11 страхотни идеи за 16-и рожден ден
Интересно

11 страхотни идеи за 16-и рожден ден

Да ти предстои рожден ден е едно от най-вълнуващите неща. Това важи особено много, ако става въпрос за някоя по-специална годишнина. Младежите, навършващи 16, вече се смятат за големи и са готови за предизвикателствата на живота. Самата организация за подобен рожден ден обаче е много особена. Трябва да внимавате, защото 16 е деликатна възраст, която не е нито подходяща за детско парти, нито все още тийнейджърите могат да ходят свободно по барове и дискотеки.

Погрижете се да планирате парти, което да създаде незабравими спомени за рожденика и приятелите му. Има безкрайно много идеи за партита за рожден ден, теми, дейности и декорации, които да направят събитието незабравимо. Прегърнете уникалните вкусове и странности на вашия тийнейджър, като включите завладяващи теми. Отпразнувайте хаоса и смеха, които идват с организирането на забавен рожден ден, като създадете моменти, които вашият тийнейджър ще цени завинаги.

Подгответе се за приключение, изпълнено със смях, любов и спомени, които ще ви направят най-яките родители в квартала и ще ви спечелят сериозни точки пред вашия тийнейджър.

11 страхотни идеи за 16-и рожден ден

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

Предлагаме ви няколко доста добри идеи за организация на 16-ия рожден ден на вашето пораснало вече дете:

Спортен турнир

Организирайте спортен турнир с любимите му игри като футбол, баскетбол или дори епична игра на волейбол в задния двор. Създайте отбори, проведете приятелски състезания и връчете медали или трофеи на победителите. Това ще създаде големи емоции, защото всеки ще иска да спечели. Не забравяйте, че може да има сърдити, контузени и ядосани. Това обаче бързо отминава и ще прекарате страхотен рожден ден.

Ден на приключенията на открито

Ако рожденикът ви обича природата, планирайте ден, изпълнен с приключенски дейности като походи, скално катерене, спускане с въже или дори вълнуващ пейнтбол мач. Повечето деца в днешно време са постоянно пред телефоните и различни други устройства. Оставете ги и покажете нещо, което ще запомнят.

рожден ден

Маратон на видеоигрите

Превърнете всекидневната си в рай за геймърите с няколко игрови конзоли, удобни места за сядане и много закуски. Позволете на рожденика и приятелите му да се отдадат на маратон на видеоигрите, състоящ се от любимите им игри за няколко играчи и приятелски състезания.

Състезания с картинг

Пренесете партито на писта за картинг и оставете момчетата да изпитат тръпката от високоскоростните състезания. Те могат да се състезават помежду си за най-бърза обиколка и да празнуват с церемония на подиума. Това ще бъде мечтан рожден ден, защото те ще се почувстват като пилоти от Формула 1.

Водни игри на открито

Ако детето ви празнува рожден ден през лятото, то това е мечтаното забавление. Водните игри на открито са чудесен начин хората да се забавляват и разхлаждат през горещите летни дни. Вълнуващите идеи за игри с вода включват скачане в басейна, бой с водни балони, надуваеми пързалки, битки с водни пистолети и още много други. Погрижете се за безопасността, като осигурите надзор от страна на възрастните и се уверите, че зоната е свободна от опасности.

рожден ден 2

Направи си сам барбекю

Ако търсите нещо невероятно за празнуването на 16-ия рожден ден на детето си, запалете скарата и организирайте барбекю. Оставете шампиона и приятелите му да покажат уменията си за печене на скара, като приготвят любимите си бургери, хотдог и вкусни гарнитури.

Битка с лазерни пистолети

Няма дете, което да не обича пистолетите за игра. Един рожден ден може да събере всички фантазии за военни игри на лазерна арена. Заведете децата на такова място и се подгответе за адреналинова битка със светлини и стратегия. Разделете ги на отбори и ги оставете да се състезават един срещу друг във вълнуваща сесия по лазерен таг.

Изживяване с автомобилни състезания

Ако вашият тийнейджър е фен на бързите коли, изненадайте го с преживяване на автомобилни състезания. Резервирайте посещение на местна писта, където той може да се вози на спортни коли под професионално ръководство. Това ще направи този рожден ден незабравим.

Пикник на открито

Планирайте очарователен пикник на открито в красив парк или градина. Украсете го с феерични светлини, поставете уютни одеяла и възглавници и сервирайте вкусна разядка от храни с пръсти, сандвичи и сладки изкушения.

рожден ден

Парти с модно ревю

Ако имате момиче, позволете на рожденичката и нейните приятелки да покажат стила си с бляскаво модно ревю по случай сладките шестнадесет години. Подгответе подиум, осигурете селекция от модерни дрехи и аксесоари и ги насърчете да покажат своите качества. Така този рожден ден ще остане завинаги в спомените им.

Плажно парти

Ако имате щастието да живеете в близост до плаж, планирайте парти на плажна тематика. Организирайте игри като плажен волейбол и състезания за пясъчни замъци и се разхладете с потапяне в океана или помислете за парти в басейна.

Вижте още:

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе