Зодията си личи и по външността. Вижте кои са общите черти на 12-те знаци

Зодията си личи и по външността. Вижте кои са общите черти на 12-те знаци
Астрология

Зодията си личи и по външността. Вижте кои са общите черти на 12-те знаци

 

Овен

Представителите на този знак имат среден ръст и силно атлетично телосложение. Имат матова кожа, изразени вежди и нос, волева брадичка и пищни, чувствени устни. Овните имат гъста кестенява или червена коса, а централната част на изображението е главата. По него има знаци на съдбата – белези, бенки, рождени белези.

Овенът се движи бързо, стремително, стои здраво на земята и има добра координация. Погледът е смел, предизвикателен. Гласът е доста висок, дрезгав, груб. Каролайн Фокнър в книгата „Знаци на зодиака. Динамична астрология” пише, че те запазват отличната си форма до старост и изглеждат млади.

Телец

Имат красиви, хармонични черти на лицето, плътни устни. Лицето е овално или квадратно, а носът може да е леко вирнат. Очите са красиви, с дълги и гъсти мигли, кафяви или тъмносиви, бадемовидни.

Косата е гъста, лъскава, често тъмна на цвят. Жените предпочитат да носят дълги къдрици, а мъжете предпочитат бради. Вратът на Телец е или дълъг и грациозен (за жените), или мощен и широк (за мъжете). Представителите на знака имат широки, мощни рамене, здрави са. Речта и гласът са меки и плавни.

 

Близнаци

Какъв е външният вид на Близнаци? Те са високи и жилави с много изразително лице. Поради активното изражение на лицето се появяват дребни бръчки по лицето, но те подхождат на Близнаците. Очите имат особен блясък, челото е широко, устните и носа са тесни и правилни. Лицето понякога е осеяно с лунички, изражението му е малко лукаво, игриво.

Цветът на косата може да бъде всякакъв, но косата е тънка, палава. По-често носят къса прическа. При мъжете плешивите петна не са необичайни. Близнаците са естествено гъвкави и грациозни. Гласовете им са силни и високи. Говорят бързо, прибързано. Те също така активно се движат и жестикулират.

Рак

Има много мекота, заоблени форми и извивки. Бледото им лице може да бъде с лунна форма, а бузите им са румени. Носът е малък, леко обърнат нагоре. Тенденцията към наднормено тегло ги кара винаги да се поддържат във форма. Косите не създават проблеми на Раците: по-често те са гъсти, гладки и послушни. Цветът е светъл или черен.

Ракът има специални очи- кротки, сякаш гледат дълбоко в себе си. Природата възнаграждава жените с красиви, пълни гърди, често с пикантна бенка. Винаги имат красиви ръце и малки крачета.

Лъв

Дори да не са особено високи на ръст, лъвовете имат дълги и красиви крака. Мъжете имат широки рамене и тесен таз. И двата пола имат отлична фигура, мускулесто и силно тяло. Лъвовете имат голяма глава с широко чело и голям, но красив нос. Кожата е тъмна. Косата е гъста, вълниста по природа, често има светли нюанси.

Очите на Лъв са големи, сияещи, широко отворени, с повдигнат външен ъгъл. Главата е гордо повдигната, брадичката е леко избутана напред. Походката е грациозна, горда, котешка. Движенията са плавни и небързи. Неприбързана реч и звучен глас с властни нотки.

 

Дева

Каква е външността на Девата? Представителите на знака са строги и сдържани. Лицето им е овално, напрегнато, а устните им могат да бъдат свити. Очите са красиви, внимателни, обрамчени от гъсти мигли. Косата е фина и гладка. По-често се срещат кафяви коси с тъмни очи или блондинки, които имат метличино-син ирис. Има тенденция моментално да се изчервявате и да се смущавате. Девите винаги изглеждат по-млади от възрастта си, движат се много грациозно, лесно, ясно. Речта е правилна, остроумна.

Фигурата на Девата винаги е пропорционална.

 

Везни

Имат приятен, привлекателен външен вид. Овалът на лицето е кръгъл или сърцевиден. Брадичката е раздвоена, а по бузите има трапчинки. Устните са ярки, а носът е красиво оформен. Усмивката е широка. Здрава, гъста, къдрава коса, обрамчваща леко лицето.

Това са хора със среден ръст или дребнички, с тънки кости, изящни китки и глезени. Жените имат прекрасна фигура. Мъжете не са атлетични, а привлекателни. Везните трябва да следят теглото си, тъй като то ще растат постоянно с възрастта. Те имат тих, мелодичен глас и красива, грамотна реч. Движенията са плавни, малко мързеливи, отпуснати. Възрастта им подхожда.

Скорпион

Лицето е или тясно, или квадратно, имат особени черти, а кожата е бледа. Външният вид винаги е запомнящ се. Скорпионите могат да имат високи скули, тънък нос с лека гърбица. Очите са ярки и пронизващи, с необичайни цветове, вариращи от жълто до черно. Те имат гъста кестенява коса и могат да бъдат горещи брюнети(ки).

Имат силно телосложение, среден ръст или малко по-високи. Спокойното, уверено поведение демонстрира сила, склонност към доминиране и готовност за атака. Гласът е нисък и нисък. Скорпионите говорят спокойно, но могат изведнъж да започнат да крещят.

Стрелец

Силни, високи, имат отворено, добродушно лице с големи черти. Носът винаги е удължен. Усмивката е приятна, отворена, широко разтворени кафяви или сиви очи. Косата е дълга, мека и гъста. Мъжете оплешивяват рано.

Стрелецът може понякога да е с наднормено тегло, но винаги елегантен. Те са грациозни и неудобни в същото време. При жените долната част на тялото може да е малко по-тежка. Бързи движения, активни жестове, висок глас. Те казват много, емоционални са, забележими.

Козирог

Те са стройни, пропорционално построени, със среден ръст. Гръдният кош и тазът са тесни. На лице с тъмна или маслинена кожа се открояват снежнобели зъби. Очите често са сиви, с увиснали външни ъгли. Носът е тънък, леко удължен. Устните са тесни, бледорозови. Козирозите имат права, лъскава, тъмна коса.

Движенията са бавни, спокойни. Стъпките са малко тежки. Речта е спокойна, монотонна, гласът е глух. С възрастта Козирозите са по-красиви, а в младостта си изглеждат студени и откъснати.

Водолей

Общоприето е, че всички представители на знака имат едро телосложение, широки бедра и рамене. Водолеите и от двата пола често имат големи крака. Челото е високо, косата е гъста и тъмна, вълнообразна. На лицето се открояват очи – красив, светъл, дълбок поглед.

Походката на Водолея е лека и плавна. Жените от този знак са особено грациозни. С годините те само стават все по-хубави, сякаш времето няма власт над тях. Глас с необичаен тембър. В разговор те често променят интонацията, говорят бързо, страстно.

Риби

Какъв външен вид имат Рибите? Имат кръгло лице с меки черти. Кожата е бледа или леко розова. Техните големи и красиви очи имат хипнотичен поглед и изглеждат леко сънливи. Притежават очарователна усмивка. Имат красива коса и често са руси.

Рибите са предимно с нисък ръст. Често те са с наднормено тегло, с което се борят цял ​​живот. Ръцете и краката са тесни и малки. Походката е плавна, плъзгаща се, небързана. Гласът е нисък, висок, а речта е спокойна.

 

Характерните черти на външния ви вид ще ви помогнат лесно да определите към коя зодия принадлежи човек. Сравнете външния си вид с описанието и се уверете, че външният вид, както и характерът, зависи от хороскопа. Характеристиките на външния вид на зодиакалните знаци ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си и хората около вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе