Любовен хороскоп за 23.08.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 23.08.2021 понеделник

Овен

Ще успеете да се справите със сантиментални проблеми, натрупали се в последно време. Това отлагане ще ви позволи да задържите ентусиазма си и да поправите грешките си … или да помогнете на партньора си да направи същото.

Телец

Вашият партньор, е този, който ще бъде пример за вашата днешна връзка. Възможно е заради това да направите отстъпки. Не трябва да се притеснявате, това също е във ваш интерес. Ако сте неженени, среща в понеделник вечер, ще има смисъл.

Близнаци

Вашият любовен живот ви се струва несигурен и вие си задавате въпроси не за първи път в последните дни. Не оставайте в защита, ами разкрийте това, което ви притеснява. В близко бъдеще ще намерите правилните отговори.

Рак

Неочакваните срещи са на път да променят начина ви на мислене. Не се увличайте все пак, защото може да нараните партньора си. Говорете с приятели за това, което сте усетили. Ще видите нещата по-ясно, като се дистанцирате.

Лъв

Би било добре да обърнете повече внимание на партньора си, особено когато мненията между вас са различни, не го отричайте. Една вечеря в понеделник вечер, заедно, ще ви се отрази добре.

Дева

Лесно ще декодирате индиректните съобщения на партньора си … Това ще ви спечели точки, а след това ще ви даде и предимство. Ако сте сингъл, ще изпитате вдъхновение да се запознаете с нови хора.

Везни

Отделете време, за да помислите, преди да действате, и не забравяйте, че компромисът не означава да сте слаби по характер. Напротив, ще спечелите по-голяма сигурност … и благодарността на интимния ви партньор!

Скорпион

Ще се изкушите да избягате, за да не навлизате в любовните проблеми на ежедневието. Търсите в сантименталното поле места, където тревата е по-зелена. За сингъл Скорпионите, отлично време за улавяне на момента!

Стрелец

Ще получите максимално лично удоволствие от интимността и нейните дарове, идващи от вашия партньор. Имате право да вярвате в неговата отдаденост, затова днес се наслаждавайте на всичко случващо се между вас.

Козирог

Сексуалното желание е много силно. Уверете се, че не вземате неотменими решения днес, които засягат връзката ви. Настоящият момент трябва да се вземе предвид. Не участвайте в големи дискусии.

Водолей

Вашето невинно излъчване ще ви позволи да изживеете страхотни моменти. Предстоят изненади в любовното гнездо. Днес ще трябва да избягвате вземането на радикални решения, ако почакате, ще имате по-ясни идеи.

Риби

Толкова сте се слели с партньора си, че сте склонни да давате твърде много. Не позволявайте да се наложат лоши навици, мислете за бъдещето … Нека и той/тя да ви отвърне с взаимност.

Tagged , , , , , , ,
на горе