Есенният хороскоп за бизнес и пари за всяка зодия

Есенният хороскоп за бизнес и пари за всяка зодия
Астрология

Есенният хороскоп за бизнес и пари за всяка зодия

 

 

Овен 21.03 – 20.04

Активните Овни трябва да спрат малко. Вероятно можете да получите много повече, ако „копаете“ малко по -дълбоко. Много „сериозно“ време за вашия бизнес – вземете бизнеса си отговорно.

 

Телец 21.04 – 20.05

Есента е вашето време.Всичко ще се получи възможно най -добре, особено по въпроси, които сте планирали отдавна.

Време е да поискате увеличение на заплатите.

 

Близнаци 05.21 – 06.20

Няма нужда да се съмнявате, да се тревожите, да се притеснявате. Дори ако нещата не вървят добре в момента. Но спокойствието и увереността в себе си и вашите действия със сигурност ще ви донесат големи печалби и много пари.

 

Рак 06.21 – 07.22

Не очаквайте големи пари – обърнете внимание на малки суми и малки печалби. И се опитайте да внимавате с това, което имате. Повярвайте, резултатът ще бъде много прилична сума.

 

Лъв 23.07 – 22.08

Това не е време за почивка – време е за действие. Време е да направите всичко и всички да се въртят около вашия бизнес и цел.

 

Дева 08.23 – 09.23

Есента ще ви позволи най -накрая да внесете желания ред във вашите дела и финанси. И очаквайте добро заплащане за свършената работа.

 

Везни 09.24 – 23.10

Вашето благосъстояние и богатство тази есен не са в печалбите, а в разумни спестявания и инвестиции.

Инвестирайте в сериозен проект  – в момента това може да се превърне в бизнес, който ще ви „храни“ за много дълго време.

 

Скорпион 24.10 – 21.11

Далеч от емоциите и личните оплаквания – бизнесът е бизнес. Но не забравяйте нарушителя – много скоро ще дойде моментът за изплащане на тези „дългове“. Сега се съсредоточете върху кариерата, личните си доходи, финансовите печалби.

 

Стрелец 11.22 – 12.21

Опитайте се да не отлагате нищо за по -късно, не трупайте дори малки дългове. Редът в бизнеса и финансите е нещо, за което понякога трябва да платите повече, отколкото сте очаквали. Ако средствата позволяват, наемете компетентен счетоводител, адвокат, консултант – те ще ви спестят много пари.

И се концентрирайте върху основното – върху бизнеса, работата, печалбите.

 

Козирог 12.22 – 01.20

Упоритостта не е най -добрият начин за успешен бизнес,още по -променлив през есента. Опитайте се да бъдете гъвкави в справянето с променящите се бизнес ситуации.

 

Водолей 21.01 – 18.02

В главата ми – куп блестящи идеи. И джоба ми е почти празен. Есента е чудесно време за коренно промяна на ситуацията, стартиране на собствен бизнес.

 

Риби 19.02 – 20.03

Бизнесът е ваш. А есента е чудесно време да се убедите в това. Опитайте се да „продадете“ това, което ви харесва да правите повече от всичко друго.

 

Следвайте тези съвети и нека бизнесът и финансите ви винаги ще са в ред!

Tagged , , , , , , , ,
на горе