Кайли Дженър и Травис Скот станаха за втори път родители

Кайли Дженър и Травис Скот станаха за втори път родители
Лайфстайл

Кайли Дженър и Травис Скот станаха за втори път родители

Близки на семейството потвърдиха, че е момче.

Кайли Дженър и Травис Скот вече са родители на 4-годишното момиченце Сторми Уебстър, а тя е вече кака.

Пищната красавица роди на 2-ри февруари, но съобщи официално новината, публикувайки снимка в Инстаграм, с ръката на Сторми, която държи ръчичката на своето по-малко братче, вчера.

https://www.instagram.com/p/CZp7xP-P7lM/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CZp7xP-P7lM/?utm_medium=copy_link

За по-малко от 16 часа публикацията събра над 17 милиона харесвания и стотици хиляди коментари. Последователите на Дженър са много радостни и заляха профила ѝ с честитки и мили думи.

Сред харесванията на умилителната снимката се откроиха профилите на някои от бившите ангели на Victoria’s Secret, популярни актриси на Нетфликс и някои от новоизгряващите американски поп изпълнители.

Сестрата на Ким сподели новината по необичаен начин, като избра снимката да бъде черно-бяло, а текстът да е само датата на раждането на детето. Разбира се не пропусна от отбележи на фотото и бащата на бебето рапърът Травис Скот.

Тя също така разкри, че новороденото е пристигнало един ден след рождения ден на Сторми с надпис „ 2/2/22“.

По-късно в неделя източници споделиха пред TMZ, че Кайли се чувства добре след раждането, а Сторми била „развълнувана“, че има по-малък брат.

Семейството на Кайли и нейните приятели не пропуснаха да ѝ честитят в коментарите под снимката. „Майка на два живота“, написа Кортни Кардашиян, а Крис Дженър също добави своя коментар.

Кайли Дженър и Травис Скот все още не съобщават името на бебето, а феновете тръпнат в неочакване да разберат какво ще бъде то.

30-годишният рапър, който е и баща на бебето също коментира снимката с много емотикони под формата на сърце.

Създателката на „Kylie Cosmetics“ потвърди през септември, че очаква второто си дете със Скот в 90-секундно видео в Instagram, което завърши с голямата им дъщеря Сторми, като целува корема на майка си.

„От известно време иска да даде на Сторми братче и сестра. Тя обича да бъде майка. Тя е развълнувана, че двамата с Травис отново ще стават родители“, каза източник пред PEOPLE тогава. „Тя се радваше на бременността си лично. Предпочитала е да прекарва времето си само с близки приятели и семейството.“

През октомври източник сподели пред PEOPLE, че Дженър и Скот са прекарвали „колкото могат повече време със Сторми“.

„Кайли е убедена, че тя ще бъде най-добрата по-голяма сестра“, добавя той.

Миналия месец Дженър допусна своите фенове от близо и им позволи да споделят с нея специалния момент на нейното бебешко парти, което беше изпълнено с жирафи, дизайнерски артикули и забавни изкуства и занаяти. Козметичната предприемачка, която носеше поразително семпла бяла рокля с дълги ръкави за събитието, публикува галерия от снимки, показващи поглед зад кулисите на партито си в Instagram.

Екипът на Щастливите жени пожелава на Кайли и Травис щастлив семеен живот и нека здравето никога да не ги напуска. И се надяваме семейството им да се увеличи с още членове, защото децата са най-голямото богатство и няма нищо по-прекрасно от тях.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе