Какво може да научите за един мъж, като спите с него
Интимно 18+

Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Когато сте на среща с мъж, има много малки неща, които могат да ви подскажат как ще се държи той в спалнята. Разбира се, работи и обратното. Когато спите с него, ще научите много неща за начина, по който се държи в ежедневието си. С други думи, правенето на любов в началото на връзката не винаги е огромна грешка – всъщност може да ви помогне да разберете дали той е човекът, с когото можете да видите бъдеще.

Искате да излезете с него? Поканете го

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Колко уверен е той

мъж
Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Гледа ли те в очите, докато прави любов с теб? Той казва ли ти какво точно иска да му направиш? Ако го направи, той очевидно е наистина уверен. Той знае какво иска и не се страхува да го поиска. Същото важи и за това колко му е удобно да контролира ситуацията. Ако този мъж има властно присъствие и не се колебае преди да смени позициите или да се гмурне направо, за да ви достави удоволствие, това е доста добър знак.

Колко добре слуша

Не трябва да говорите, за да му кажете какво мислите. Ако е внимателен, този мъж трябва да слуша какво му казва тялото ви. Ако реагирате положително, когато той целуне врата ви, той трябва да продължи да целува врата ви. Ако се дръпнете, когато той се опита да мине през задните врати, така да се каже, той трябва да си почине. Ако той не улавя нито един от вашите (доста очевидни) сигнали или по-лошо, той избира да ги игнорира, той очевидно не е много добър слушател, което не предвещава нищо добро за бъдеща връзка.

Коя част от вашето тяло харесва най-много

мъж
Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Той е от мъжете, които си падат по дупета или по гърди? Оглежда ли ви от горе до долу, прави ли комплименти за краката или устните ви? Има част от тялото ви, която моментално го възбужда.

Ако този мъж не го каже сам, няма да имате проблем да познаете сами, защото той ще обърне допълнително внимание на тази част от тялото ви.

Колко е грижовен и внимателен

мъж
Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Теоретично можете да сте интимни без целувки или галене. Но ако той отделя време с вас, дава ви нежни целувки и гали косата ви, това показва, че той има мека страна. Очаквайте да се гушкате, след като приключите. Това е едно от най-важните неща, които можете да научите за един мъж, като спите с него. От ключово значение е да ви покажем вниманието, за да сме сигурни, че се чувствате удобно и добре през цялото изживяване.

Колко непредубеден е той

Когато предложите секс на дивана, той напълно ли е против идеята? Какво ще кажете, когато го помолите да ви бутне до прозорец? Колкото по-непредубеден е той, толкова повече неща ще можете да правите заедно. Това, разбира се, се превежда извън спалнята. Вероятно искате човек, който е готов за приключения и има малко спонтанна жилка, така че е важно да научите това сега, докато спите с този мъж, вместо да осъзнаете, че той не е човекът за вас.

Колко е скучен

Ако този мъж поддържа темпото си, без изобщо да променя скоростта и дори няма да ви прехвърли в нова позиция, той вероятно е малко скучен. Ако не беше, тогава щеше да направи непредвидими ходове. Щеше да направи всичко, което смяташе за правилно, вместо да играе на сигурно. Няма нищо лошо в това да си малко ванилия, но със сигурност това остарява след известно време? Все пак бихте си помислили.

Колко е във форма

мъж
Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Дори и да е слаб, може да е напълно извън форма. Ще разберете истината веднага щом той се качи върху вас. Ако той се задъхва и изпотява след пет минути, значи не е в най-добрата си форма. Но ако може да изкара цяла нощ, без да ви помоли да поемете контрола, той е годен като цигулка. Да спиш с мъж не е нужно да е маратонска сесия, която продължава цяла нощ, но би било хубаво да знаеш, че той има малко издръжливост, за да продължи.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?