Любовен хороскоп за 9.10.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 9.10.2021 събота

Овен

Нещата стават по-спокойни в сантиментален план. Чувствате се добре в собствената си кожа и чувството ви за хумор, и жаждата за живот ще ви доближат до партньора ви. Работата в заедност е дневният ви ред.

 

Телец

Нуждата ви от стабилност ви кара да пропуснете възможностите за забавление, а такива има, особено в тази събота! Можете да го преодолеете, като просто оставите нещата да вървят според идеите на партньора ви.

 

Близнаци

Ще разберете по-добре как мисли вашият партньор. Не бъдете толкова упорити и не се придържайте към позициите си, гъвкавостта ще бъде ваш съюзник. Самотните Близнаци са отново е преходно време, което изисква търпение.

 

Рак

Мълчанието изглежда е решение. Но не очаквайте партньорът ви да разбере този тип поведение. Разбийте леда и прогонете заблудите.

Любовен хороскоп за 9.10.2021 събота

Лъв

Налудничави идеи ви примамват. Ще имате възможност да подправите връзката си с наистина екстра преживявания. Необвързаните Лъвове от друга страна имат възможност да започнат нова такава, която е най-близо до мечтите им.

 

Дева

Емоционалният ви живот влиза в спокойна фаза и става по-хармоничен. Конструктивен и информативен разговор ще ви позволи да премахнете съмненията си относно партньор или човек, към който имате интерес. Ще можете да създадете подходящата атмосфера.

 

Везни

Това е ден за абсолютно потапяне в обятията на вашия партньор! Разбирането му е магическо и той чувства най-тайните и най-силните ви желания … Ако сте неженени, не оставайте изолирани, излезте!

 

Скорпион

В наелектризираната атмосфера около вашите чувства, изпитвате или предстои да изпитате вълна от страст. Нямате какво да губите и всичко да спечелите, ако насочите усилията си към успех. Ако не опитате, просто ще бъдете разочаровани.

Любовен хороскоп за 9.10.2021 събота

Стрелец

Днес не осъзнавате, че външни интереси могат по някакъв начин да ви отклонят от връзката ви, която се позовава на вашата любяща грижа и постоянна отдаденост. Външната намеса може, без ваше знание, да разстрои партньора ви.

 

Козирог

Трябва да се възхищавате на партньора ви, а вашата театралност ще ви бъде много полезна! Днес можете лесно да завладеете сърца, които отдавна са самотни, особено ако търсите сродна душа. Магнетични сте днес и това ще е една от основните съставки на вашия успех в любовта.

 

Водолей

Спорът с приятел или непознат може да ви разстрои, защото ще е на тема любовни връзки. Ще се опитате да разберете по-добре чувствата си. По този начин можете да настроите емоционалното си поведение в бъдеще.

 

Риби

Една изненадваща съботна вечеря ще ви позволи да научите много повече за партньора си и да развиете интимността си. За сингъл Рибите, това е подходящ момент за нови срещи. Изразете ентусиазма си и говорете и за себе си!

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 9.10.2021 събота 

Късметче за 9.10.2021 събота 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе