Доброто срещу лошото момче: 7 разлики, които трябва да знаете

Доброто срещу лошото момче - 7 разлики, които трябва да знаете
Любов и партньорство

Доброто срещу лошото момче: 7 разлики, които трябва да знаете

Не е тайна, че много от жените често са имали по-голям интерес към така наречените лоши момчета. За тях винаги е било примамливо да имат връзка с някой мъж, който изпъква пред другите, активен е в дейностите и дори понякога може да бъде по- темпераментен в действията си. Това в най- голяма степен важи за момичетата около 20-те, които тепърва започват своите връзки и искат да опитат от всичко, което животът им предлага.  Трябва обаче да внимавате какъв мъж ще си изберете. Има доста разлики между добрите и лошите момчета, които трябва да знаете, ако вече мислите за сериозна връзка:

Доброто момче знае вашата стойност, лошото ви кара да се чувствате безполезни.

Доброто гадже знае как да цени своята приятелка. Той уважава нейното време. Разбираемо е, че хората могат да закъснеят поради непредвидени обстоятелства, но когато той се извинява за закъснението си без основателна причина, това е знак. Доброто гадже знае как да управлява и своето време. Ако вие сте важни за него, винаги ще намери време да ви види. Няма такова нещо като „твърде зает“. Доброто гадже също знае как да балансира между приятелите и половинката си. Ако той се мотае с компанията си и дори не ви кани с тях, защото смята, че няма какво да правите там, това не говори добре за него.

Доброто момче ви подкрепя, лошо ви унижава.

Лошото момче е като котва – тежи ви. Здравата връзка е мястото, където двама души се подкрепят и си помагат да се развиват. Дори и да имате различни цели, интереси или вкусове, доброто гадже винаги ще ви подкрепя, независимо от всичко. Винаги, когато искате да опитате нещо ново, той ще бъде там, за да ви насърчи. Ако искате да скочите с бънджи, той ще бъде там с вас, държейки ви за ръка. Той ще ви помогне да достигнете целите си, докато лошият партньор ще ви разубеждава, защото според него няма да може да се справите и няма да се притеснява да се изкаже негативно за вас и пред околните.

Доброто момче е ментор, лошото е с лошо влияние.

Независимо в каква ситуация сте изпаднали, никога не трябва да бъдете принуждавани да правите нещо, което не искате. Лошото момче е някой, който би ви оказал натиск или дори би ви изнудвал, за да ви накара да направите нещо. Просто кажете НЕ. Доброто момче никога няма да иска да ви накара да се чувствате неудобно или да ви навреди по някакъв начин. Той никога няма да ви насърчи да правите някакви, неприятни неща. Той винаги ще се грижи за вас.

Добро момче приема, лошото не.

Добрият партньор ви приема такива, каквито сте. Ние не сте перфектни, всеки човек има свои недостатъци, но вместо да подчертае тези недостатъци, доброто гадже ви помага да ги преодолеете. Той не ви притиска да се промените за разлика от лошия, а насърчава промяната, само когато мислите, че това би ви било от полза. Той оценява и обича всичките ви странности и дори в моментите, когато го дразните, той също приема това и го вижда като нещо, което ви прави уникална.

Доброто момче прощава, лошото е отмъстително.

Всички правим грешки. Всичко е част от това да бъдем хора, но лошото гадже трудно ще ви прости за най-малките неща, например, забравихте да му се обадите или да му изпратите съобщение, веднага щом се приберете или неволно сте съсипали любимата му риза. Ако той ви ви направи скандал, дори след като сте се извинили, това не е добър знак. В отношенията да си прощаващ е добродетел. Разбира се, има ограничение за това колко прощаващи трябва да бъдем, но за малки грешки, това е задължително, за да има хармония в една връзка.

Доброто момче уважава семейството ви, лошото не го прави.

Доброто гадже не само уважава вас, но и семейството ви. Той разбира връзката, която имате с родителите си и братята и сестрите си, и когато прекарвате времето си с тях, той не изпитва „ревност“ и не се измъчва, защото се чувства изоставен. Веднага ще разберете дали имате лошо гадже, защото семейството ви също е добър източник на преценка. Те ще го видят различно от вас. Доброто момче прави всичко възможно, за да накара семейството ви да почувства, че може да му се има доверие и че няма причина те да се притесняват за бъдещето на дъщеря си. Лошото пък изобщо не се интересува от мнението на близките ви и дори може да има ситуации, в които се държи неуважително към тях.

Доброто момче знае как да ви накара да се смеете, лошото само ви кара да плачете.

Хуморът е важен, за да продължите в този труден живот, затова доброто гадже винаги ще ви накара да се смеете, особено когато се чувствате унили. Без значение колко сте тъжни или защо сте ядосани, той по някакъв начин ще ви накара да забравите за целия стрес, през който преминавате. Лошото момче пък няма да се опитва да ви успокои с шегите си, а може дори да ви упрекне и да ви накара да се почувствате още по-зле.

Tagged , , , , ,
на горе