Здравен хороскоп за 27.03.2021
Астрология

Здравен хороскоп за 27.03.2021

Здравният хороскоп ви информира за мерките, които трябва да предприемете за предотвратяване на евентуални заболявания, които ви застрашават. Той ще насочи вниманието ви към точно тези здравословни проблеми, които трябва да разрешите своевременно. Задължително е обаче да отбележим факта, че астрологията не е в състояние да даде пълна картина за лечението на определена болест, а прости ви насочва към правилния път.

Овен

Днес звездите настоятелно препоръчват на Овните да запомнят, че на този свят има такова прекрасно растение като чесънът, което е най-доброто природно лекарство за доста голям брой болести. Нека да приемат повече от него, за сила и имунитет.

Телец

В този ден  се опитайте да не приемате  твърде много течности вечер – това може да провокира появата на отоци. Също така сега  е добре да обърнете внимание на здравето на вашите бъбреци.

Близнаци

Днес можете да приемате повече зеленчуци, богати на витамин К, особено ако наскоро сте започнали да забелязвате появата на някои  стомашно-чревни смущения.

Рак

Не забравяйте да закусите тази сутрин. Закуската се препоръчва да бъде  лека, засищаща и да не ви оставя да огладнеете през целия ден. Просто за вас ще е важно да събудите стомаха си с нещо приятно  и вкусно.

Лъв

Днес може да бъдете обезпокоени от безсъние, вероятно поради прекомерния емоционален стрес, който изпитвате напоследък. Ако не можете сами да се справите, потърсете психоаналитик.

Дева

В този ден се опитайте правилно да се грижите за кожата на лицето си, като прилагате различни кремове. Но не забравяйте, че с масаж компонентите на крема ще имат много по-активен положителен ефект.

Везни

На този ден за Везните е особено важно да поддържат тялото си в добра форма. Започнете деня си с упражнения, продължете с лека, но питателна закуска и се пазете от мързелуване през деня. Гледайте да се движите повече.

Скорпион

Ако в този ден ви се струва, че силите ви са отслабнали, ще успеете да ги възвърнете, но просто трябва правилно да приоритизирате и методично да подобрите здравето си.

Стрелец

В този ден звездите не ви препоръчват да посещавате солариума. Въпреки факта, че можете да постигнете желания цвят на кожата, последиците за здравето могат да бъдат непредсказуеми и не съвсем приятни.

Козирог

В този ден звездите горещо препоръчват Козирозите да укрепят гръбначния си стълб. Консултирайте се с вашия лекар или треньор за упражненията, които е добре да направите.

Водолей

В този ден е добре да приемате храни, богати на елементи като цинк и магнезий, тъй като тялото ви може да се нуждае от тях. Затова днес е добре да не отказвате да хапнете  морски дарове например.

Риби

Днес много Риби ще могат да почувстват прилив на енергия и бодрост. Просто се опитайте да не надценявате възможностите си, сега все пак би било по-полезно за вас да се придържате към златната среда.

Tagged , , ,
на горе