Кога той се е превърнал в нещо повече от приятел
Любов и партньорство

Признаци, че той изпитва нещо повече

Ако искате нещо повече от приятелство с един мъж, то трябва добре да проучите неговото мислене и дали той наистина ви харесва. Няма да е изненада, ако останете объркани от поведението му и резките промени в това, което виждате. Мъжете трудно показват чувствата си и вие трябва да го предизвикате да направи това. Ако сте сигурна, че той иска нещо повече от вас, то тогава можете да мислите кой да направи първата крачка. Няма да е грешка, ако точно вие сте по-активна, особено ако мъжът е по-притеснителен от вас.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Все пак има начин да разпознаете поведението му и дали той иска нещо повече с вас:

Пристига рано и остава до късно

Каквото и да сте поискали от него, независимо дали става дума за вечеря или за помощ по даден проект, той винаги идва преди вас и остава, след като всички останали са се прибрали. Явно иска да прекара колкото се може повече време, за да ви опознае. Това означава, че той търси нещо повече, а не просто да ви помогне.

Той мълчи

Когато едно момче е влюбено във вас, то може да се затвори. Знаем, че това не помага в неговия случай, но той може просто да мълчи, защото не знае какво да каже. Ако го харесвате обратно, дайте му малко време и му помогнете да се чувства комфортно около вас.

сродната си душа; към себе си; нещо повече
Признаци, че той изпитва нещо повече

Той активно слуша

Да предположим, че не харесвате някого. Може да сте склонни да се отдръпвате, когато той говори. Но той активно слуша. Той ви оставя да говорите, не ви прекъсва и задава допълнителни въпроси. Той наистина се интересува от това, което искате да кажете и иска нещо повече от това просто да си говорите приятелски.

Той игнорира телефона си

Повечето хора са на телефоните си по цял ден. Ако той иска нещо повече от вас, ще го обърне с главата надолу или ще го държи в джоба си. А когато се включи, той ще го игнорира, защото имате цялото му внимание.

Той е навсякъде в социалните ви медии

Той не само ви следва в социалните медии, но и харесва всичките ви публикации, гледа всичките ви истории и може би дори коментира. Ако ви изпраща мемета и ви тагва в забавни видеоклипове, той е напълно влюбен във вас и търси нещо повече. Ако не ви харесваше, нямаше да мисли за вас, когато безсмислено скролва в канала си. Все пак внимавайте поведението му да не прилича по-скоро на мания за преследване.

той ви харесва; нещо повече
Признаци, че той изпитва нещо повече

Препъва се в думите си и поти длани

Точно като вас, когато един мъж е влюбен във вас, той става нервен. Може да се разтревожи или да се препъне в думите си. Или пък говори прекалено бързо. Има толкова много признаци на нервност – от изпотяване до потни ръце. Ако той показва тези признаци, вероятно е влюбен във вас.

Приятелят му го казва

Случвало ли ви се е някой мъж да се приближи до вас в бара и да ви каже, че неговият приятел отсреща смята, че сте привлекателна? Ако е така, това е категоричен знак, че той си пада по вас и иска нещо повече. Понякога момчетата изпращат приятелите си да свършат мръсната работа.

Не може да спре да ти се усмихва

Една усмивка може да ви каже толкова много за това как се чувства някой. Ако той ви се усмихва от другия край на стаята и дори докато двамата си говорите, значи ви харесва.

Той винаги изглежда перфектен

С други думи, той винаги е облечен невероятно, поддържан е и ухае добре. Човек, който е хвърлил око на някоя жена, ще се постарае да изглежда страхотно за нея. А това е ясен знак, че той иска нещо повече от приятелство.

Той се държи по най-добрия начин

Когато се разхождате с него в група с негови приятели и всички те си правят груби шеги, а вие ще забележите, че той мълчи и просто се смее заедно с вас. Ясно е, той си пада по вас. Той не иска да направи или да каже нещо, което може да ви обиди – по никакъв начин. Значи той иска нещо повече.

Той се смее на всичките ви шеги

Не всички ваши шеги са смешни – особено ако просто не сте смешен човек по принцип. Но ако той се смее на повечето от нещата, които казвате и които дори не са толкова смешни, той мисли да ви покани на среща.

Разкрива интимни подробности за живота си

Никой човек няма да разкаже най-дълбоките си тъмни тайни на всеки. Когато момчетата ви разказват лична информация за себе си, това е, защото ви харесват и ви имат доверие. Той иска нещо повече от вас, затова е готов да сподели всичко.

Той повдига вежди, когато ви говори

Доказан научен факт е, че човек повдига вежди, когато се интересува от това, което имате да кажете. Затова наблюдавайте изражението на лицето му следващия път, когато говорите с него.

Той седи с отворени крака и ръце

Този симптом на интерес се основава донякъде на психологията. Когато един човек е открит към събеседниците си, той стои с отворени ръце и крака. В същото време, ако те са скръстени, това е по-скоро защитна позиция.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Tagged , ,
на горе