Истинската любов съществува: Как да разберете, че сте влюбени

Как да разберете че сте влюбени
Любов и партньорство

Истинската любов съществува: Как да разберете, че сте влюбени

Любовта кара хората да крещят за чувствата си, да пишат на тротоара с големи букви, да правят шеметни каскади  и куп други неща, за да впечатлят любимия човек. И все пак това е прекрасно чувство и милиони хора мечтаят да го изпитат. А вие? Може би вече сте се влюбили? Как да разберете?

Не можете да заспите, мислейки за него

Когато един човек заема всичките ви мисли, когато ви се е вкоренил в ума толкова здраво, че не спирате да мислите за него дори през нощта, това показва, че изпитвате силни чувства към него. Нарича се любов.

Всички мисли са за него

Няма значение дали сте на изпит, закусвате ли, шофирате или правите нещо друго, никога не спирате да мислите за любимия човек. Да, точно любим, защото това е „симптом“ на човек, изпитващ любов. Или силна страст. Но страстта бързо започва да избледнява, за разлика от любовта.

Не ви пука за другите мъже

Дори Брад Пит вече не кара сърцето ви да бие толкова бързо, колкото този, в когото сте влюбени. В крайна сметка това е любовта, без съмнение.

Интересувате се от същото като него

Толкова искате да се сближите с този мъж, че да приемате всички негови хобита без съмнение , дори това да е риболов, футбол и коли. Не само това, вие не само ги приемате, но и тези интереси стават ваши. Вие сте влюбени и това е страхотно, но не можете да се претопите в партньор. И вие, и той трябва да имате нещо свое, нещо лично.

Готови сте да правите компромиси

Буквално винаги и във всичко сте готови да правите жертви в името на любимия си човек. Правейки отстъпки, жертвайки вашите желания, интереси, време, вие по този начин се стремите да покажете на човека колко много го обичате.

Наслаждавате се на живота

Всяка сутрин ставате в отлично настроение, гледайки през прозореца и срещайки слънцето, искрено се радвате на новия ден и си повтаряте, че животът е красив. Да, правите ли всичко това, вие определено сте влюбени!

Tagged , ,
на горе