ЖИВОТЪТ СЛЕД 40 ’21: Онлайн фестивал за жени на 35/40, 50, 60

ЖИВОТЪТ СЛЕД 40
Лайфстайл

ЖИВОТЪТ СЛЕД 40 ’21: Онлайн фестивал за жени на 35/40, 50, 60

Чували ли сте за новия “тренд”- 40+? Днес повече от всякога се търсят възрастни модели в модната индустрия. Жени и мъже с посребрели коси, носещи в себе си съдържанието и мъдростта на годините.

Населението на земята живее все по-дълго, а хората все по- активни и жизнени до 90-100 години. Появява се необходимост от реални, естествени модели, за да представят козметика, храни и дрехи за групата от хора която разполага със средства и живее на пълни обороти. 40+ годишните не излизат в пенсия и не напускат живота, както беше до скоро.

Или както се казва в модата днес: “Възрастта е новото черно!” 🙂

Ето, за това създадохме този проект в който ще си говорим за съкровищата, възможностите и предизвикателствата пред които се изправяме след 40-тата си година.

ЖИВОТЪТ СЛЕД 40 ’21

Онлайн фестивал за жени на 35/40, 50, 60

В тези два фестивални дни 15 вдъхновяващи жени на средна възраст в роля на психолози, треньори, мотивационни лидери, експерти в различни области от живота ще споделят с вас житейския и професионалния си опит и мъдрост като ви дадат идеи как да превърнете възрастта от източник на тревога в източник на сила.

Не разчитайте на външния свят да бъде мярката за вашата възраст и жизненост. Не се обезсърчавайте от годината си на раждане. Разчитайте на отговора си КЪМ външния свят, за да превърнете остаряването в красота и изкуство. Така или иначе оставяме следи в живота си, нека бъдат с финес и индивидуалност.

Аксиния Цветанова, 52 години

Тук можете да си закупите билет за фестивала.

Tagged , , ,
на горе