Забранено за мъже: Как да накарате един мъж да тича след вас – пълно ръководство стъпка по стъпка

как да накарате един мъж да тича след вас
Любов и партньорство

Забранено за мъже: Как да накарате един мъж да тича след вас – пълно ръководство стъпка по стъпка

Звучи добре. Всяка жена иска да има до себе си мъж, който да я дарява с любов и грижа, да засвидетелства уважение и силна привързаност. И слава Богу, психолозите имат работеща стратегия, от която можете да се възползвате. Тя е изпробвана в практиката и е сигурно, че съветите наистина работят. Да започваме.

Особености на привличането на мъже

Те са в пряка зависимост от статуса, който има мъжа. Това може да е съпруг, бивше гадже или напълно непознат, с когото искате да се сближите. Всеки отделен случай си има свои нюанси.

Ако това е съпругът

Подписът на лист хартия съвсем не означава, че мъжът винаги ще бъде ваш. Това, че сте женени, не означава, че работата по връзката е приключила. Винаги трябва да се грижите за емоционалното състояние и удобство на вашия съпруг, както, разбира се, и той за вашето. Направете къщата уютна, тиха и спокойна. Това е много важно, защото мъжът трябва да може да се завръща у дома с удоволствие, без значение колко тежък е бил работният му ден. Именно тук той очаква да се отпусне и да възстанови силите си.

Освен за комфорта в дома, съпругата трябва да се грижи и за себе си. Мъжът се надява да види стилна, добре поддържана жена до себе си. Не е необходимо да се изпада в крайности, но и да се изоставите напълно, това е огромна грешка, дори и да сте домакиня и да седите предимно у дома.

Идва ред на умението за изслушване. Дори след дълъг брак съпругата трябва да може да изслушва внимателно проблемите на мъжа си, да го хвали за победите му и да се смее на сполучливите му шеги. Важно е да не забравяте да кажете по някоя топла дума, както и за нежните жестове. Нека също целувките за изпращане и посрещане са ежедневие.

Трябва да сте внимателни към хобитата на съпруга си, дори ако не го споделяте – например, въдиците постоянно се заплитат под краката ви и инструментите му могат да бъдат намерени на най-неочаквани места.

Хубаво е да се интересувате и от неговите служебни въпроси. Мъжете обичат да споделят за отношенията за шефа или колегите си, ако имат близък човек, който да ги изслушва.

Чувствителният, внимателен съпруг е високо ценен в очите на половинката си. Не забравяйте за тези малки трикове и ще се радвате на много щастие с мъжа си дълги години.

Защото за него ще бъдете съвършени и изобщо няма да е чудно, защо той не спира да „тича след вас“.

Ако това е бивше гадже

Да накараш бившия си приятел да тича след теб веднага след раздялата е напълно постижимо, макар че доста от вас сигурно си мислят, че това е невъзможно.

Всъщност усещанията все още не са имали време да се охладят и имате реален шанс да съживите връзката.

Като начало си помислете върху истинската причина за раздялата. И след като я разберете, поработете върху грешките и недостатъците.

Според психолозите, най-честите причини са:

Егоизъм – ако сте изисквали цялото внимание на партньора, а не сте давали нищо в замяна.

Меркантилност – някои жени постоянно хокат приятелите си, че не им купуват скъпи подаръци.

Ревност – неоснователната ревност направо подлудява мъжете /и жените също/.

Неуважение – ако мъжът чува само упреци по свой адрес, то той едва ли ще изгаря от желание да продължи подобна връзка.

Ако раздялата се е случила отдавна, но все още има надежда за съживяване на чувствата, тогава можете да говорите с мъжа, да се извините, дори ако той не осъществява особено често контакт с вас. Когато се съгласи да се видите припомнете си старите времена, поговорете си спокойно за проблемите и щом чувствата не са угаснали напълно, твърде вероятно е отново да бъдете заедно. При всички случаи трябва да положите усилия, но пък, ако приятелят ви е важен за вас, ще успеете да го накарате отново да тича след вас.

Ако това е непознат

Ако сте си харесали непознат мъж, то първо е добре да разберете какъв човек е той. Може би изобщо не е толкова сладък, колкото изглежда. Научете повече, например като намерите общи познати, които да разпитате.

Ако получената информация отговаря на очакванията ви, тогава трябва да преминете към търсенето на общи интереси. Може би той ходи на същия басейн, фитнес зала или се разхожда вечер с кучето и сутрин ходи да тича някъде наблизо. Може да го заговорите там и да го заинтересувате. И използвайки съветите на психолозите, да доведете започнатото до конкретен резултат.

Как да накарате един мъж да тича след вас – методи и съвети от психолозите

Изкуството на примамването е мъжът да вярва, че инициативата идва от него. Има няколко метода, които ще помогнат на жените да подтикнат мъжете да постъпят правилно.

Не се отчайвайте

Ако мъжът на мечтите ви не ви обръща никакво внимание, тогава не трябва да изпадате в депресия. Дамите са способни да правят чудеса във връзките. Ако искат, те ще направят всичко, за да може мъжът да тича след тях. Това обаче ще отнеме доста сила и търпение. И все пак, ако ви е важно, те си струват.

Използвайте въображението си и изобретателността си. Безразличният днес мъж, утре може да се окаже най-големият ви фен.

Мъжете обичат с очите си

На първо място, мъжете оценяват външния вид на жената. Не ги интересува колко езика тя владее, какво образование е получила, ако има сплъстена коса и дрехите са мърляви, няма да бъдат привлечени въобще. Затова една дама трябва да се грижи за имиджа си.

Като начало можете да подновите и обогатите гардероба. Избирайте тоалети, които ще седят добре на фигурата, ще скрият недостатъците и ще подчертаят достойнствата. Няма да навреди и красивото бельо. Добре подбраният стил ще ви зареди с повече увереност и самочувствие.

Не забравяйте за маникюра, педикюра, прическата. Обърнете внимание и на обувките. Лошо подбраните обувки, които не изглеждат и особено добре винаги могат да развалят впечатлението от иначе стилната визия. Тук е мястото да кажем, че, според стилистите и психолозите, обувките на високи токчета добре подчертават женствеността. Но сега на пазара се предлагат толкова много модели, че дори и да не сте фен на високия ток, пак може да изберете нещо, което ще ви стои отлично и ще ви кара да се чувствате специална.

Принципът на Снежната кралица

Тактиката е жената да изглежда като непревземаема крепост. Дори и в присъствието на обекта на вашата любов да се разтреперите от вълнение, това не бива да ви проличава. Нека мъжът е в неизвестност относно чувствата на дамата. Това ще го направи нервен, колеблив и ще го стимулира към действие.

Трябва да се опитате да събудите страстта на ловеца в мъжа. Той с удоволствие ще приеме условията и ще се потопи стремглаво в интересната игра. Но ако се отпуснете само за миг и ролите ще се сменят. Той ще ви накара да тичате след него, а не обратното.

Точно заради това дамата не трябва да е първата, която предприема активни стъпки. Обажданията и съобщенията са забранени. Ако не можете да се сдържите да обадите, тогава трябва да преодолеете желанието си. По-добре да се заемете с нещо друго – пуснете музика и танцувайте или се обадете на приятел.

Принципът на Снежната кралица носи добри резултати. Не бива обаче и да прекалявате много.

Общи хобита и интереси

Общото хоби е ключът към силната връзка. Трябва да научите повече за неговите хобита и той ще е много доволен да ги практикувате заедно, поне една част от тях.

Още два важни съвета:

Искреният интерес ще ви помогне да се доближите до обекта на вашите чувства

Критиката се приема много зле от силния пол, особено в ранния етап на връзката. Не критикувайте, защото ще го откажете да иска да бъде с вас.

Интимни комплименти

Мъжете обичат да слушат комплименти, особено интимни. Интересно е, че дори суров, брутално изглеждащ мъж в душата си може да се съмнява в своята неустоимост. Ето защо, дамите често трябва да сипят похвали за достойнствата на любимия, като скромно премълчават за недостатъците.

Можете да му прошепнете в ухото какво ви възбужда най-много в него. Мъжът бързо ще се почувства силен, неустоим, горещ и сръчен майстор в любовните игри.

План за действие стъпка по стъпка

Инструкцията е проста, а нейната ефективност е доказана на практика.

Стъпка 1. Накарайте мъжа да се заинтересува от вас

Мъжете  предпочитат естествената красота. Леко подчертаните очи, умело подбраното червило и чистата коса ще създадат една много романтична, привлекателна и женствена визия. Яркият грим е подходящ само вечер, при специални случаи. Твърде отвореното деколте, късите поли е най-добре да се заменят с по-затворени дрехи, които ще накарат мъжкото въображение да заработи.

Самочувствието, агресивните атаки й грубостта само ще изплашат обекта на вашата любов. Усмивката и нежност са по-склонни да накарат мъжа да тича след вас.

Стъпка 2. Установете контакт

Първият разговор е изключително важен. Той трябва да остави приятно впечатление в съзнанието на мъжа, за да поиска той да се срещнете отново.

Четвърт час е оптималното време за първия диалог, казват психолозите. Можете да говорите за хобита, филми или прочетени книги. Не трябва веднага да разказвате обаче много подробности за себе си. По-добре е да направите няколко намека, за да си оставите „вратичка“ за следващи разговори.

Как говорите също е важно. Глупави гримаси, смутено кикотене, грубиянски глас са все отблъскващи неща.

Стъпка 3. По-нататъшно развитие на събитията

Ако сте успели да направите добро впечатление, тогава трябва да продължите напред. На този етап психолозите съветват жената да стане една идея по-недостъпна. Не бива да хуквате при мъжа при първото обаждане.

Дори първия път трябва да помислите малко и да откажете, позовавайки се на неотложни задачи. Той ще бъде изненадан от този отговор, но след няколко дни ще повтори предложението си. Тогава трябва да се съгласите, иначе отказите ще охладят пламъка му.

Среща в кафенето

Всеки път, когато се срещнете, дори и случайно, е добре да се появите пред обекта на страстта си по различни начини. Един ден с прилепнали дънки, маратонки, с опашка. Другият път – в строг бизнес костюм и на високи токчета. На третата среща можете да се появите в романтичен тоалет: лека рокля, дантела.

 Стъпка 4. Първата любовна среща

Първата любовна среща е тържествено събитие, за което трябва да се подготвите. Има няколко правила за поведение:

Добро настроение

На лицето ви трябва да грее усмивка. Намусеното лице е малко вероятно да зарадва партньора и може да няма следваща среща.

Не го комплексирайте със знания

Абсурдните фрази и лекцията по висша математика ги запазете за по-подходящ повод. Разговорът трябва да бъде лесен и забавен.

Дайте му шанс да ви обгрижва

Дайте възможност на мъжа да се грижи за вас. Той може да отвори вратата, да премести стол, да помогне за свалянето на връхната дреха. Така ще се почувства необходим.

Покажете му, че ви интересува

Слушайте внимателно историята на партньора си. Препоръчително е да коментирате чутото, да изразите мнението си.

Комплименти и похвали – задължително, но с мярка

Не пестете от похвали. Мъжете обичат да получават възхищение и да впечатляват жените с успехи и постижения.

Никаква излишна мнителност

Не бива да се съмнявате в думите на събеседника. Търсенето на подтекст там, където го няма, е лошо начало на всяка връзка.

Спазването на тези съвети ще ви помогне да накарате мъжа да тича след вас след първата среща.

Стъпка 5. Какво да правим по-нататък

Спечелването на мъжа не е толкова трудно, колкото изглежда. Но задържането му е много по-трудно. Жената обаче трябва да помни, че той се нуждае от грижи и внимание. Но не бива и да прекалявате. Мъжете бързо се уморяват от повишената активност на дамата си и с времето започват да общуват с нея възможно по-малко.

Идеален спътник в живота е този, който не ограничава пространството си, не налага хобитата си, не се обажда на всеки половин час, за да разбере къде и с кого прекарва времето си партньора. Просто трябва да определите златната среда и да се опитате да се придържате към нея.

Психологически съвети

Експертите са категорични, че мъжете са привлечени от женствени, съпричастни дами, които в същото време изглеждат и съблазнителни.

Най-важните съвети на психолозите могат да бъдат обединени в пет точки:

 

Дамата при всякакви обстоятелства трябва да изглежда страхотно. Мъжът, всеки път поглеждайки към нея, трябва да изпитва възхищение и гордост, че такова прекрасно същество е избрало да бъде до него.

Не бива да изисквате насилствени прояви на емоции от мъжа. Силния пол често пъти е оскъден по отношение на думите за любов и внимателно контролират чувствата си. Светналите им очи и съзнателните дела обаче означават много повече. По-добре да се съсредоточите върху тях.

Мъжете мразят истерични, нервни, прекалено капризни дами. Те оценяват твърде много своето спокойствие, затова избягват импулсивни и неспокойни дами.

Не обичат и натрапчивите жени. Ако от негова страна интересът е поспаднал, тогава не е нужно да му се обаждате постоянно, ще го отблъснете.

Жената трябва да си остане загадка. Бързо завладените жени бързо се превръщат в скучни за мъжа и той търси нов обект, който да завладее. Следователно, колкото по-дълго успеете да запазите интригата, толкова по-дълго мъжът ще тича след вас.

По-добре е да говорите открито. Мъжете не разбират много от намеци.

Никога не манипулирайте, това е огромна грешка, която ще ви коства много.

И накрая, не следвайте тези съвети сляпо. Необходимо е да се вслушате в думите на психолозите, но и все пак да се действате така, както сърцето и умът ви подсказват.

Tagged , , , , , ,
на горе