляващата луна от 24 август до 6 септември
Астрология

Какво може и не бива да се прави при намаляващата луна от 24 август до 6 септември

 

Фазата на намаляващата луна е времето, когато трябва да използвате енергията й, за да промените живота си към по -добро.

 

24 август – Луна в Риби

През този период всичко зависи от избора на пътя, поради което е толкова важно да се вслушваме в интуицията и да вземаме самостоятелни решения. Енергията на намаляващата Луна в Риби увеличава жаждата за себепознание и астролозите препоръчват да се занимавате с духовни практики, за да опознаете по-добре себе си и да намерите пътя, водещ към щастието.

25, 26 август – Луна в Овен

Тези два дни ще бъдат доста напрегнати: енергията на пространството ще ви тласне към прибързани действия. Астролозите препоръчват да бъдат бдителни и внимателни, да следите настроението си, така че силните емоции да не предизвикват конфликти и проблеми както в бизнес средата, така и в личния живот.

27, 28 и 29 август – Луна в Телец

Енергията на намаляващата луна в елементите на земята е отлично време за духовни практики, освобождаване от всичко повърхностно, илюзии и безредие в живота. Това време е идеално за премахване на стари неща, обновяване, преместване и завършване на текущи дела.

30, 31 август – Луна в Близнаци

Енергията в тези дни е идеална за планиране, премахване на пропуските и комуникация. По това време всеки може да намери приятели и дори сродна душа, ако е честен с обкръжението си. Тези дни са подходящи и за отдих на открито, за да заредите енергията на благополучие и просперитет.

1, 2 и 3 септември – Луна в Рак

Луната ще е три дни в Рак и това време не е подходящо за активни действия. Астролозите препоръчват да си почивате повече, да правите неща, които носят удовлетворение: това може да бъде любимо хоби, посещение на салон за красота, разходки в компанията на близки.

4, 5 септември – Луна в Лъв

Енергията на тези дни е подходяща за решаване на стари въпроси, премахване на препятствията по пътя към целта и разбиване на стереотипите. Астролозите препоръчват да действате без натиск и агресия, за да не си създавате проблеми.

6 септември – Луна в Дева

Преди новолунието е важно да се поддържа вътрешен баланс. Енергията на този ден е изпълнена с промени в настроението, поява на депресивни мисли и желание да се предпазите от външния свят. Астролозите препоръчват да започнете деня с духовни практики, които подобряват настроението и благосъстоянието.

Tagged , ,
на горе