Ангел и демон: вижте как изглеждат двете лица на зодиакалните знаци

Ангел и демон: вижте как изглеждат двете лица на зодиакалните знаци
Астрология

Ангел и демон: вижте как изглеждат двете лица на зодиакалните знаци

 

Овен

Ангелски: щедър и даващ. Те казват истината, каквато и да е тя. Застават са зад приятелите си. Винаги са там, за да те защитят.

Демонични: напомнят ви за грешки от миналото във всички спорове. Те искат нормална комуникация, но не правят нищо за това. Сладки са, но могат да те унищожат за 5 секунди. Те се преструват, че ви слушат, но всъщност планират да ви прекъснат с ужасно скучната си история.

Телец

Ангелски: винаги ще се застъпят във вашата защита. Уверени в това, което правят. Най-готините хора за излизане. Никога няма да ви разочароват.

Демонични: те са груби и не се интересуват от вашето мнение. Те мислят само за лични облаги. Най-упоритите и мързеливи хора са в такива моменти. „Каквото е мое, е само мое.“

Близнаци

Ангелски: много интуитивен и винаги мисли дълбоко. Най-доброто се черпи от всяка лоша ситуация. Може да се сприятелява с всеки. Винаги е позитивен, дори в стая, пълна с хейтъри.

Демоничен: Твърде много зависим от мнението на другите. Обичат да се шегуват с другите за забавление. Променят мнението си 1000 пъти на ден. Лесно се дразнят, ако игнорирате техните обаждания или съобщения.

 

Лъв

Ангелски: спонтанни и забавни. Обичат да глезят другите и да се грижат за хората около тях. Могат да постигнат каквото си искат. Винаги се опитват да постъпват правилно.

Демонични: поставят вашите нужди под своите и ви гледат отвисоко. Те хленчат твърде често. Постоянно се нуждаят от вашето одобрение. Те вярват, че светът се върти около тях.

Рак

Ангелски: никога не карат хората да подкрепят тяхното мнение. Никога не нараняват умишлено другите с действията си. Мечтателен и директен. С децата са страхотни.

Демонични: изобщо не контролират емоциите си. Постоянно променят настроението си и се тревожат за всичко. Те не могат да изпълнят всички задачи навреме. Непрекъснато мрънкат на всички наоколо.

Дева

Ангелски: интелигентен и много любопитен знак. Добре решават всички проблеми. Те добре осъзнават своите недостатъци и работят върху тях.

Демоничен: Могат да бъдат много избирателни. Склонни са да контролират всичко. Ако са в лошо настроение, те превърлят гнева си върху другите. Постоянно критикуват другите хора.

Везни

Ангелски: обичат всички наоколо. Внасят баланс в най-нестабилните ситуации. Те не се влюбват лесно, но след като се влюбят, това е завинаги. Ще ви подкрепят до края.

Демонични: Лесно намразват другите. Те лесно стават раздразнителни и агресивни. Могат да сдържат негодуванието с години. Считат се за най-добрите, въпреки че самочувствието им е под нулата.

Скорпион

Ангелски: Невероятен приятел, също толкова невероятен любовник. Защитетават тези, които обичат. Усещат неприятностите от километри разстояние. Те имат силни чувства, които не е толкова лесно да изчезнат.

Демоничен: обсебващи и ревниви. Всеки е постоянно заподозрян в зли намерения. Те са склонни да нараняват хората и могат да бъдат разрушителни.

Стрелец

Ангелски: оптимистичен, честен, свободолюбив. Те вярват, че невъзможното е възможно. Те имат силата да спечелят хората на своя страна. Имат силно чувство за правилно и грешно.

Демонични: винаги забравят да се съсредоточат върху детайлите. Те са склонни да изграждат стени около сърцето си. Понякога нетърпеливи и нетактични. Те приемат всички наоколо за даденост.

 

Козирог

Ангелски: Способен да ви накара да се чувствате обичани и в безопасност. Винаги са там, за да ви напомнят, че всичко ще бъде наред. Те са невероятно търпеливи и ще чакат, докато получат това, от което се нуждаят. Те са много грижовни и винаги помагат на приятелите си.

Демонични: Те винаги очакват другите да живеят по техните правила. Студени и отмъстителни. Всички и всичко ги дразни. Те няма да приемат вашата помощ и съвети.

 

Водолей

Ангелски: не обичат да съдят за книгата по корицата. Те обичат да виждат другите щастливи. Те искат да направят света по-добро място. Те виждат всичко по свой начин, но не налагат мнението си на другите.

Демонични: напълно неспособни да се съсредоточат върху нищо. Кажете им да не правят нещо  и те ще го направят на инат. Понякога са арогантни всезнайковци. Много саркастични и груби.

Риби

Ангелски: разбират се добре с абсолютно всички. Водени са от емоции и обичат да помагат на другите. Искрени и страстни. Те разбират добре хората.

Демонични: Те са добри в това да се държат като жертва, за да ви накарат да се чувствате виновни. Те могат да бъдат най-отмъстителните хора на света. Те прекарват много време в мислене и много малко време, за да правят нещо. Те не забелязват кога другите са обидени.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе