Какво искат жените в една връзка
Любов и партньорство

Какво искат жените в една връзка

Връзката през погледа на една жена може да бъде много по-различна от това, което си представя нейният партньор. Жените винаги могат да измислят нещо непредвидено и абсолютно неочаквано за човека до тях. Това, както би могло да бъде много хубаво за хармонията в отношенията между двамата, така и понякога да се породят конфликти, което не е добре за разбирателството им. Жените са много по- идейни и биха имали желание за повече неща, отколкото в повечето случаи партньорът им е предполагал. Какво обаче биха искали те в една връзка? Това със сигурност е вечен въпрос и едва ли можем да дадем отговор с точност, но ето някои неща, на които да заложите:

Безусловна любов. Подобно на мъжете, жените също имат недостатъци и копнеят за безусловна любов. Те знаят, че не са перфектни и понякога се страхуват, че приятелите им ще ги оставят заради недостатъците им. Надяват се обаче да бъдат обичани без никакви условия. Без значение как изглеждат или каквато и да е кариера са стартирали, те се нуждаят от някой, който ще ги обича истински.

Защита. Във връзка с безусловната любов дамите се нуждаят от сигурност във връзката. Много жени се чувстват несигурни в себе си. Винаги, когато мислят, че партньорите им са привлечени от някоя друга, те чувстват, че вече не са привлекателни. Има и моменти, когато се чувстват зле, защото смятат, че не са достатъчно добри. Представителките на нежния пол са склонни да мислят прекалено много и да станат параноични. Ето защо е много важно партньорите им да им помогнат да се отърват от несигурността си.

Взаимно доверие. След като в отношенията има честност и прозрачност, доверието става по-лесно за изграждане. Разбира се, не само вие трябва да имате доверие. Освен това трябва да се доверите на партньора си. Момичетата обичат винаги, когато човекът до тях им вярва. Те трябва да имат позволение да се срещат с приятелите си и да излизат с тях. Не бива да им се забранява да говорят с други мъже, защото прекалената ревност не е добра за отношенията.

Уважение. То също е съществен фактор във връзката. Дамите се нуждаят от уважение от половинките си във всички области. Мъжът трябва да уважава нейните принципи и вярвания. Тя не трябва да бъде заплашвана, че ще бъде напусната, само защото не се чувства готова за по-сериозна крачка. Истинската любов чака. Всеки трябва да уважава решенията на партньора си и да не опитва да налага мнението си постоянно.

Tagged , ,
на горе