6 начина да разбереш, че имаш чувства към него
Любов и партньорство

6 начина да разбереш, че имаш чувства към него

Да имаш чувства към някого изобщо не е лесна задача. Трябва да се справите с бушуващите емоции, защото те със сигурност ще бъдат много и различни.

Чувството на любов може да бъде както прекрасно, така и объркващо. Независимо дали започваш да имаш чувства към нов човек или поставяш под въпрос дългосрочната връзка, в която се намирате в момента, важно е да разбирате емоциите си, за да вземате правилни решения.

6 начина да разбереш, че имаш чувства към него

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

Ето как да разбереш дали имаш чувства към човека отсреща и какво да правиш в такъв момент:

Чувстваш се комфортно и безопасно около него:

В обкръжението на човека, към когото имаш чувства, се усещаш като у дома си. Той носи усещане за комфорт и сигурност, каквито не изпитваш с никой друг. Можеш да бъдеш истинската си същност около него, без да се страхуваш от осъждане или отхвърляне. Когато си с него, те обгръща чувство на топлина и удовлетворение и просто знаеш, че си там, където трябва да бъдеш. Това определено значи, че имаш чувства към този човек.

6 начина да разбереш, че имаш чувства към него

Винаги търсиш начини да прекарвате време с него

Никога няма достатъчно време, което да прекараш с човека, към когото имаш чувства. Всеки миг ти се струва ценен и винаги търсиш начини да създавате нови спомени и да укрепвате връзката си.

Независимо дали става въпрос за бягство през уикенда или просто за уютна вечер, нищо не е толкова пълноценно, колкото да споделите времето си заедно. Дори най-обикновените дейности стават приятни, когато си с любимия човек, и постоянно търсиш начини да направите всеки момент важен.

имаш чувства

Не можеш да спреш да говорите за него на приятелите си

Ако откриеш, че постоянно говориш за него на приятелите си, това може да е знак, че имаш чувства към този човек. Сякаш той се е настанил за постоянно в мислите ти и не можеш да не разказваш колко е прекрасен на всеки, който иска да те слуша. От споделянето на сладки анекдоти до обсъждането на бъдещи планове, любовта ти към него се увеличава всеки ден.

Чувствата ти не изчезват

Имаш чувства към него, ако всичко това не отминава вече дълъг период от време. Любовта е силна емоция и когато наистина обичаш някого, чувствата ти към него няма да избледнеят или да намалеят с течение на времето. Ще продължиш да чувстваш тази дълбока връзка и обожание към партньора си, дори когато сте заедно от години. Това е един от основните признаци, че имаш чувства към него, а те са истински, устойчиви, непоколебими и вечни.

имаш чувства

Чувстваш се сякаш те допълва по някакъв начин

Може би това е определено качество, което той притежава и което на теб ти липсва, или начин, по който подхожда към живота, който ти помага да израствате и да се учите заедно. Каквото и да е, да си с него просто дава усещане, че си на правилното място. Сякаш той запълва празнотата в живота ти, за която дори не си подозирала, че съществува. Може да имате свои собствени силни страни и таланти, но те разкриват онази твоя страна, за която дори не си подозирала, че съществува.

Прекрасно е усещането да имаш чувства към някого, който те разбира и те кара да се чувстваш най-добре, когато си с него. Когато сте влюбени, сякаш сте намерили липсващото парче от пъзела, което кара всичко останало да се съчетае перфектно.

Готова си на компромиси в името на неговото щастие

Истинската любов означава да правиш жертви и да поставяш нуждите на някой друг над своите. Когато си готова да направиш компромис със собствените си желания в името на щастието на партньора си, това показва, че цениш неговото благополучие повече от собствения си комфорт. Ако си намерила някого, който те кара да искаш да бъдеш по-добър човек и те кара да се чувстваш щастлива, може би просто имаш чувства към този човек.

Вижте още:

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе