ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

дневен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 16 септември 2022: Разположението на планетите през първата половина на този ден ще ви даде възможност за разтоварване от стреса и емоционалното напрежение. Намерете дейност, която ще допринесе за това. За някои това може да е отдих на открито, а за други – гледане на спорт. Също така, е подходящо време за участие в обществени събития. Втората половина на денят е много подходяща за всякакви активни действия и инициативи. В същото време сега ще сте прекалено оптимистични. Преди да действате активно, опитайте се да прецените обективно посоката на прилагане на вашите усилия.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Предстои нова магнитна буря през септември

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Поразителната красота на Белоградчишките скали, където всяка скала има собствена история

Спирулина и Хлорела – два безценни дара от природата (Част 1)

Спирулина и Хлорела – два безценни дара от природата (Част 2)

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 16 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 16 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 16 септември, може да проявите неочаквана педантичност. Ако сте завладени от такива чувства, не натрупвайте емоционална енергия в себе си, намерете полезно приложение за нея: например, грижете се за други същества. Слушайте съветите на други хора, но не губете силата си напразно. Това е подходящото време за лечебна гимнастика и диета. Много вероятно е някои от вас да имат засилен интерес към духовното, научните експерименти, нови технологии

Дневен хороскоп за 16 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес няма да имате затруднения, за да поддържате вътрешното си равновесие и да приемате мъдро и спокойно външните обстоятелства. Околните ще оценят много високо вашата грижа, реализъм, рационално мислене и практичен подход към всеки ангажимент. Може би вие ще ръководите събитията на семейното парти. Не се изкушавайте от разнообразието и авантюрите в интимния живот, бъдете верни на постоянния си партньор.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Струва си да проучите тези, които харесвате. Днес ще бъде лесно да направите добро впечатление. И този ден ще ви дари с шанс да поправите грешките, направени по-рано, и да промените нещо към по-добро в отношенията, които не бяха толкова лесни. Бъдете внимателни към хората около вас и те ще го оценят. Денят ще бъде успешен и от гледна точка на финансите. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не са изключени и подаръци. Някои от вас ще получат точно това, което отдавна са искали да имат.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 16 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Колкото по-близо е вечерта, толкова по-голяма е вероятността от неочакван обрат на събитията. Може да искате да освежите сценария на скучна връзка или да изпробвате нова система за финансово уреждане. Много Раци ще се вслушват в мненията на приятели, социални стандарти, рекламни съвети. Ако сте привлечени от приключения и иновации, приемете случващото се като любопитен експеримент, не губете способността си да разсъждавате и трезво оценявайте ситуацията. Ако разчитате само на емоциите, ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Атмосферата на вечерните часове не може да се нарече скучна. Околните в този момент са способни да ви правят обилни комплименти и в същото време да създават неудобства. Да, и вие сами сте склонни да се откажете от правилата на поведение веднага щом се окажете в плен на разнообразните чувства. Това е ден, в който Лъвовете лесно могат да изпуснат нервите си и поради това да си предизвикат негодуванието на околните. В крайна сметка, всичко зависи от това на какво сте заложили: хармонично общуване или кипене на страсти. Проблемите в отношенията се решават по-добре чрез преговори, а не чрез скандали.

Дневен хороскоп за 16 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 16 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Денят е благоприятен за комуникация и обмен на информация. Може да ви помолят за съвет в конкретна област, тъй като много от вас са знаещи хора в няколко области на живота едновременно. Направете услуга и не искайте нищо повече в замяна. Опитът за предоставяне на по-активна и ефективна подкрепа може да има точно обратния ефект. Освен това, сега е добър момент да разширите хоризонтите си, да се запишете на образователни курсове или да посетите лекции, семинари.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Партито насрочено за днес, 16 септември, няма да мине без неочаквани изненади. Възможно е да възникнат проблеми в общуването с приятел или любим човек. Не са изключени силни чувства, сцени на ревност, финансови претенции. Естественият рационален ум ще ви помогне обективно да видите състоянието на нещата. Днес думите на Везните са същият вълшебен ключ, който може да отвори всяка врата. За да има думата ви по-голяма тежест, обуздайте собствените си страсти и желания и тогава предложете поверителен разговор, вместо емоционални изблици.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Привързаността и постоянството, присъщи на Скорпионите, днес лесно могат да се превърнат в хватка. Дори и да не можете да си представите живота без любим човек, страстта може да не ви се хареса. Може би принуждавате партньора си да живее според вашите канони и го наказвате строго за отклонение от правилата на играта, които сте наложили. Направете сценария на взаимоотношенията малко по-гъвкав, дайте повече свобода на другата страна и вие самите станете малко по-независими. В противен случай, е възможна взаимна ревност и безполезни недоразумения.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 16 септември, през втората половина на денят вашето любопитство може да ви подтикне към нови търсения и открития. Възможно е неочаквано пътуване с неочакван прилив на много силни чувства. Когато тръгвате на път, гости или среща, обърнете внимание на въпросите за сигурността, включително финансовата страна на живота, тъй като рискът от финансови загуби и технически усложнения, е леко повишен. Личният ви живот може да претърпи неочакван обрат, но вместо да се тревожите, приемете с отворени ръце новото.

Дневен хороскоп за 16 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Ценете това, което имате, не хабете излишно ресурси. Денят е добър за събиране на информация, за комуникация, неутрална кореспонденция. Колкото по-силен е вашият финансов или емоционален интерес, толкова по-голяма е причината да отложите плановете си, за да не предприемете прибързана стъпка. Не поемайте риск да харчите големи суми пари за ненужни вещи, само защото са силно рекламирани и скрити под красиви опаковки. В личните отношения има голяма вероятност да се влюбите още тази вечер.

Дневен хороскоп за 16 септември 2022 г. Водолей

дневен хороскоп за 16 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Денят предразполага към общуване, но не позволява хладнокръвно отношение към информацията. Спокойният диалог може да бъде възпрепятстван от ожесточена конкуренция, която тласка страните към нечестни методи. Влюбените Водолеи днес са силно повлияни от желанията си и реагират прекалено на всичко, което им пречи да се съберат с обекта на чувствата си. Ако сте един от тях, значи в името на любовта ще сте готови на риск, саможертва и подвиг. Но първо все пак потърсете по-лесен и безопасен път към целта (например напишете писмо до страстта си).

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Не налагайте вярванията си на другите днес. Колкото и стабилни да са вашите аргументи, опонентът ще остане със собствените си ценности. Гледайте на комуникацията с хора, близки по кръв или дух, като свободен обмен на мнения, а не като бойно поле. Ако искате да преминете от безсмислена полемика към по-продуктивен контакт, наблегнете на съвместните ползи от общуването или използвайте невероятният си чар.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе