За силата на любовта
Любов и партньорство

За силата на любовта

 

 

Силната любов прави хората щастливи. Ако някога сте се влюбвали истински и безкрайно, знаете че е така. Всеки иска да намери своята силна любов. Тя не идва лесно, но пък е завинаги.

Любовта е тази сила, която кара двама души да обичат другия, така както обичат себе си. Тя преобразява всеки, който се е докоснал до нея. За силната любов няма граници. Влюбените изпитват нужда да дават всичко от себе си.

Любовта носи силен заряд от чувства, които не стихват. Всеки, който я е изпитал, иска тя да не свършва. Любовта е нуждата да се грижиш за другия, да го даряваш с щастие. Когато изпитате силната любов, за вас няма невъзможни неща, всичко придобива друг смисъл.

Както е казал Аристотел „Любовта е една душа в две тела“. Когато двама се обичат, те стават ние. Събуждат се и заспиват с мисълта за другия. Силната любов е когато всеки, макар обвързан, се чувства свободен. Партньорите не искат другия да бъде ограбен, а да може да изразява себе си.

Влюбените чувстват и мислят заедно, изпитват всяка емоция, като един човек. Не могат да си представят живота един без друг. Чувстват се изгубени ако не са заедно. Когато са далеч един от друг, те пак чувстват своята близост, защото са едно цяло. Сърцето им бие като едно, духовно са един до друг. Искат да извикат колко силно се обичат. Силата на любовта не ги плаши, а ги прави по-силни. Те вярват, че са един за друг и нищо и никой не може да го промени. Тях не ги плашат разстоянията, напротив свързват ги още по-силно. Винаги двамата се стремят един към друг. Не допускат мисълта, че някога могат да се разделят. Дори в дни, които се чувстват слаби, те живеят с мисълта един за друг. Тяхната сила е силната любов.

 

Всеки иска да намери своята любов. Силната любов е дълбоко чувство. Не спирайте да го търсите. Имайте вярата, надявайте се и любовта ще дойде при вас.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе