Разликата между това какво казвате и какво мислите според зодията ви

Разликата между това какво казвате и какво мислите според зодията ви
Астрология

Разликата между това какво казвате и какво мислите според зодията ви

Всеки от нас е изпитвал вътрешно противоречие за много неща. Със сигурност ви се е случвало да казвате едно, а всъщност да си мислите съвсем друго. Това може да се случи в любовта, в професионалния живот и в отношенията ви с други хора. Вашата зодия всъщност до голяма степен определя това, защото тя оформя част от характера ви.

Ето какви са основните противоречия между казаното от всяка зодия и това, което действително мисли тя.

Овен.

Какво казвате: „Имам това, аз съм най-добрият“

Какво наистина мислите: „Надявам се, че ще успея!“.

Обикновено няма какво да ви спре по пътя на осъществяване на целите ви и дори понякога правите необходимото, без да мислите, което може да доведе до някои неприятни изненади. Ето защо понякога сте склонни да се съмнявате в себе си, но не искате да го покажете.

Телец.

Какво казвате: „Всичко, което имам, го спечелих сам, защото положих нужните усилия“.

Какво наистина мислите: „Надявам се, че съм се постарал достатъчно”.

През целия си живот работите, за да изградите точния сценарий, който искате. Не се лишавате от нищо, което ще ви помогне да се чувствате сигурни. Искате да дадете възможно най-много за хората, които обичате, но понякога се притеснявате, че не сте направили всичко така, както трябва, за да им помогнете.

Близнаци.

Какво казвате: „Не ме интересува какво мислят другите“.

Какво наистина мислите: „Но защо той не ме харесва?“

Вие сте забавни, харизматични и вашият чар съблазнява много хора. Това е добра новина, защото обичате да сте сред компания. Също така излъчвате увереност, която създава впечатлението, че нищо и никой не може да ви докосне. Единственият ви проблем е, че ако някой ви игнорира, изглежда безразличен към вас или по-лошо – не ви харесва изобщо, изпадате в дупка и започвате да се чудите каква е причината за това.

Рак.

Какво казвате: „Ще те обичам, независимо какво се случва.“

Какво наистина мислите: „Ще те обичам, освен ако ти не ме обичаш“.

Нежният и привързан Рак, който сте, все пак е същество с голямо его. Обичате, давате всичко и сте готови на всичко за тези, които държите в сърцето си. Имате обаче своите условия и те включват нуждата някой да ви обича в замяна и някой да ви докаже това. Просто не можете да понасяте да сте по-малко важни за някого, отколкото той е за вас.

Лъв.

Какво казвате: „Каквото и да се случи, аз ще се справя с него“.

Какво наистина мислите: „Искам да се откажа“.

В царството на животните, понякога Лъвът наистина е просто малка сладка котка. Представата за вас е как поемате безотказно своите отговорности, като се справяте с предизвикателства и тревоги без намек за слабост. Но дълбоко в себе си това, което наистина искате, е да се отпуснете и да намерите убежище от стреса и натиска. Не е за вярване!

Дева.

Какво казвате: „Не мисля, че може да стане по-добре от това.“

Какво наистина мислите: „Това наистина е изглежда зле.“

Девата и съвършенството са любовна история, която продължава, но е нефункционална. Съвършенството не е от този свят и вие, Девите, трудно го признавате. Така ден след ден живеете с това чувство на неудовлетвореност, което никога не ви напуска. Постоянното ви търсене на върхови постижения ви кара да не оценявате нищо на истинската му стойност. Отпуснете се малко!

Везни.

Какво казвате: „Усмихни се, животът е красив“.

Какво наистина мислите: „Иска ми да плача“.

Чарът, доброто чувство за хумор и радостта на живота на Везните са легендарни. Те никога няма да изпаднат в отчаяния, когато са на ръба, поне видимо. Помагат на всички останали да се усмихват, но когато преживяват труден момент, когато са тъжни и депресирани, те се изолират в мълчание.

Скорпион.

Какво казвате: „Искам те“.

Какво наистина мислите: „Обичам те“.

Склонни сме да мислим за вас като за огнен и плътски знак, отдаден на страстните любовни връзки, но дълбоко в себе си вие сте страхотен романтик, който се страхува да бъде изоставен. Така че често се случва да криете своята чувствителност и сантиментална душа под провокативен или дори неприличен вид.

Стрелец.

Какво казвате: „Изневярата не е толкова голям проблем.“

Какво наистина мислите: „Изневерявах ти и преди“.

Известни сте със своята откровеност. В любовта, както и навсякъде другаде, когато става дума за вярност, както и за всяка друга тема, вие винаги казвате каквото мислите или поне искате така да изглежда. В действителност вие сте един от най-потайните знаци на зодиака и също има какво да криете.

Козирог.

Какво казвате: „Всичко е наред“.

Какво наистина мислите: „Искам да изчезна“.

Вие сте много скромни и не сте от хората, които се оплакват, тъй като просто не обичате да дразните другите. Дълбоко в себе си обаче това е може да причини буря, тъй като сте песимист. Често се спирате на миналото си, на неуспехите и съжаленията си.

Водолей.

Какво казвате: „Виждате ли какво имам предвид?“.

Какво наистина мислите: „Никой не ме разбира.“

Като Водолеи, вие непременно сте нетипични. Очевидно е, че мисленето ви и нагласата са тотално различни от тези на другите. Колкото и да слушате околните, колко съвети давате, нищо не помага. Всички все си мислят, че сте прекалено различен и не приемат мнението ви, което ви кара да се чувствате зле.

Риби. Какво казвате:

„Никога няма да те нараня…“

Какво наистина мислите: „…но мога да те унищожа.“

Никой не изглежда толкова мил като вас. Риби. Вие сте спокойни и съпричастни, така че никой не е подозрителен към вас и това е голяма грешка. Наистина, вие никога няма да нараните никого, без основателна причина, но ако се почувствате предадени, ще чакате мълчаливо и ще планирате своето отмъщение. Наистина вие сте един от най-злите зодиакални знаци…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе