4 зодии, които избягват сериозните разговори във връзката
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които избягват сериозните разговори във връзката

Любовта е отдаденост и ангажираност, но за някои хора сериозните разговори, които я съпътстват, може да се окажат сложна и трудна. В крайна сметка конфликтите и споровете са неразделна част от взаимоотношенията. Но най-важното е как двойката се справя с тези словесни разминавания и спорове. Наличието на здравословни конфликти, които идват и си отиват като флирт, показва, че и двамата партньори се грижат един за друг.

При някои двойки обаче случаят не е такъв. Всъщност избягването на конфликти е често срещана грижа във връзките. Въпреки че много зодии виждат в тази постъпка или поведение идеален начин да запазят хармонията в любовната връзка, замитането на притеснението под прикритието на сигурност не е най-добрият избор.

Игнорирането на дискусиите по проблемите и сериозните разговори води само до обида, несигурност, уязвимост, психическо благополучие и какво ли още не. Ако продължи продължително време, то може да възпрепятства нивата на удовлетвореност, наранявайки и двамата партньори.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Тук можете да видите : Дневен хороскоп

Вашето късметче за деня

Съвет към всяка зодия

Вижте зодиакалните знаци, които най-много избягват сериозните разговори във връзката, които биха довели до конфликти:

Водолей

водолей - сериозните разговори

Водолеите често са спокойни и уравновесени хора, които са забавни и търпеливи. Заради своята свободолюбива и вървяща по течението личност обаче тяхната емоционална нагласа е да не се впрягат много. В резултат на това е най-вероятно да избягват разглеждането на проблемите във връзката си. Дори ако партньорът им иска да говори за това, те не проявяват голям интерес към сериозните разговори и бързат да сменят темата.

Когато става въпрос за взаимоотношения, хората с този зодиакален знак предпочитат да се държат леко и безгрижно. Те бичат да се забавляват, вместо да полагат усилия и да се въвличат в драматична бъркотия от емоции, до която често водят именно сериозните разговори.

Риби

риби - сериозните разговори

Хората с поведение като Рибите обикновено са лесни за комуникация и често завързват непринудени и приятелски разговори. Те са внимателни и често предпочитат да чуят гледната точка на другите пред своята собствена. Тъй като са романтични, мечтателни и мистериозни, Рибите са знак, който в повечето случаи е затънал в мечтите и фантазиите си.

Насочването към сериозните разговори за реални проблеми и управлението на стресови конфликти обаче е твърде трудно за Рибите. Нещо повече, тяхното хладнокръвно поведение ги кара да завършват със саркастични шеги, когато са затънали в пререкания с партньора си.

Стрелец

стрелец - сериозните разговори

Тези хора са честни по отношение на емоциите си. Този огнен знак често се възприема като приветлив, непринуден, спокоен и обикновено най-малко взискателен към другите. Взаимоотношенията са приоритет за тях и те искат да имат усещане за сигурност, за да работят ефективно. Да живееш в гневни емоции е твърде проблематично за един авантюристичен Стрелец.

Освен това те носят в себе си импулса да угаждат на хората. И двете неща карат родените под знака на Стрелец да се чувстват неудобно, когато става въпрос за конфронтация. Но ако все пак се окажат в капана на сблъсъците с партньора си, те биха предпочели да разрешат всичко с логични обяснения и да избегнат по-сериозните разговори.

Везни

везни - сериозните разговори

Всички харесват дружелюбните Везни, защото са любезни. Този въздушен знак е непринуден и обича да се носи по вятъра. Тези хора изразяват свободно емоциите си към другите. Везните излизат като по-сговорчиви и по-малко взискателни от другите. Те обичат да изграждат взаимоотношения с други хора, които често ги характеризират като неформални, непринудени и лекомислени.

Поддържането на мира е задължително за Везните. Това е основната причина, поради която тези хора са склонни да избягват конфликтни ситуации и сериозните разговори, които често водят именно до такива.

Някои хора избягват конфликтите главно, за да угодят на другите хора. Ако партньорът ви е човек, който е склонен да избягва конфликти от време на време, опитайте се да инициирате сериозните разговори и да го помолите да прояви привързаност и потвърждение, за да облекчите проблемите. В края на краищата, избягването на обсъждането на дълбоко вкоренени проблеми не е начинът, по който трябва да се действа, когато създавате партньорство за цял живот.

Вижте още:

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе