Иска ли повече от приятелство? Виж признаците, по които ще познаеш

Иска ли повече от приятелство? Виж признаците, по които ще познаеш
Любов и партньорство

Иска ли повече от приятелство? Виж признаците, по които ще познаеш

 

Изпитваш повече от приятелски чувства към своя най-добър приятел? Чудиш се той по какъв начин те възприема? Попаднала си на правилната статия, която ще ти покаже признаците, когато един човек гледа на теб не само като на приятел, а на нещо повече. Ако той показва повечето от тях, определено иска романтична връзка с теб, а не просто приятелство.

Той те познава отвътре и отвън

Приятел, който искрено те харесва ще се постарае да те опознае много по-дълбоко. Ще иска да узнае не само любимата ти храна и филмът, който най-много обичаш да гледаш, но и твоите мечти и  страхове. Това е първият знак, че иска повече от приятелство.

Обича да се мотае с теб

Ще направи всичко възможно, за да си прекарате забавно и приятно двамата. Винаги ще е този, който ще прави планове да излиза с теб (и само с теб), дори и да имате и други общи приятели. Постоянно ще търси начини да прекара повече време с теб и ще се опита да удължи по всякакъв начин срещата ви.

Проявява признаци на ревност

Когато се интересуваш от някое друго момче и обмисляш дали да излезеш с него на среща, той ще направи всичко възможно да те разубеди и ще покаже нотки на ревност. Ще те предпазва, когато други мъже флиртуват с теб. Ще се дразни от факта, че може да си с някой друг.

Твоето семейство и приятели го обожават

Отношенията му със семейството и приятелите ти са повече от отлични. Те го обожават, защото той е положил усилия да спечели сърцата им. А това е сигурен знак, че не държи на теб само като на приятел.

Обича да излизаш с неговото семейство

Щастлив е, когато излизаш с хората, които са важни за него и го оценява безкрайно много. Гледа на теб като на дългосрочен партньор и не иска неангажираща връзка. Ако беше искал само секс, нямаше да те запознае с най-близките си хора.

Показва физически признаци, че има чувства към теб

Гледа те в директно в очите и се приближава все повече към теб, когато говорите. Може дори да те хване за ръката или да опре глава си на рамото ти. Това са физически признаци на романтичен интерес към теб и по този начин иска да забележиш, че изпитва нещо повече от приятелски чувства.

Празнува специалните ти дни с много ентусиазъм

Ще отмени всичките си важни ангажименти, за да може да е до теб на рождения ти ден. Ще ти направи изненада и ще ти подари най-красивия подарък. Ще се вълнува повече от теб самата. Неговите изненади и усилия винаги ще те карат да се чувстваш специална и щастлива.

Рядко проявява интерес към други момичета

Иска да знае, че е на твое разположение и не се интересува сериозно от други момичета. Дори и да се среща с други момичета неангажиращо, той никога няма да сподели подробностите с теб. Иска да знаеш, че може да бъде лоялен. Това е сигурен знак, че държи на теб и се надява за нещо повече от приятелство.

Активен е в социалните мрежи

Коментира публикациите ти и следи това, което публикуваш в социалните платформи. Опитва се да е в течение с това, което се случва в живота ти. Винаги ще ти изпраща съобщения, които ще те накарат да се усмихнеш.

Неговия приоритет е да те пази

Няма как да не пропуснем и този сигурен знак. Ако той е загрижен за теб постоянно и те пази, то със сигурност те харесва не като приятел. Няма да бъде обсебващ и ще ти даде личното пространство, от което се нуждаеш. Ще се грижи никога да не попадаш в опасна ситуация и ще прави всичко възможно, за да се чувстваш в безопасност.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе