3 зодии ще излекуват РАЗБИТОТО си СЪРЦЕ през ПРОЛЕТТА

3 зодии ще излекуват РАЗБИТОТО си СЪРЦЕ през ПРОЛЕТТА
Астрология

3 зодии ще излекуват РАЗБИТОТО си СЪРЦЕ през ПРОЛЕТТА

Пролетта на 2022 ще бъде година на големи промени за три от знаците в зодиака, като това ще важи най-много в личен план. Вероятно в живота си всеки от вас е страдал поне веднъж от разбито сърце, като представителите на зодиите Рак, Везни и Стрелец също не правят изключение. Съвсем скоро обаче за тези от тях, които са били наранени в миналото, ще настъпят много по-добри времена. Те ще преживят духовен катарзис, който ще им помогне да оставят всичко лошо зад гърба си и да започнат нова страница в живота си.

 

Ето и как ще излекуват разбитото си сърце тези три зодии през пролетта на 2022

Рак – безсмислено е да страдате.

През 2022 г. за вас ще настъпи момент, в който да можете напълно да признаете всичко, което сте направили, за да създадете неприятните обстоятелства, в които живеете сега. Това ще свали товар от раменете ви и ще ви покаже, че вече сте готови да оставите всичко негативно зад себе си. Това разбито сърце ви е отнело твърде много – изгубени години, пропиляно време, скъсани нерви и за какво? За нищо. Ако досега не сте го осъзнавали, вече е дошъл моментът да прогледнете. Ще разберете, че да страдате е напълно безсмислено и това няма да промени нищо. Вече сте твърде уморени от всичко и в живота ви вече няма място за тази болка. Сега виждате това ясно и сте готови да продължите напред. Хората около вас имат нужда от вашата любов и доброта, така че вече ще можете да им ги дадете.

Везни – край на ограниченията.

Вие сте някой, който е страдал от разбиване на сърцето и това му е подействало на дълбоко емоционално ниво. В същото време случилото се е нещо, което сте се опитвали да омаловажите и да не показвате на околните. Вие искате останалите да ви мислят за силни, а една любовна драма и разкриване на сърцето пред тях би ви направило уязвими. Вие просто не искате околните да се възползват отново от вас, тъй като вече сте си патили от наивността и добрината си. През 2022 г. обаче ще разберете, че по този начин вие сами сте се лишили от свободата си и сте си наложили ограничения. И сега вие сте този, който ще сложи край. Ще го направите в момента, в който разберете, че това зависи само от вас и от никой друг.

Стрелец – време за осъзнаване.

Само ако продължаването напред беше толкова лесно… Вие страдате от греха на привързаността – толкова сте обвързани с някого, че сте го превърнали в част от себе си. Не можете да го пуснете, защото вярвате, че не е правилно да постъпите по този начин с него. И все пак, в замяна на всичко, което сте дали накрая сте получили едно разбито сърце. Ако продължите по този начин, това е всичко, което някога ще получите от него. Именно 2022 г. ще ви позволи да видите това от различна гледна точка. Ще осъзнаете, че годините просто отлитат и че не искате да изгубите всичко, само за да поддържате някаква робска лоялност към идеята за предателство. Тази привързаност обаче съсипва живота ви. Тръгнете си.

Tagged , , , ,
на горе