Дневен хороскоп за 9.10.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 9.10.2021 събота

Овен

Юпитер е в добър аспект за вас ви отваря към ден на лично и семейно удовлетворение, особено ако принадлежите към третата декада на знака. Експанзивни и остроумни, лесно влизате в контакт с нови хора, с които бързо можете да установите връзки на искрени отношения.

 

Телец

Небето ви обещава ден, в който ще бъдете все по-активни и уверени в преследването на някои амбициозни лични и професионални цели. Използвайте този импулс да нареди и някои неща в работния ви график, с които сте изостанали.

 

Близнаци

Вашата увереност е в състояние на благодат. Всъщност можете да разчитате на бърза мисъл и способност да уловите всичко, което се случва около вас. Това ще е много полезно чувство днес на работното ви място.

 

Рак

Астрална перспектива, в която напълно се наслаждавате на благоволението на няколко планети, които революционизират живота ви от материална гледна точка. Последно време може да сте прекалявали с някои изкушения в живота, но сега е време да понамалите темпото.

Дневен хороскоп за 9.10.2021 събота

Лъв

Динамизмът е ключовата дума в този октомврийски ден за Лъвовете. Той преминава през всеки сектор от вашето съществуване, от личните отношения, в кръга от приятели, в активния живот, в интересите, хобитата, най-истинските ви страсти.

 

Дева

Днешната положителна планетарна фаза ви позволява да се насладите на всичко на един дъх. Меркурий, любимата ви звезда, в приятелския знак на Везни ви дава жизненост, чувство за хумор, желание за разширяване на социалните и светски контакти, култивиране на новите познанства, които се случиха в последно време.

 

Везни

Това е ден, в който Меркурий във вашия знак повишава чувството ви за хумор, вашата интелектуална яснота, вашия вкус към общителност. Междувременно, Венера в приятелския знак Стрелец днес прави връзката ви с околната среда по-мека и примирителна. Чувствате се по-улегнали и с настроение за разходка, и релакс.

 

Скорпион

Астрологична картина, която става все по-положителна от ден на ден. Положителната Луна в Стрелец предвещава много положителна промяна на пейзажа. Ще трябва да държите портфейла си затворен обаче. Вашите разсъждения ще помогнат за укрепване на сигурността ви.

Дневен хороскоп за 9.10.2021 събота

Стрелец

Активни, енергични, проактивни – истинско богатство за офис средата. Търпеливото, интелигентно, упорито изграждане на проекти днес ще е на висота, а това ще доведе до много високи успехи в професионален план.

 

Козирог

Въпреки, че днес имате чувство за хумор, не приемайте шегите на другите буквално, твърде сте отбранителни. Концентрирайте енергията си по-ефективно и се възползвайте от моментите на почивка, които можете да си позволите. Общителни сте, но не вземайте важни решения днес.

 

Водолей

Марс винаги е ваш верен съюзник и ви дава умствена сила и завладяваща енергия, способна да улови всеки момент. Във вашето семейство успявате да бъдете център на обмен, създавате среда на доверие, която ще е много ползотворна за прекарване на съботния ден.

 

Риба

Днес ще вземате решения за живота си с особена сила и конкретност.  Рискувате да останете разочаровани, ако продължите да искате да помагате на тези, които не искат да им бъде помогнато. Вие сте по-спокойни и по-активни едновременно. Всичко върви добре, но трябва да усъвършенствате идеите си в тиха обстановка.

Вижте още⤵️

Любовен хороскоп за 9.10.2021 събота

Късметче за 9.10.2021 събота 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе