Дневен хороскоп за 23.08.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 23.08.2021 понеделник

Овен

 

Още една седмица започва с експанзивен тон, жизнено настроение, излъчване на човешка топлина. Всички т4ези подаръци, ще направите достъпни за вашите близки, особено за семейството.

 

Телец

 

Новият ден ви намира в действие от ранните сутрешни часове, като се грижите за всички ежедневни и семейни задачи, които днес със сигурност няма да са малко. Вашата изключителна психофизична енергия ще ви дойде на помощ, което ви позволява да поправите всичко със страхотни решения и намеси в точния миг.

 

Близнаци

 

Днешното небе ви вижда в отлично психофизическо състояние. Венера е във Везни, в прекрасен аспект за вашия знак и особено ако сте родени през първото десетдневие на знака. Тя подхранва у вас здравословен оптимизъм, съчетан с готовност за предприемане на действия за подобряване на работните дела, но и за някои лични аспекти.

 

Рак

 

Понеделникът започва с трепетно напрежение заради различните задачи, ангажименти, семейни ситуации, които ще управлявате с цялата си строгост, но няма да ви липсва и нотка на въображение. Планетите в земните знаци ви налагат ред и дисциплина, което ще е от особена полза за професионалното ви поведение.

 

Лъв

 

Продължавате да се носите на крилете на радостта от живота. Седмицата започва с повишено ниво на ентусиазъм, винаги толкова топъл и неподправен във вас. Отличната физическа форма ви придружава. И ако все още сте на почивка, намерете начин да се забавлявате в компания.

 

Дева

 

Вашите инициативи ще имат положителни последици. Чувствате се готови да преодолеете препятствията, моралът е добър около вас и ще бъдете ефективни в работата си с осезаеми резултати. Приемете промяната в личен план философски, без особени усилия. Вие отдавна сте чакали нещо такова да започне да се случва в личен план.

 

Везни

 

Съветите на другите ще ви позволят да подобрите бъдещите си проекти, така че днес трябва да сте готови да слушате. Настроението ви обикновено е непринудено и лекомислено. Би било добре да си починете у дома, макар и понеделник. Опитът от миналото ще ви накара да избегнете проблем днес.

 

Скорпион

 

Луната ви носи психическо равновесие и благополучие, от спокойния и отразяващ знак на Риби. Тя представлява този стабилизиращ елемент от емоционална гледна точка и в семейните и в междуличностните отношения. Вашият сдържан, остроумен характер, често не иска да се появява твърде много, но днес ще стане дори натрапчив.

 

Стрелец

 

Вашият оптимистичен, експанзивен темперамент на главен герой по много начини, ще може да се изрази по страхотен начин. Добра форма, добро настроение, но и много колеги, които днес очакват много от вас. Така че, залавяйте се за работа.

 

Козирог

 

Слънцето днес е вече в знака на вашия приятел Дева, то ви праща своята привързаност към земната стихия и оживява вашия тонус и настроение. Избягвайте да вземате важни решения днес. Време е да помислите за щастието си и да откажете да правите отстъпки, които е трудно да понесете.

 

Водолей

 

Днешният транзитен профил показва небе, което става все по-ясно за вас. Слънцето е в технически безразличен за вас знак , а Луната е в Риби: усещате, че настроението ви се подобрява, работата започва с малко възходи и падения, и така ще продължи почти цялата седмица.

 

Риба

 

Сребристата Луна във вашия знак ви дава положителен ден, в който вашият чувствителен, емоционален и задълбочен характер ще може да се изрази по страхотен начин и с определен ангажиращ тон към другите около вас. Интелигентността, остроумието, чувството за хумор ще бъдат вашият пътеводител в началото на работната седмица.

Tagged , , , , , , ,
на горе