дневен хороскоп за 4 декември 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Дневен хороскоп за 2 декември 2022: Време е да направите планове и да определите ресурсите, необходими за тяхното изпълнение. Внимавайте с думите – всичко казано днес може да се сбъдне! Добрите пожелания също имат особена сила в този ден, замислете се. Бъдете внимателни, тъй като ще бъдете провокирани към необмислени изказвания. Времето е подходящо и за успокояващи и хармонизиращи практики, например съзерцание в красотата, творчески занаятчийски хобита, четене на духовна литература, рисуване и т.н.

Дърветата-естествени лечители

Магията на водата

Магнитна буря в продължение на 3 дни

Безбог, там където небето целува земята

Рилски манастир „Свети Иван Рилски“ – стотици години пазител на вяра, духовност, знание, чудеса…

Молитва към Св. преподобни Иван Рилски Чудотворец

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Овен

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес, 2 декември 2022, можете да помислите върху това как Вселената функционира по свои собствени закони. Понякога тя дава не това, което искаме, а точно обратното. Но не, защото иска да ви накаже, не. Това е стремеж да получите мъдрост и способност да оцените момента, използвайки контрастите. Не се съпротивлявайте и не се оплаквайте от несправедливост, защото за вас всичко е повече от честно и справедливо! Разберете, че някои желания не служат на вашето най-висше и най-добро, опитайте се да преразгледате намеренията си. Това, което трябва да бъде ваше, винаги ще бъде ваше, никой не може да ви отнеме онова, което по право ви е отредено от „горе“.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Телец

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за 2023 за Телец

дневен хороскоп за 2 декември 2022

Поемате рискове, въпреки че разбирате, че животът не издава гаранционни карти. Все още сте в състояние да се отваряте към хората, да показвате чувствата си, въпреки че сте били отхвърляни много пъти. Вие сте много смели, Телци и това ви прави ценен човек, дар от съдбата. Преглътнете останалата горчивина и се превърнете в сладък нектар. Запомнете, вие сте любов, целият свят ви обича и със сигурност ще почувствате дългоочакваната взаимност от този – единственият. Не се отчайвайте и не позволявайте на разочарованието да заглуши желанията на душата!

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Близнаци

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Хороскоп за 2023 за Близнаци

дневен хороскоп за 2 декември 2022

Направете си услуга и излезте от собствената ви сянка. Спрете да криете под срама и прекомерната скромност съкровища, които мнозина мечтаят да докоснат! Направете си услуга и покажете пред света най-ярката и смела версия на себе си. Вярвайте в невъзможното и не се съмнявайте, Вселената ще ви възнагради с триумф на върха! Тези дни навлизате в нова времева линия, в която славата и успехът ще бъдат ваши верни спътници. Просто се отворете!

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Рак

Хороскоп за зодия Рак за декември 2022

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Вие сте невероятни същества! Вие създавате истинска магия и развеселявате другите, вдъхновявате и дарявате самочувствие. На този етап сте толкова напреднали в уменията си, че сте готови да смесвате невероятни идеи и да си поставяте много амбициозни цели. Опитайте се да намерите удобно състояние между това, което сте били преди, и това, което мечтаете да станете. Комфортно състояние, което все още не изисква подвизи и огромни рискове. Все едно да си представите себе си като победител в началото на състезанието. Вдъхновяващото усещане ще ви помогне да станете по-уверени по пътя, да видите по-ясно празничния завършек. Не мислете как ще ви възприемат, зависимостта от чуждото мнение днес е строго забранена. Не се нуждаете от ничие разрешение, за да бъдете щастливи.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Лъв

Хороскоп за зодия Лъв за декември 2022

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

В пътуването на всеки търсещ идва момент, в който трябва да се направи избор. Във вашия случай това е избор между добре установен живот, кариера и експерименти. Винаги е малко страшно да поемаш рискове, но ако не позволите на сърцето да повярва в неизбежен колапс, ще получите криле! Звездите обаче не ви съветват да се втурвате презглава напред. Сега е по-добре да откриете „златната среда“. Не стойте на едно място, движете се към мечтата си, но избягвайте острите ъгли и изчакайте, ако е необходимо. Бъдете внимателни, но никога не се отказвайте от целта си.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Дева

Хороскоп за зодия Дева за декември 2022

Хороскоп за 2023 за зодия Дева

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес Вселената ви призовава да дадете приоритет на грижата за себе си. Изисква се много сила, за да помогнете на целия свят, нали? И вие сте от онези, които не могат да подминат чуждото нещастие. Границата тук е много тънка, но е важно да я определите за себе си и да начертаете червена линия. Бъдете разумни, защото от прекалената отдаденост ще загубите ценна енергия. Няма да имате време да изпълните всичките си добри намерения! За да споделите властта, трябва да имате много собствена сила. Не забравяйте за това и си дайте почивка.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Везни

Хороскоп за зодия Везни за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Везни

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес, 2.12.2022, си напомняйте, че не всяко желание, което изпращате с мислите си към космоса, се изпълнява тук на Земята и това понякога носи болката на разочарованието. Но, ако погледнете света малко по-широко, това е само за ваше добро, Везни. Вероятно имате истории в паметта си, когато неизпълнен план се е превърнал в неочаквана радост. Вселената е тази, която ви носи дарове, като ви насърчава към правилния път. Ще бъдете изненадани, когато сами достигнете до истината. Не е нужно да играете на дърпане на въже с висшите сили. Това, което трябва да бъде ваше, вече е ваше или ще бъде в не много далечно бъдеще.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Скорпион

Хороскоп за зодия Скорпион за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Скорпион  

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Време е за изпълнение на желанията, Скорпиони! Купихте си най-добрия билет за лотария от съдбата, просто отне известно време, за да спечелите. Настъпи моментът, когато мечтите започват да се материализират във физическата реалност. Приемете го като факт, повярвайте в успеха си и действайте. Ще можете да възстановите разрушеното, да изградите нещо ново и невероятно красиво, да срещнете съмишленици, които ще ви развеселят и ще укрепят вибрациите ви. Не пропускайте тези страхотни възможности!

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Стрелец

Хороскоп за зодия Стрелец за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Стрелец

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес, 2 декември 2022, ако някой е влюбен във вас, но наистина влюбен – няма място за съмнения и догадки. Когато срещнете такъв човек, ще се почувствате сигурни. Можете да свалите бронята си и да разголите душата си, без да се страхувате, че ще бъдете ударени отзад. Тъй като безусловната любов е очевидна, тя не изисква доказателства. Доверете се на това, което интуицията ви казва в момента. И не забравяйте, вие заслужавате любов толкова, колкото всеки друг. Заслужавате всичко, което сте поискали, че дори и повече. Знайте, че истинското чувство не може да бъде излъгано или отнето, отворете сърцето си.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Козирог

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Козирог  

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес звездите ви напомнят колко е важно доброто настроение. Ако се чувствате изтощени, това е знак, че трябва да избягате до най-близкия изход. Ако се издигнете и почувствате прилив на енергия, приемете това като потвърждение за правилния избор. Говорете с тялото си, слушайте внимателно. Всички вътрешни вибрации трябва да бъдат отразени във вашите действия. Правете това, което изпълва душата и дава сила на физическата обвивка. Замете се само с приятни неща и релакс, в името на бъдещата ви ползотворна работа.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Водолей

Хороскоп за зодия Водолей за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Водолей  

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Животът ви не е предназначен да бъде контролиран, ви съветват звездите в дневен хороскоп за 2 декември 2022. Не е предназначен да бъде манипулиран и диктуван от някой друг. Дори вие самите не винаги можете да държите съдбата в ръцете си, нейните обрати са непредвидими, тя е способна на невероятни изненади. Независимо, дали ви харесва или не. Издишайте и се отпуснете. Не се опитвайте да поддържате всичко в съответствие. Вие сте там, където трябва да бъдете и сте в енергийното поле на чудеса. Заемете позицията на наблюдател. Вижте накъде води Вселената. Вслушайте се във вътрешния ви глас.

Дневен хороскоп за 2 декември 2022 Риби

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

Днес, 2.12.2022, ще се събудите с лекота и светлина в сърцето. Може да почувствате, че мъглата се е вдигнала. Можете да видите дъгата зад облаците. Всичко придобива правилната форма, мислите се въплъщават в правилните действия и привличат прекрасни събития. Случва се, ако чакате търпеливо и само, ако сте готови. Но имате нужда и от нещо друго – способността да дадете малко от вашата ярка светлина, от любовта си на този свят. Бъдете щедри и открити, благодарни и гостоприемни. И дори птиците ще поискат, да запеят вашите песни!

 

 

Зодии, които ще успеят да загърбят миналото и да започнат нов живот през 2023 г

Tagged , , , ,
на горе