До всички силни жени: Красиви сте и заслужавате най-доброто!

До всички силни жени: Красиви сте и заслужавате най-доброто!
Добра форма

До всички силни жени: Красиви сте и заслужавате най-доброто!

Увереност. Самочувствие. Вяра. Смелост. Сила. Или просто Жена. Това е тя. На външен вид е крехка. Но е по-мъж от всеки мъж, с който съдбата я среща. Силната жена е независима. Тя рискува. И е готова да понесе последствията. Тя е тази, която никога няма да чуеш да казва „не мога“. За нея няма невъзможни неща. Знае какво иска и не се страхува да го получи. Безчувствена? Само изглежда такава. Всъщност нейното сърце е много голямо.

Тя е щедра и добра – но само с тези, които заслужават. И много добре разпознава хората. Никога няма да я чуеш да плаче. Може би го прави, но само нощем – когато всички спят. Никога няма да я чуеш да се оплаква. Да, животът ѝ не е лесен, но въпреки това тя му се наслаждава. Силната жена е едновременно мъж и жена. Силна и смела, но в същото време толкова нежна и красива. Това е тя. Жената!

Представяме ти нещата, които никога не би направила силната жена.

Да се интересува от мнение на останалите

Единственото мнение, което има значение е нейното собствено. Мислите ли, че жена, която следва своите цели и не се страхува от нищо, ще се влияе от това, какво мислят другите за нея? За нищо на света тя не би допуснала това. Силната жена е тази, която отлично знае коя е. Тези, които истински държат на нея, ще бъдат до нея и няма да се интересуват от нещата, които се говорят по неин адрес. Останалите – те са били просто временно присъстващи лица в живота ѝ. И тя повече от ясно разбира това. Те са просто урок.

Да се държи грубо с хората

Силната жена има голямо сърце. Тя е истинска и искрена. До болка честна и откровена. Винаги казва това, което мисли. Но тя също така е и човек с главно „Ч“. Държи се мило с хората и никога не си позволява да нагруби някой. Тя е умна. И знае, че животът не е лесен. И всеки човек води своята битка. Страда за нещо и си има проблеми. Точно затова е и толкова внимателна и тактична с хората. И никога не би засегнала някого умишлено. Добре подбира думите си, а когато не е съгласна – просто се усмихва. Тя е един силен, но много мил борец, който преди всичко е запазил човечността си.

Да се преструва

Не играе роля. Няма задни мисли. Чиста, откровена, неподправена. Винаги е себе си. Не се срамува да покаже на света своята същност. Не се опитва да бъде приятел на всеки. Нито търси чуждото внимание. Не иска да впечатли никого. Не се нуждае от ласкателство, за да се почувства по-добре. Знае за отровата в думите на хората и за сладникавите, неискрени комплименти. Лъжите са ѝ чужди. Не иска да бъде харесвана от всички, нито пък харесва всички.

Да се нуждае от мъж, за да бъде щастлива

Това не означава, че не изпитва нуждата да се влюби. Но иска да срещне само и единствено тази любов, за която си струва. Наслушала се е от толкова празни приказки и обещания. Гади ѝ се от тях и от всички мъже, които си играят с чувствата на жените. Тя не би допуснала някой случаен до сърцето си. Нито позволява да бъде наранена. Знае колко боли, но също така знае и как да го предотврати вече. Опитът учи. Неуспешните любови също. А тя иска нещо друго, нещо истинско. Но същевременно знае как да бъде щастлива и сама. И може да се пристрасти към самотата – която всъщност не е толкова страшна, напротив.

Страхува се да отстоява себе си

Пълни глупости. Истинската жена отстоява своите вярвания, възгледи и себе си. Уважава мнението на останалите, но никога не би позволила на някого да я убеди, че нейната гледна точка е грешна. Твърде уверена и сигурна е в себе си, за да го допусне. Дори и целият свят да е срещу нея – тя няма да отстъпи. До последно ще държи на думата си. Не кара никого да вярва в това, в което и тя. Може би на много хора нейното поведение няма да се хареса, но само истинските уважават честността и способността някой да е толкова открит.

Да проявява неуважение

Силната жена е тази, която уважава дори враговете си. Тя вярва, че уважението е от голямо значение за успешната комуникация, както и показател за твоето възпитание и същност. Никога не се опитва да омаловажи някого, нито да се подиграва. Подава ръка на всеки, на кого има възможност да помогне. Вярва, че ние сме тук, за да си помагаме и подкрепяне. Светът би бил едно много по-красиво място за живеене ако имаше повече от тези жени, които да мислят така.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе