7 свежи идеи с тапети за вашия дом
Идеи за дома

7 свежи идеи с тапети за вашия дом

Чудили ли сте се дали да добавите тапети към вашия дом? Има малко елементи на декора, които са толкова забавни и гъвкави, колкото тях. Едно просто търсене в интернет ще изведе множество статии и идеи, които твърдят, че те са най-доброто решение за декорация. Но истината (за която никой не ви казва) е, че те всъщност могат да направят или развалят една стая, правейки я или напълно шик, или постоянна рана в очите!

Така че, за да ви помогнем, събрахме идеи, в които те играят уникална роля. В тези внимателно обмислени идеи тапетът играе ролята на крадец на сцената, създавайки хармонична комбинация от ексцентричност и странност. От елегантност на мебел до добавяне на блясък към скучна стена, тези 7 идеи за тапети ще добавят блясък към дома ви за нула време!

HappyWoman_Astrology_1200x300

За качествен ремонт на вашето жилище потърсете нашите партньори от Диас Билд!

 

15 идеи как да направите кухнята си по-светла

5 начина да направите спалнята си по-луксозна

7 свежи идеи с тапети за вашия дом

1. Облечете стара мебел

тапети
7 свежи идеи с тапети за вашия дом снимка: pinterest

Кой каза, че вашите тапети винаги трябва да стоят на стената? Създайте впечатляващо впечатление в дома си, като покриете обикновен дървен стол с тапет. Това е фантастичен начин да надстроите всяко старо парче, което иначе би могло да се окаже в склада, без да прави нищо, но да събира прах.

2.Черен текстуриран тапет

тапети
7 свежи идеи с тапети за вашия дом снимка: pinterest

Независимо дали става дума за голям флорален дизайн, геометрични шарки или абстрактен принт с текстурирани тапети, не е нужно да разбивате парите, за да постигнете достойна за Instagram акцентна стена.

3.Тапет с дървесна текстура за преградна акцентна стена

Вашите гости на вечеря ще отидат „О, ла ла“, когато видят вашата дървена акцентна стена в трапезарията ви. Но дървото е много скъпо и поддържането му в перфектна форма може да бъде трудно. Така че, най-добрият начин да постигнете този външен вид са тапети с дървесна текстура.

4.3D текстуриран тапет за въздействащ дизайн на балкон

тапети
7 свежи идеи с тапети за вашия дом снимка: pinterest

Искате да добавите интерес към малки пространства като коридори или балкони? Като облепите с тапети само една стена като характерен дизайн и запазите останалите стени неутрални, можете да привлечете вниманието и да го превърнете в звездата на шоуто! Можете да изберете смел дизайн, но се уверете, че не прекалявате, тъй като не искате пространството да се чувства тясно. Тапетът с 3D текстура добави индивидуалност, но като го избрахме в кафяв цвят цвят, гарантирахме, че той няма да открадне светлината на прожекторите от стилния модулен бар шкаф.

5.Играйте с модели, линии и цветове

тапети
7 свежи идеи с тапети за вашия дом снимка: pinterest

Ако имате баня, използвайте я като възможност да покажете текстурираните си тапети. Това е чудесен начин да добавите интерес към стаята и да направите ваната фокусна точка. Просто не забравяйте да изберете дизайн, който допълва останалата част от вашия декор.

6.Фон с ботаническа тема

Разходката в провинцията до градината и наслаждаването на чистия въздух е един от най-добрите начини да се отпуснете. Ако нямате градина в дома си, можете да използвате тапети с принт с мебел, покрита с цветя.

7.Съчетайте ги с килимите

тапети
7 свежи идеи с тапети за вашия дом снимка: pinterest

Килимите са ценени от векове, защото придават топлина, цвят и красота на дома. Дизайните често са толкова уникални и красиви, колкото и самите собственици. Но ако искате да покриете пространство, изберете тапети за домове, които имитират външния вид на тъканите на килима. Ако търсите нов дизайн за вашия живот, кабинет или кът за отдих, това е перфектният избор за вас.

Когато избирате тапет, помислете за текстурата, цвета и шарката на вашата стена и килими, преди да изберете конкретен стил. Използвайки тази проста техника, можете да създадете уникален външен вид за всяка стая.

Tagged , , ,
на горе