Идеи за мечтаната детска стая
Идеи за дома

Идеи за мечтаната детска стая

Когато става въпрос за проектиране на мечтаната детска стая на вашето дете, вие искате най-доброто! В края на краищата спалнята на вашето дете е отражение на това кои са те и как живеят – така че защо не се уверите, че има всичко необходимо? Това е мястото, където идва нашата гама от декорации за детски стаи. Днес ще споделим най-добрия декор за детска спалня за освежаване на спалнята на вашето мъниче.

От хранилище за детска спалня до изкуство за стена, което отговаря на всички стилове и вкусове, не оставяйте без отметка нито една от идеите си за детска спалня. Сега, нека се потопим и започнем да планираме най-доброто бягство от спалнята на вашите деца!Очевидно искате да сте сигурни, че детето ви се чувства удобно да спи на леглото. Можете обаче да се възползвате от възможността да го направите една от централните части на стаята. И така, ето някои от най-добрите идеи за мечтана детска стая:

Искате да излезете с него? Поканете го

Идеи за мечтаната детска стая Как да подредим играчките на децата си?

Идеи за мечтаната детска стая 9 практични решения за детска стая

Принципи за отглеждане на щастливо дете

Идеи за мечтаната детска стая

Палатка: Спане на открито

детска стая
Идеи за мечтаната детска стая снимка: pinterest

Повечето деца обичат къмпинга и на открито. Така че защо да не направим това възможно за тях всеки ден? Можете дори да добавите някои детайли вътре в палатката, като например звезди, които се преструват, че гледат към небето или лунна лампа. Идеите са безкрайни за детска стая и това обикновено е един от най-добрите видове легла за по-малки деца.

Домашно легло: Въображаемото пространство

детска стая
Идеи за мечтаната детска стая снимка: pinterest

Можете ли да си представите вашето малко момиченце да спи като принцеса, точно както нейните кукли спят в нейната къща за кукли и това да бъде нейната детска стая? Или вашето малко момченце спи в къща, където може да вижда всичките си коли и играчки около себе си? Можете да пресъздадете къща на дърво за вашето дете. Обзалагаме се, че сте обичали да играете в къщички на дървета, когато сте били дете. Всички го направихме. Така че, защо не направите това възможно за вашите деца в собствената им стая?

Превозно средство: движение

Въпреки че има много различни готини стаи за деца, повечето от тях са склонни да харесват някакво транспортно средство. Или карета, която отвежда принцеса навсякъде, до кола, трактор или дори ракета, която може да транспортира децата ви директно до спящата земя. Тук идеите са много и може да е трудно да изберете само една детска стая.

Стълби: нагоре и надолу

детска стая
Идеи за мечтаната детска стая снимка: pinterest

Знаете как децата обичат да са на върха на света. И сега можете да им доставите това изживяване, като имате няколко стълби, които водят директно до леглото им в своята детска стая.По-дълги или по-къси стълби, комбинирани или не с пързалка, опциите са почти безкрайни. Трудността ще бъде да изберете между всички различни опции.

Крепост: Тяхното собствено пространство

детска стая
Идеи за мечтаната детска стая снимка: pinterest

Без значение дали имате момиче или момче, знаете, че замъците имат своя собствена магия и мистика. В края на краищата малките момичета искат да пият чая си с други принцеси, а момчетата искат да защитават собствения си замък (или обратното). Така че, ако искате да стимулирате игри с въображение, можете да се обзаложите, че да имате крепост на замък е страхотна идея за детска стая.

Стена за катерене: Изпълнете упражнение

Едно от нещата, които наистина обичаме да виждаме в детска стая, е стена за катерене. Стената за катерене не само им помага да спортуват и да ги превърнат в навик, но и помага за тяхното развитие. В крайна сметка те ще трябва да използват цялото си тяло, освен да измислят най-добрия начин за изкачване и пътеката.

Въпреки че стената за катерене може да не е много подходяща за по-малки деца, истината е, че всички те я харесват. Освен това, когато имат приятел, който спи при тях или идва да играе в дома ви, можете да сте сигурни, че ще се забавляват много, дори и да е дъждовен ден.
Всяко дете ще бъде щастливо ако притежава тези неща в неговата детска стая.

Tagged , ,
на горе