Дъщерята на Серина Уилямс вече е рекламно лице

Дъщерята на Серина Уилямс вече е рекламно лице
Лайфстайл Мода

Дъщерята на Серина Уилямс вече е рекламно лице

Звездата на световния тенис Серина Уилямс и нейната дъщеря Олимпия заснеха ослепителна рекламна фотосесия за известна марка за обувки. Олимпия е само на 4, но вече се справя професионално пред обективите на модните фотографи.

Майка и дъщеря позират с еднакви рокли и еднакви обувки, като ефект е, че малката Олимпия е обута в сандали на ток с няколко номера по-големи от нейния.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

Всъщност, дъщерята на Серина Уилямс и интернет гуруто Алексис Оханян не от скоро е под светлините на прожекторите. Олимпия присъства със снимки и видеа много често в профила в социалните мрежи на известната си майка. Серина има близо 13 милиона последователи в Instagram. Олимпия дори има собствен канал, където се вижда, че вече върви по стъпките на Серина и редовно хваща тенис ракетата на корта. Тя често е облечена индентично с майка си.

Уилямс, която има 39 титли от Големия шлем и четири златни олимпийски медала, не успя да достигне до финала на Откритото първенство на Австралия през миналия месец. Тя беше изключително емоционална по време на срещата с медиите след загубата си на полуфинала в Мелбърн и дори се разплака. Серина напусна залата за пресконференции с думите „Аз бях до тук”, което породи слухове, че слага край на спортната си кариера. Това обаче Уилямс не го е потвърдила.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

След последния турнир от Големия шлем Серина посвети времето на дъщеря си и модата. Името на момиченцето не е избрано случайно, а е с търсен спортен ефект. Между другото дъщерята на най-бързия човек на планетата и носител на осем олимпийски титли Юсейн Болт също носи името Олимпия. Олимпия Болт ще навърши една годинка през май. Бившият спринтьор от Ямайка също показва в социалните мрежи, че отделя много време за грижите за дъщеричката си. Наследничката на фамилията Болт обаче все още не е излязла в рекламна кампания, въпреки че Юсейн все още има актуални договори с гиганти сред световните компании.

Tagged , , ,
на горе