7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка

7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка
Психология

7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка

В днешно време жена златотърсачка е много срещано явление.Любовта е красиво нещо, особено когато намериш правилния човек, който ще върви по пътя на живота заедно с теб. Въпреки това може да не е лесно да намерите правилния човек, който ще ви обича заради това, което сте, а не заради това, което имате.

7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

8 доказателства, че сте независима жена

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Важно е да намерите истински партньор. В противен случай може да имате връзка със златотърсачка. За съжаление, може да бъде предизвикателство да идентифицирате златотърсач в живота си. Прочетете, за да знаете признаците на златотърсач и начините за справяне с него.Забелязването на златотърсач по-рано във връзката може да ви помогне да се спасите, преди да е станало твърде късно. Ето десет признака на жена златотърсачка, за които може да искате да внимавате.

Забелязването на златотърсач по-рано във връзката може да ви помогне да се спасите, преди да е станало твърде късно. Ето десет признака на жена златотърсачка, за които може да искате да внимавате. Имайте предвид, че мъжете също могат да показват тези знаци, но те са склонни да се свързват повече с женската личност.

7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка

1. Тя има приятели златотърсачи

Един признак, че може да се срещате със златотърсачка, е ако всички нейни приятели излизат и се женят за богати момчета. Точно като поговорката „Птици от едно и също перо се събират заедно“, златотърсачите са по-склонни да излизат с колеги златотърсачи.

2. Тя не е емоционално обвързана

златотърсачка
7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка снимка: pinterest

По-често жените се привързват емоционално към партньорите си. Те обичат да показват привързаност към мъжете, които наистина харесват.

Това обаче може да не е така, ако те търсят само вашите пари. Съпругата на златотърсача е по-привързана към вашите пари и това е нейната мотивация да прави и казва правилните неща. Но щом парите спрат да идват, тя се отдръпва. Това е пример за чиста златотърсачка.

3. Придава повече стойност на скъпите подаръци

Сантименталните и обмислени подаръци могат да означават много за жена, която наистина ви харесва. Въпреки това, ако тя има връзка с вас само заради парите, тя няма да приеме никакъв подарък, който няма парична стойност.

За тях не става въпрос за обмислени подаръци и повече за скъпи подаръци. Жената златотърсачка придава голяма стойност на скъпите подаръци.

4. Предпочита скъп подарък за извинение

златотърсачка
7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка снимка: pinterest

Постоянното търсене на скъпи подаръци е един от основните признаци на златотърсач.

Когато имате златотърсачка за приятелка, всичко, от което се нуждаете, е да й купите скъп подарък, за да разрешите спор. Вместо да седнат да решават проблема, те биха предпочели да им купите нещо с висока парична стойност.

Също така, някои жени златотърсачки може да започнат глупави битки, само за да можете да им купите подаръци, за да се извините. Колкото и да са били ядосани, ако им вземете скъп подарък, със сигурност ще ги впечатлите.

5. Тя се мотае само на изискани места

златотърсачка
7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка снимка: pinterest

Склонността към екзотични места за излизане за сметка на някой друг е друго определение за златотърсач.

През повечето време златотърсачът ще иска да се мотае само в скъпи заведения. Да си златотърсач върви ръка за ръка с приемането само на по-фините неща в живота.

Една златотърсачка ще избере най-елегантните места, обикновено запазени за специални поводи като годишнини или рождени дни. Някои ще поискат да отидат на скъпо място на първата среща, само за да видят дали можете да управлявате начина им на живот.

6. Тя е любопитна за вашите доходи

Очаквайте златотърсачка да попита къде работите, позицията ви, къде живеете и доходите ви от любопитство. Добре е да знаете част от тази информация, особено ако възнамерявате да влезете в сериозна връзка с някого.

За съжаление, повечето златотърсачки ще разпитват твърде много за вашите доходи, за да решат дали ще останат с вас или не. Следователно може да е тревожно, ако тя постави под въпрос финансовото ви състояние на първата или втората среща.

7. Тя не плаща за нищо

златотърсачка
7 предупредителни знака, че жената е златотърсачка снимка: pinterest

Естествено е мъжете да плащат сметката, когато са на срещи, особено в началото на връзката. Въпреки това трябва да се притеснявате, ако вашият партньор не си направи труда да допринесе или да предложи да плати сметката в който и да е момент.

Може да е един от признаците на жена златотърсачка.

Може да имате златотърсач в ръцете си, ако им е твърде удобно да не разделят сметката или да ви накарат да покриете разходите им.

Tagged , , ,
на горе