Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени

Ерген номер 3 Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени
Интересно

Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени

Ерген номер 3: Успешен, млад, стабилен и надарен за успех – това е Александър Младенов – който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие мечтаната половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити шоу в България „Ергенът“

Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени

Елена се оказа истинската победителка от „Ергенът“

Влюбена ли…лицемерието наделя: Елена се подигра с Евгени Генчев

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Алек – Ерген номер 3 е един от успешните млади предприемачи в България, който развива бизнеса си не само в България, но и в Европа. Амбициран да изгради компанията си в глобална марка, той не се страхува да взема решения и вярва, че за да успее, трябва да се поемат рискове.

Алек –  Ерген номер 3, има естествени лидерски качества, знае какво иска, обича бързината и силните чувства, но е изправен пред друго мощно предизвикателство в живота си – да намери своята любяща жена, да сподели успеха си с нея и да изгради, здраво и стабилно семейство.

Новият „ерген“ на България има много различни интереси и хобита, обича да пътува много у нас и в чужбина, но в графика му винаги има достатъчно място за  голямото му и сплотено семейство – Алек има три сестри и един брат.

Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени Как да накараме домът ни да ухае приятно – идеи за постигане на свеж аромат

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе