Дневен хороскоп за 3.08.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 3.08.2021 вторник

Овен

Вие сте в един от любимите си месеци! Луната, Юпитер и Слънцето продължават да греят, носейки ви уважаван жизнен тонус и отлична физическа форма, съответно от приятелски знаци: Лъв, Близнаци, Водолей. Тези от вас, които са зависими от спорта, обаче не се напъват много в тези дни, което няма да има добри резултати за общото физическо състояние.

Телец

Дискретната фаза, започнала миналия месец с влиянието на Венера, продължава в приятелския знак Дева. Ще почувствате добрите ефекти от тази позиция на Венера, особено ако празнувате рождения си ден от 29 април до 5 май, като също ще видите увеличаване на увеличаване на вашата привлекателност и очарованието, с което сте естествено надарени.

Близнаци

Има искряща Луна във вашия знак, която ще ви даде неочаквани късметчета и обрати на съдбата, които никога не сте си представяли. Следете какво ви подготвя съдбата и се отворете за възможностите, които предстоят както в професионален план, така и в любовните авантюри.

Рак

Вашата интуиция е на изключително ниво днес. Отгатвате ходовете на конкуренти, разбирате се само с намигване с колегите. Това е ден, в който трябва да извлечете максимума в бизнес делата си.

Лъв

Перспективата за транзитите на този нов ден в началото на август е напълно задоволителна. Луната и Слънцето образуват щастлива астрална линия за Лъва, добавящ Меркурий, който засилва фантазиозните ви усещания за реалността, което ще можете да приложите във всяка област на вашето съществуване. Това е рядък шанс, така че не го пропускайте.

Дева

Днес ще имате преживявания, които ще ви дадат стимули да гледате нащата от различни гледни точки. Връзки с дъщери и синове, със сестри и далечни приятели, но на сърцето, ще са ви необходими, за да укрепите самочувствието си.

Везни

Меркурий в Лъв, макар и много полезен, ви прави малко неспокойни на този августовски ден. Някои необходими моменти на конфронтация и диалог се случват днес в семейството, особено в деликатните отношения между родители и деца. Бъдете себе си в отстояването на позицията. Важно ще бъде за емоционалното ви състояние.

Скорпион

Звездите днес ви позволяват да изживеете доста удовлетворяващ летен ден, особено от гледна точка на семейните взаимоотношения. Това е ден, в който трябва да закрепите фамилните връзки, за да можете да имате малко по-спокойни дни в близко бъдеще.

Стрелец

Слънцето и Меркурий обединяват сили, за да ви дадат енергия и динамика, направляващ дух и щедрост. Само тези думи вече разкриват за вас един страхотен ден изпълнен с положителни емоции в кариерата, в отношенията с приятелите и може би за бъдещи планове, които засега са само химера.

Козирог

Определено благоприятната конфигурация придружава този нов августовски ден. Вашият любим Марс, е добре разположен за вашия знак и насърчава успеха във всяко ваше движение, успеха на всяка от вашите инициативи, и добрата визия за нещата.

Водолей

Приятелски Юпитер царува и ви облагодетелства през това горещо лято 2021 г. По-специално, днес ще се насладите на красива фаза на късмет, благополучие, на спокойна хармония с близките си. Ако това не е достатъчно, какво още може да искате?

Риба

Прекрасен Нептун осветява пътя ви днес, особено ако вече сте на почивка. Той ще ви донесе благоприятни ефекти, които се изливат върху семейния, приятелския или емоционалния живот като цяло. Отлични индикации за психологическото благосъстояние.

Tagged , , , , ,
на горе