Зодиите с най-малка вероятност да се оженят
Астрология Любов и партньорство

Зодиите с най-малка вероятност да се оженят

На някои хора просто не им се писано да бъдат заедно. Те може да се разбират много добре за някои неща, но като цяло съдбата е против това те да имат сериозна връзка. Ако опитате нещо подобно, вероятността да развалите приятелството между вас е много голяма и е хубаво да се примирите, че да бъдете заедно не е най-добрата идея. Други пък като цяло не са привърженици на това да се женят и е много вероятно да не минат под венчило до края на живота си. Макар и малко, зодиите също имат пръст във всичко това.

 

Ето кои от тях най-трудно биха могли да създадат истинска любовна приказка, която да ги отведе към олтара

Стрелец

Със своя блуждаещ дух и енергия Стрелците имат репутацията на крайни флиртаджии, което е несъвместимо с идеята за женитбата. За съжаление, именно това ги прави тези в нашия списък, които е най-малко вероятно да се оженят. Тъй като те не се чувстват добре в някаква установена рутина, това може да ги изнерви и да ги откаже да поемат по традиционния брачен път. Водолеят иска да прави нещата по различен начин и да гледа към бъдещето, вместо да остане заседнал в миналото, като често приема брака за отживелица. Но ако намерят правилния партньор, дългосрочният роман може и да се получи.

Водолей

Водолеите са вторите най-малко вероятно да се оженят знаци в нашия списък. За тях може да е предизвикателство да бъдат обвързани с някакъв ангажимент , какъвто несъмнено е бракът. Тяхната нужда от свобода и техните упорити характери затрудняват задържането на вниманието им за повече време, което се отразява и на любовния им живот. Но ако им хванете окото и ако видят, че връзката си струва усилията, знайте, че те могат да бъдат невероятно лоялни партньори. Просто не позволяват на всеки да опознае тази тяхна страна.

Близнаци

Близнаците винаги са в движение и им е трудно да се установят на едно място. Този знак иска от всичко едновременно, като при него не важи принципът „или-или“. Те обичат способността да учат и да откриват нови и вълнуващи неща, като се срещат с много различни хора. Така че бракът не присъства непременно в картите им.

Скорпион

Когато става въпрос за изразяване на емоциите си, Скорпионите могат наистина да го направят само след като се чувстват комфортно с партньора си. Това, което прави брака труден за Скорпионите, е намирането на точния човек. Скорпионите търсят връзка със сродна душа веднъж в живота. Културата на свързване може да усложни нещата за тях. Те ще кажат „аз го правя“ само ако планират да прекарат остатъка от живота си с другия човек.

Овен

Подобно на другите огнени знаци, Овните са известни със своята страст и обичат всякакви прояви на обич. Въпреки това, те могат да бъдат склонни към ревност, ако се чувстват неоценени. Очакват да бъдат обожавани в една връзка и просто няма да се ангажират с нищо, към което не чувстват истинска страст. И така, от какво се нуждае един Овен, за да се ожени? От някой, който ще ги обсипва с безкрайна обич и думи, изразяващи любов.

Дева

От знаците в този списък вероятно имате най-добрия шанс с Дева. Въпреки че Девите по природа не страдат от липса на романтика обаче, те са внимателни, когато става въпрос за това на кого позволяват да навлиза в личното им пространство. Въпреки че може да не са толкова изразителни в емоциите си, те са чувствителни към това, което другите мислят за тях. Това може да доведе до пасивна агресия в дългосрочни връзки, ако не се научат да изразяват това, което чувстват.  Ако една Дева обаче, успее да намери чувствителен и разбиращ партньор, тя ще бъде изцяло отдадена на тези взаимоотношения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе