Любовен хороскоп за 3.08.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 3.08.2021 вторник

Овен

Следвате конструктивен курс на поведение, независимо от временни съмнения и страхове. Продължавайте така. Време е да се утвърдите с хората около вас и да покажете какви сте. Така партньорът ви също ще получи сигурност.

Телец

Знаете как и къде да полагате усилия за подобряване на любовния си живот. Емоциите ви тласкат в правилната посока. Срещите изглеждат изключително обещаващи.

Близнаци

Ще ви бъде лесно да предадете топлината на вашата привързаност и ще бъдете убедителни. Ще знаете как да събудите страстта по-добре от всеки в зодиака днес … Всичко, което ви остава, е да се насладите на това, което е започнало.

Рак

Днес трябва да изпитате своите способности за съблазняване повече от обикновено. Не е моментът да вземате сериозни решения. Възползвайте се максимално от настоящето. За Раците във връзка ще бъдете по-възприемчиви към доброто отношение на вашия партньор. Спрете да се притеснявате и се възползвайте от това.

Лъв

Като заемете позиция на лека дистанция, ще можете да видите разликите с партньора си. Това ще ви позволи да разберете как да продължите с него, как да усъвършенствате стратегиите си и как да вземате разумни решения за връзката си.

Дева

Вие сте весели, спокойни и по -грациозни. Време е да се обърнете и да се хвърлите с глава в страстите си. Устоявайте на желанието да се опрете на партньора си и спонтанно да презаредите батериите си!

Везни

Ще бъдете забележително съблазнителни … Променяте се и се опитвате да подобрите качеството на връзката си. Ще имате възможност да започнете да полагате основите днес.

Скорпион

Чувствате необходимост да се възползвате максимално от резултатите си в пълна интимност и изпитвате удоволствието от това ваше разположение.

Стрелец

Не се колебайте да бъдете отворени към неочакваното, да говорите за мечтите си и да се утвърждавате повече. Вашият партньор ще оцени позицията, която сте приели, без съмнение. Ако сте сингъл, ще се създаде необичайна ситуация за вас.

Козирог

Ще разберете някои от по-дълбоките мотиви на партньора си да бъде с вас, но и да не споделя всичко. Ще осъзнаете необходимостта да промените отношението си относно на минали неща.

Водолей

Ще почувствате голяма нужда да намерите интимна обстановка. Не натискайте, ако чувствате, че инстинктите ви са в противоречие с действията ви. Бъдете себе си, за да избегнете всякакви недоразумения.

Риби

Идеалите ви са толкова високи, че ви въртят главата … Би било добре да се съсредоточите върху изграждането на връзки с реалността, вместо да се отдавате на разочарованието от несполуки във връзката ви.

Tagged , , ,
на горе