Защо последната пълна луна на лятото се нарича Синя и се счита за особено благоприятна

Защо последната пълна луна на лятото се нарича Синя и се счита за особено благоприятна
Астрология

Защо последната пълна луна на лятото се нарича Синя и се счита за особено благоприятна

 

На 22 август ще бъде последната пълна луна за лятото. Астролозите приписват на това явление необичайно мощна сила на влияние и съветват как да се подготвим за предстоящото събитие. Какво е особено в това пълнолуние?

 

 

 

Защо пълнолунието на 22 август се нарича Синьо?

Пълнолунието през август 2021 г. ще е за втори път през лятото в съзвездието Водолей и това е четвъртото пълнолуние за летния сезон (обикновено този природен феномен се случва веднъж месечно). Ето защо то носи красиво име – Синята луна. Пълнолунието настъпва на 22 август в 15.02 часа, но ефектът му ще се усети три дни преди и три дни след него. И според астролозите силата на Синьото пълнолуние е необичайно голяма.

Какви са характеристиките на пълнолунието на 22 август?

По правило дните преди и след пълнолунието са доста труден и противоречив период, когато мощен прилив на енергия и ентусиазъм може да доведе както до положителни, така и до отрицателни последици. Предстоящото Синьо пълнолуние е по -благоприятно за добри начинания и положителни промени. И трябва да се възползвате от това! На 22 август Луната ще бъде в знака на Водолей и денят ще премине под егидата на елементите на Въздуха, тоест обещава да бъде приятен във всички отношения. И тъй като е неделя, по -добре е да го посветите на любимите си занимания и релаксация със семейството и приятелите. За повечето зодии Синьото пълнолуние ще бъде благоприятно време.

Какво да правите на пълнолуние на 22 август

Най -важното е, че цялата сила на вашата увеличена енергия трябва да бъде насочена в правилната посока, към създаване, добри дела и постигане на заветните цели. Между другото, има шанс да се подобрят финансовите дела при това пълнолуние. Всички процеси, които се стартират на пълнолуние, ще се развиват доста активно. Планирайте нови проекти, поставете си амбициозни задачи, не се страхувайте да предприемате бизнес в непознати за вас области. Бъдете по -решителни и смели, всичко ще се отплати! Особено ако твърдо вярвате в успеха и сте позитивни. Не се страхувайте да сключвате сделки, да подписвате договори, да вземате заеми. Единственото нещо е – слушайте интуицията си, тя вече е изострена и може да ви каже в какво да се включите и в какво е по -добре да отложите. Същото се отнася и за хората, с които сте в контакт, ако не харесвате даден човек, определено не трябва да правите съвместен бизнес с него,

На пълнолуние творческият потенциал се събужда у мнозина, появява се желание да се твори, да се учи, да се танцува, да се свири на музикални инструменти и като цяло – да се действа. Не потискайте тези пориви, дори ако сте скептично настроени към талантите си. Успехът не винаги е приоритет на професионалистите. Да се насладите на творчеството е просто страхотно!

Пълнолунието може да ви донесе срещи с нови и интересни хора. Някои от тях ще станат добър ваш приятел, а някои може би по -близък до вас човек. Доверете се на сърцето си, то няма да ви измами.

 

Пълнолунието е подходящо време за пътувания, бизнес начинания, излизане с приятели сред природата. Комуникирайте повече тези дни с близките си, особено с децата. Сега е моментът да поправите отношенията и да компенсирате, ако нещо се обърка.

 

В навечерието на пълнолуние трябва да почистите мислите, тялото и къщата си от мръсотия и ненужни боклуци. Вземете вана, изтъркайте добре тялото си с ексфолиант и луфа. Направете генерално почистване на апартамента, сложете свежо спално бельо и накрая се отървете от ненужните неща. Пълнолунието е идеалното време за скъсване на стари и ненужни връзки. Край със старите неща, които ви дърпат назад, вие сте отворени за нови грандиозни планове и постижения!

 

Какво да не правите по време на Синьото пълнолуние

 

Синьото пълнолуние не толерира конфликти и сблъсъци. Не е нужно да започвате битки и да доказвате, че сте прави, дори ако противниците ви грешат. Бъдете по -меки и гъвкави. Изгладете сами конфликтите, ако видите, че напрежението в отношенията се е повишило опасно високо. Не отговаряйте на провокации и интриги. Оставете враговете ви сами да се справят с проблемите и лошите си мисли.

Тези правила важат и за изготвянето на желания. Не можете да пожелаете на някого зло, да мислите нещо лошо, защото има опасност да навредите на себе си по този начин.

 

Как се заявяват желания

Желанията могат да се заявят както мислено, така и да се изписват на хартия. Най -добре е да се съсредоточите върху едно, най -важното желание, а не да искате много наведнъж. Но ако имате постоянна нужда да поискате повече, тогава поне разделете желанията си на материални и нематериални и ги запишете на отделни листове хартия.

Формулировката трябва да бъде ясна и конкретна. Неясни желания като „Искам да бъда щастлив и богат“ едва ли ще се сбъднат, възможно е твърде широко тълкуване. Ако искате повишение на заплатата си, напишете „нека да получа 2000 на месец“.

Когато си пожелаете, не използвайте „не“ – „искам да не се разболея тази година“, „да нямам врагове“ и т.н., а „Искам да съм здрав“ и „Враговете да стоят далеч от мен“.

 

Tagged , , , ,
на горе