4 зодии, които не се обвързват емоционално във връзките
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които не се обвързват емоционално във връзките

Връзките са нещо много специфично за всеки един човек и ако хората не се обвързват емоционално в тях, нещата могат да станат проблемни. За да се радвате на своя партньор в пълна степен, трябва да се посветите изцяло на него и то във всеки един аспект. За съжаление не във всяка връзка се стига до перфектната хармония и партньорите не се обвързват емоционално в пълна степен.

Емоционалната недостъпност често се дължи на множество фактори. Понякога хората се страхуват да покажат уязвимата си страна, затова се придържат към тези студени чувства. Външно изглеждат уверени и спокойни, но щом ледената им черупка бъде разбита, те се оказват най-сложните хора. Дали заради безмилостните преживявания в миналото, или заради страха да не бъдат наранени, тези хора се колебаят да се отворят пред партньора си.

infomax-logo-50-15-HW Посланието на Седмицата на висшата мода в Париж-по-малко дързост, повече класика

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Тези личности понякога са толкова хладни заради това, че не се обвързват емоционално, че не осъзнават как нараняват близките си.

Това често води до преждевременно прекратяване на връзката, защото просто партньорът им не може да приеме, че неговият човек не може да сподели открито какво чувства наистина. Тази емоционална недостъпност се дължи на много фактори, а при определянето на присъщите на човека характеристики влияние има и астрологията.

Ето списък на зодиакалните знаци, които не се обвързват емоционално и са студени към своята половинка:

Водолей

водолей - не се обвързват емоционално

Водолеите са напористи, аналитични и независими хора, които имат свой собствен начин на действие. Те подхранват емоционалната си област сами, тъй като твърде много се страхуват да не бъдат наранени. Това, от своя страна, ги отдалечава от партньора им, а това отваря пространства, които никога не могат да запълнят заедно.

Освен това рационалното им мислене винаги надделява над чувствата на партньора им, което ги прави самотници на зодиакалното колело. Фактът, че не се обвързват емоционално, създава проблеми в намирането на сериозен партньор за тези хора.

Близнаци

близнаци - не се обвързват емоционално

Близнаците, социалната пеперуда на зодиака, се чувстват комфортно в интелектуални разговори и прагматично мислене. Те напълно замразяват емоциите си и демонстрират личността си като твърда скала пред партньора си. Нещо повече, тяхната външно обвързана личност ги държи толкова заети, че никога не им остава време да прекарат качествени моменти с партньора си.

Тези хора трудно излизат от черупката си, което води до това да не се обвързват емоционално. Известно е, че обикновено жените са тези, които имат повече нужда от внимание във връзката. При липса на емоционална близост с партньора им това е много трудно постижимо.

Стрелец

стрелец - не се обвързват емоционално

Въпреки че Стрелците ценят връзките като никой друг, те търсят свободата и независимостта преди всичко. Щом усетят, че независимостта им е подложена на ограничения, те се опитват да избягат от тях, без да проверяват емоционалните си нужди.

Те са професионалисти в това да задържат емоциите си само заради свободната си воля. За тях способността да правят каквото си искат, без да взимат под внимание мнението на някой друг, е много важно. Това води до това те да не се обвързват емоционално, защото ще загубят своята свобода, на която толкова много държат.

Козирог

козирог - не се обвързват емоционално

Хората с този зодиакален знак са склонни да изградят устойчива стена около сърцата си, така че емоциите им никога да не изскочат навън. Те твърде добре съхраняват емоциите си в бутилка, дори ако са във връзка. Тези хора предпочитат да не се обвързват емоционално, за да запазят своята идентичност.

За да се насладят на свободното време, те продължават да поставят невидими стени с партньора до себе си. Освен това са склонни да създават твърде много граници между личния и професионалния си живот, което кара партньора им да се чувства откъснат от това, което им се случва. Представителите на тази зодия посвещават много време на своята работа и хобитата си, което ги отдалечава от половинките им.

Не опитвайте да изкарвате тези знаци извън зоната им на комфорт, ако те не го искат. Отнасяйте се с особено внимание към сдържаната им природа, за да избегнете всякакви конфликти. Ако наистина държите на тях, бъдете търпеливи и стъпка по стъпка печелете доверието им и им помагайте да се открият за вас.

Вижте още:

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе