Историята на успеха на Мадона: 3 ключа към величието

Историята на успеха на Мадона: 3 ключа към величието
Лайфстайл

Историята на успеха на Мадона: 3 ключа към величието

 

 

Родена на днешната дата – 16 август, Мадона винаги е имала много силна вътрешна вяра в себе си и високо самочувствие: „Винаги съм вярвала, че трябва да бъда третирана като звезда“. Мадона има това, което много хора могат да научат – способността да вярваш в себе си.

 

Мадона има огромен принос в света на музиката от 80 -те години. Тя е не само поп звезда, но и актриса и успешна бизнесдама.

 

Звездата е родена на 16 август 1958 г. в Мичиган, САЩ

Историята на успеха на Мадона се основава на три ключа, които се крият в нейните черти на личността .

 

Ключ 1: Вътрешна сила и високо самочувствие

„Винаги съм вярвала, че ще бъда звезда.“

Мадона има това, което много хора могат да научат, а именно – способността да вярва в себе си .

Когато младата и амбициозна певица била попитана от журналист какво иска да постигне, тя отговорила без да се замисля: „Искам да управлявам света .“

 

Известно е, че Мадона е много своенравен човек, тя не прави това, което са й казали, тя прави каквото иска и вероятно затова е постигнала това, което има.

 

Често е била в трудно положение, но никога не е изневерявала на себе си .

 

Мнозина твърдят, че голяма роля в стремежа на Мадона към успех изиграва смъртта на майка й. Дори когато баща й се оженил отново, тя категорично отказала да се подчинява на мащехата си. Вироглавата девойка предпочитала да се учи на принципа „опит – грешка“ .

 

„Беден е човекът, чието удоволствие зависи от разрешението на друг.“ – твърди Мадона.

Ако станете независим човек, това ви позволява да не се налага да разчитате на други хора, за да успеете. Мадона показва нагледно как човек може да измести границите и да определи собственото си щастие. Тя взе химикалката в ръцете си и написа собствената си история за успех !

 

Ключ 2: Върхови постижения във всичко, което прави

Мадона се стреми към перфекционизъм и високи постижения.

„Аз съм твърда, амбициозна и знам точно какво искам. Ако това ме прави кучка, нека бъде така.“

 

Когато пристига в Ню Йорк, тя има около 35 долара в джоба си и абсолютно нулеви познания за това какво означава да живееш в голям град. Започва работа като сервитьорка в ресторант за бързо хранене. Допълнително работи с местни танцови групи в Ню Йорк и това й помага да се срещне с някои от най -добрите лица на шоубизнеса.

 

Първият албум на Мадона постига добър успех, но едва след излизането на втория албум „Like a Virgin“ популярността й нараства главоломно, което бързо я превръща в голяма звезда.

 

В допълнение към танцьорските й умения, които й донесоха огромен успех, Мадона става популярна и като пише свои собствени текстове .

 

Кой би си помислил, че с решителност в сърцето си и с малко пари в джоба си, Мадона може да постигне такъв успех в Ню Йорк?

 

Това беше резултат от упоритостта, която имаше. Независимо какво се случва, Мадона никога не се страхува да опита, да се спъва и пада – тя просто става и продължава. И резултатът я направи звезда.

 

Личен живот

 

От 1985 до 1989 г. Мадона е омъжена за Шон Пен . Дъщерята на Мадона Лурдес се роди след аферата й с треньора й Карлос Леон , с когото не бяха официално женени.

 

Вторият й брак е с Гай Ричи от 2000 до 2008 г., който също завършва с развод. От този брак Мадона роди сина си Роко Ричи.

 

След това тя осинови Дейвид Банда и Марси .

Ключ 3: Не се страхува да поема рискове

Мадона непрекъснато расте като творец и се превръща в невероятен маркетолог, който не се страхува да поема рискове. Тя има пълен контрол над нейната музика и имидж чрез своите видеоклипове, концерти и текстове.

Нейните песни използват много противоречиви теми като семейство, религия, политика и духовност .

 

 

„Ако не мога да бъда смела в работата си или в начина, по който живея, тогава не виждам причина да съм на тази планета.“

 

Tagged , , , , ,
на горе