6 страхотни идеи за виртуална среща
Любов и партньорство

6 страхотни идеи за виртуална среща

Понякога е трудно да поддържате любовна от разстояние. Това е сериозно изпитание и за двамата партньори и ако не направите необходимите усилия, тя може да се разруши още в самото начало. Много отношения са приключили заради ревност, неспособност на някой от двамата да приеме, че неговата половинка е далеч и не може да се виждат всеки ден. За да се справите с всичко това, трябва да се опитате да правите някои неща заедно, за да запазите химията помежду си и разстоянието да не бъде проблем.

 

Предлагаме ви някои добри идеи за виртуална среща, които ще направят дните ви, когато сте разделени, малко по-приятни

 

Среща за кафе.

Планирайте да се срещнете виртуално и да вземете любимата си напитка чай или кафе. Ако пък предпочитате, можете да промените нещата и вместо да организирате среща късно сутрин или следобед, можете да я направите вечерта с чаша вино. Ако пък работите дистанционно, помислете за насрочване на вашата виртуална среща извън обичайното работно време и намерете от друго място в дома си, а не това, където работите. Това може да ви помогне да създадете разделение между професионалния и личния живот.

Гледайте филм.

Накарайте вашата половинка да избере любимия си филм и да планира да го гледа „заедно“ с вас – или по телефона, или чрез видеообаждане. Вземете пуканки и любимите си закуски, които си взимате в киното и си представете, че той е на дивана до вас, за да помогнете на двамата да се настроите на една вълна. Професионален съвет: Ако вие сте все още в началото на връзката си, изберете филм, по време на който никой няма да има против да говорите и който е по вкуса и на двамата.

Прекарайте виртуална вечер в музея.

Ако вече ви е омръзнало от филми и искате нещо по-нестандартно, може да си направите виртуална разходка в някой музей, докато разглеждате стотиците експонати от дивана си и ги обсъждате с половинката. Вече има много музеи, които предлагат подобни услуги, така че може да се възползвате. Освен интересна вечер, ще разширите и културните си хоризонти.

Подкрепете вашия любим отбор.

Ако вие и вашият приятел сте запалени любители на спорта, помислете за „среща“ на мач. Поръчайте си храна от любимия си местен спортен бар или си пригответе това, което обичате, вкъщи, след което включете телевизора, когато вашият тим играе. Разбира се, направете и видео връзка, за да може заедно да преживявате емоциите от представянето на отбора ви.

Гответе вечеря заедно.

Готвенето на вечеря заедно, но в същото време отделно. може да бъде чудесен начин да станете и да се раздвижите. Освен това можете да прегледате готварските умения на другия човек, които може да ви разкрият важни неща за потенциала на връзката ви. Просто включете уеб камерата и си направете импровизирано кулинарно състезание. Забавлението е гарантирано.

„Разходете се“ в апартамента на половинката си.

В тази връзка виртуалните връзки могат да бъдат чудесен начин да влезете вътре в нечий свят, без да е необходимо да се притеснявате за какъвто и да е натиск или очаквания, които могат да дойдат при личното споделяне на пространство. Предложете на вашата половинка видео обиколка на вашето жилищно пространство или спалнята ви, в зависимост от вашето ниво на комфорт и предпочитания и помолете да видите и неговото жилище. Можете да научите много за човек от неговата домашна среда.  Разбира се, това е подходящо най-вече за връзки, които са в начален етап на развитието си и когато двамата партньори все още не се познават толкова добре.

Любовните връзки от разстояние са наистина сложни, но с правилния подход, може да преминете успешно през този етап от отношенията си. Не позволявайте на дистанцията да пречи на любовта ви. Организирайте си редовни виртуални срещи, когато не можете да бъдете заедно физически. Освен, че така ще се опознавате взаимно, ще си прекарате страхотно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе