обичат
Любов и партньорство

Причини, поради които жените спират да обичат

Има момент, в който жените спират да обичат.Да, тя те обича до смърт, но не я приемай за даденост, защото ще я загубиш завинаги. Тя ще ви обича безразсъдно, ще се грижи за вас безкористно и дори ще ви вярва сляпо. Но не забравяйте, че под всичко това се крие нейното самоуважение, което може да е на заден план от деня, в който се влюби във вас.

Повечето жени не гледат на любовта като на нещо мимолетно в живота им. Те се борят дълго и упорито, за да я запазят жива и да накарат нещата да работят. Но не всичко зависи от тях. Любовта без реципрочност и без възпитание е обречена да изчезне.

Те рядко се разлюбват внезапно. За повечето жени това е постепенен процес, за който обикновено не знаят. То се прокрадва към тях малко по малко, след като са изчерпали всеки атом от силата си в някой, който не ги вижда такива, каквито са в действителност.

И въпреки че има много причини, поради които жените се разлюбват, ето най-често срещаните:

5 качества, които жените харесват в един мъж

6 трика как да съблазните колега, когото харесвате?

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Моите 11 кратки правила за една по-здрава и щастлива 2024 г.

Причини, поради които жените спират да обичат

1. Тя е загубила уважение към вас:

обичат
Причини, поради които жените спират да обичат

Уважението е един от стълбовете на силната връзка и ако тя вече не ви уважава, всяка минута, прекарана с вас, ще се чувства като наказание. Вашият подход към хората в неравностойно положение, вашият мисловен процес относно важни социални въпроси или дори дребни неща като вашите възгледи за противоположния пол. Жените искат да гледат на мъжа, когото обичат, и ако вие не сте този, любовта може да няма толкова голямо значение.

2. Изневерихте й:

Някои жени остават въпреки изневярата и дават втори шанс на любовта на живота си. Но ако изневярата ви е била умишлена, а не нещо, което се е случило в един момент, тя няма да го толерира. Нищо не я наранява повече от това да види как доверието й е разбито от най-важния човек в живота й. Тези жени спират да обичат.

3. Липсва ангажираност:

обичат
Причини, поради които жените спират да обичат

Тя е влюбена във вас от дете и дори ви е предложила брак. Забележете, вие сте един късметлия. Инвестирайте във връзката толкова, колкото и тя. В крайна сметка тя не те е държала на мушка, за да кажеш „да“. Жените влагат сърцето и душата си в една връзка. Но ако няма реципрочност, тя скоро ще разбере, че не си заслужавате нейните усилия. Посветете се от все сърце и й отделете времето и вниманието си, ако я цените. Така тя ще е от тези жени, които обичат вечно.

4. Тя се нуждае от лично пространство:

обичат
Причини, поради които жените спират да обичат

Можете да излизате с момчетата вечер или да купонясвате с колеги в офиса. Тези правила не са ли приложими за нея? Само защото сте несигурен, че ще загубите от такъв невероятен човек? Жените жадуват за лично пространство.

Ето как да разберете дали вашият партньор е несигурен във вас. След като дадоха толкова много от енергията и емоциите си във връзката, те също се нуждаят от малко време. Тя е от хората, които те обичат, но това не означава, че отписва целия свят, за да бъде с теб и само с теб. Ако личното й пространство й липсва твърде много и ви намира за неоправдано несигурен, няма шанс да остане.

5. Приемате я за даденост:

обичат
Причини, поради които жените спират да обичат

Доста обичайно е мъжете да се отнасят към дамите си като към магазини. Те ще бъдат навсякъде, когато няма какво друго да правят или имат нужда от емоционална подкрепа. И тогава, когато има слънце, тя остава на заден план. Дори сме наблюдавали мъже да се разделят с партньорите си и да се връщат само когато са загубили нещо важно в живота или са изправени пред неуспех, защото знаят, че тази жена ще им даде кураж и готовност, независимо от всичко. Жените не са смесени магазини и въпреки че може да продължават да ви обичат, те със сигурност няма да живеят с вас след това.

Tagged , , ,
на горе