Каква е жената Овен и какъв мъж й подхожда

Каква е жената Овен и какъв мъж й подхожда
Астрология

Каква е жената Овен и какъв мъж й подхожда

Жената Овен не е толкова лесна за разбиране. Тя създава впечатление за сдържан, хладнокръвен човек, понякога изглежда, че се отнася към мъжете с известни предразсъдъци. Но това е само на външен вид, защото тя е истинска актриса: очарователна, противоречива, темпераментна и непредсказуема. Променя ролята си толкова бързо, че ако събеседникът й се окаже човек с недостатъчно бърза реакция, след известно време той вероятно ще почувства, че получава световъртеж.

Жените Овен, като правило, нямат време да скучаят. Те избират дейности, които им позволяват да се забавляват на физическо: тенис, ветроходство, сноуборд, пилатес.

Не бързайте да ги обвинявате в лекомислие – въпреки факта, че спонтанността и авантюризмът са в кръвта й, тя изобщо не е вятърничева. Сред тях всеки втори е идеалист, всеки трети е философ, но тези качества не им пречат да вземат решения. Ако тя каже „Хайде!“, точно това има предвид, като точно тази черта в нея привлича мъжете.

Представителката на тази зодия няма нужда от практични подаръци, основното е да има емоция. Би се зарадвала дори на копринена пижама.

Мъжът, който се ожени за нея, ще трябва да се задоволи с ролята на заместник-шеф или да се подготви за стогодишна война, в която няма да има милост. Поради необходимостта да бъдат независими и невъзможността да останат вкъщи, често имат проблеми в брака. Ако е ревнива, тогава в нея говори по-скоро наранена гордост, отколкото чувство за притежание. Овните се чувстват нещастни, ако се карат със съпрузите или любовници. Въпреки това, те самите са в състояние да доведат всеки до истерия.

Жената Овен е убедена, че парите са предназначени да се харчат. Тя обича да хвърля банкноти наляво и надясно, преразходът не я плаши.

Те са големи оптимисти и успяват да бъдат бодри до дълбока старост, наслаждавайки се на всеки изгрев.

Кой е идеалният мъж за нея

Мъжът Овен е един от най-подходящите партньори. Често ще има спречквания, но бързо ще се помиряват и ще се радват на семейна идилия.

Друг прекрасен вариант е мъжът Лъв. Тяхната романтика ще бъде толкова пламенна, страстна, че искрите, които се плъзгат между тези двама, ще бъдат забележими с просто око. Между тях са възможни истински чувства – дълбоки и нежни. Достатъчно е тя да го погали, за да запали искрата.

Мъжът Стрелец може да се състезава с жената Овен по отношение на желанието за разнообразие, така че едва ли някога ще им омръзне да бъдат заедно. Що се отнася до интимността, това е една от най-добрите комбинации, просто са създадени един за друг.

Мъжът Телец също е успешна партия за Овен. Единствено ревността може да съсипе връзката им, защото представителката на зодията Овен не обича да се чувства вързана.

С мъж Скорпион жената Овен ще може да прави каквото си поиска. Той често може да се чувства като любимата й играчка, която понякога прегръща и целува, но пък това ще го привлича.

Кои не са подходящи за жената Овен

Везните са прекалено влюбени в себе си и страхливи, което отблъсква решителната представителка на зодия Овен.

Чувството за близост и различни ритуали са изключително важни за мъжа Дева – така че тази романтика е обречена, защото не трябва да изисквате дисциплина и подчинение на правилата от жената Овен.

Мъжът Близнаци е по-предпазлив, не обича да говори и да показва чувствата си, което е пълна противоположност на жената Овен.

Tagged , , , ,
на горе